-
sha
dle mna je Sid najlepsi s Majom Hossom z NHL.sak ja netusim co maju ty ludia proti Pittsburgh Penguins(dalej bude PP).Mi je luto ze prehrali s Detroit Red Wings(dalej D RW).Aj Hossa tam mal ostat v PP.Ale tak ze slovakov je tam Miro Satan ale na Maja to nema *9* ...Sidney Crosby je ale good hokejista ozajstne a co to tu riesite s frajerkami?co si myslite za vas pozna ci co?aj ten malkin no ha-ha.Ale ja fandim PP a D RW su uplne najjjjj *14* -
mladý zajíček
Crosby je teda pěkně mladý zajíček...
Takový nevinný (zatím),ale pěkný zajíček..
Ale dobrý hokejista... i když fandím ELIÁŠOVI,on je taky dobrý a teda jak jsem viděla ty fotky tady tak to tělo to je k nakousnutí... mnamka žeru tě Sidney
*4* *14* *4* *14* -
Pro ty, kteří to považují za důležité, SIDNEY DÍTĚ NEMÁ A JE SINGLE. Podle všeho hledá nezávislou ženu, protože jeho život mu samozřejmě nejvíce zaměstnává hokej. Prý měl přítelkyni, ale aktuálně je sám.
-
to vera:chat
tak jsem se koukla na tu diskuzi na tej slov.nhl-stránce...no bojim se tam pomalu něco napsat česky,že mě vyrubete.. *1* nemáš isq? -
-
Re: to vera:chat
bohuzial icq nemam , ale mam skype , inak ak ty nemas skype , tak potom by sme sa mohli vypravat aj o takychto veciach na www.icq.com a tam je myslim si ze kolonka chat a tam sa daju vybrat cht room a tam je aj Czech chat room , tak si rozmysli a napis *7* -
-
Re: Re: to vera:chat
ok tak se sejdem tam..ale jak budu vědět,že seš na netu?
*3* -
-
Re: Re: Re: to vera:chat
ok takze mysli tan Czech chat na icq.com , tak napis , ci nechces nahodou zajtra tak cez vecer?? alebo napis , ze kedy vyhovuje ??? oki , poveceroch vecsinou vlno mam *7* -
-
Re: Re: Re: Re: to vera:chat
tak na tom icq.com v českej místnosti tak po osmej hodině večer?já jsem na netu každej den aspoň chvíli..tak se tam snad potkáme..jsem "ivik".tak zatim pa *3* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: to vera:chat
já už jsem sem tu fotku dávala, ale probíhá nějaká ta kontrola či co - už by se to alemohla objevit... -
dobre ak chces , by sme si mohli dat diskusiu o sidakovi , inak ako to vyzera s tou fotkou s crosbym a stym dievccatom , ak to sem nemozes dat , tak mi aspon popis , ze ako vyzerala , ci je stihla , vysoka , skratka jej vzhlad , aspon budem vediet , ze ake si sidak vsima *15* *1* *1* -
nechci bejt vlezlá, ale kdyby se ti to (kde bereš ty info) chtělo sdělit i mě, byla bych ráda *14* -
ok tak dneska po osmý tam budu jako bondgirl a nějaký číslo...tak to mi budeš muset prozradit odkud jsi tak informovaná.. *15* *5* zatim -
dobre tak zajtra budem na chte tom czech room o 20 00 a napis mi , ci tam budes alebo nie , budem mat nick vera , takze cakan na tvoju odpoved , inak sid ma zevraj u lemiexo vlastne cele druhe poschodie *15* *15* *1* -
cauky vera!!no tak jsem na chatu každej den a ještě jsem tě tam nepotkala,myslela jsem,že dáme nějakou diskuzi... *3* *5* *15* -
dobre tak ta tam cakam *3*
-
-
-
-
-
-
Sidney Crosby
Sidney je ten nejlepší hokejista na světě. Doufám, že vyhraje s Pittsburghem letos Stanley Cup. On je hokejový bůh!!! Jen je škoda, že se v lednu zranil, to mohl dotáhnout na druhou Art Ross Trophy! -
sidney
sidney je fajn hokejista a vůbec celý Pittsbourg.Když prohráli s Detroitem,bylo mi ho moc líto.Proč ho tolik lidí nemá rádo?Protože je mediální hvězda?A nedotlačily ho snad k tomu média?
Pens,Sidney,hodně štěstí -
Sid
Musím uznat, Sidney je doopravdy hokejový bůh, je to můj nejoblíbenější hráč z mého nejoblíbenějšího týmu (pens forever!!!)Mno, hokej je dokonalý sport, stejně jako tučňáci, loni jsem viděla všechny finálový zápasy Stanley cupu (i přes to, že se mi pak ukrutně špatně vstávalo) a dost mě sebralo když jim to nakonec nevyšlo... Ale i přesto, sqělej výkon, jen tak dál, hoši!!! *14* -
Sid..
Souhlasím, Sidney je skvely hrac, paradne strili a je to tahoun druzstva, ale mozna je trochu precenovany, narozdil od jinych taky vynikajicich mladych hracu.. Ale to je jen muj nazor. Btw, ten jeho utok, mam dojem, ze je to i tim, ze Pittsburhu se v posledni dobe moc nedari, po serii porazek neni uplne OK, obzvlaste, kdyz minuly rok jim Stanley cup unikl o vlasek. Je to taky clovek a ujelo mu to, souhlasim, bylo to zbabele, ale stava se to. Nechapu nektere lidi v diskuzich, kteri ho odesalli az do horoucich pekel (ne-li dal) .. zkratka je to taky jen clovek *4* *4* -
Kralowna Zuzaaaaanie
Sidney crosby je moje budoucnost!!!!!!!!!!! *3* *3* -
-
Re: Kralowna Zuzaaaaanie
neee moje budoucnost *3* *1* *1* *1*
-
-
myslim
jo to ja wim ze byl v CR ale proste myslim ze by se takle nechoval