Přejít na výpis diskuzí

Sidney Crosby

OSOBNOST 31.12.2006 
162 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Sidney

Mozem sa opytat , ze odkial viete , ze bol v Cehach ???/ *1*
    • Re: Sidney

A este neco, k ty dovolene v Pisku..:)) na to bych se taky vyprdla davat podpisy, myslim si ze mila sestrenice se na nej mela radsi usmat a ne po nem chtit fotky a podpisy.. Nemyslim si ze je namyslenej, je to mladej kluk kterymu se splnil jeho velkej sen:) dyt sam Mario si ho vzal pod svy kridla.. o Sidnemy toho este hodne uslysime!!!! *1* *5*
      • Re: Re: Sidney

Nerada vam do toho kecam , ale sidney *16*
        praveze je strasne namysleny , bo ked este k tomu odmietne dat podpis jednej obycajnej babe , akoze nech sa nehneva ale je to obycajny magor *5* , z toho vypliva , ze ma rad iba dokonale zenske a ostatne su pre neho vsetky spaty, a jedina vec , na kt . mu hodne zalezi je mat plny balik preachov a dokonalu zensku , po nicomm inom netuzi , skratka je to obycajny sebec namysleny *8*
        • Re: Re: Re: Sidney

"Je to slušně vychovaný kluk, který na sobě nedává znát, že už něco dokázal," ujistil Zbyněk Hrdel. "S každým se pozdraví, neschovává se, je ochotný. A nevytahuje se." - tohle o něm prohlásil jeho kámoš a moc z toho nevyznívá, že byl namyšlenej a k těm ženskejm - nejsem si jistá, ale myslim, že sem viděla jakousi dívku z kterou měl/má vztah a žádná prsatá blondýna to fakt nebyla *13*
          • Re: Re: Re: Re: Sidney

Mozem sa opytat , ze kde ste videli tu dievku s kt . ma alebo mal vztah , mimochodom ako vyzerala ??? len pre zaujimavost *1* *1*
            • Re: Re: Re: Re: Re: Sidney

jééé *7* našla sem to na googlu a ta holka má tmavý vlasy a je menší než von a fakt netušim esli s ní někdy něco vůbec měl...

Dyt tady byl na Mistraku za Kanadu ne pokud vim..a dal nam nejaky kusy:)))) Ja bejt z Prahy tak sem taky silena fanynka a cekam na nej na letisti:)))) *14*

no byl v cechach po lonskym sampionatu v rize byl toho plnej internet ;-)pozval ho sem jeho kamos zbynek hrdel se kterym hral v Rimouski Oceanic (QMJHL) *1*

*5* no anevie niekto z vas povedat , ze ako sa mu tam pacilo aako bol s pokojny a ci ho nahodou neotravovali aj nejake blaznive faninky , mal vobec pokoj ???
        • Re: Re: Re: Sidney

četla sem, že se mu v čechách líbilo a fanynky čekaly prej už na letišti, takže od nichbsi asi moc neodpočinul...
          • Re: Re: Re: Re: Sidney

nevie mi niekto z vas povedat , teda aspon , ze co si mysli , ci nahodou crosby nema nejaku frajerku , na nic nenarazam , som len zvedava , lebo je to pikoska a dost velka *1* *1*
  • Prostě Sid!!!

No... Sid je prostě bááááááááááájo, je fakt krásnej (to mi nevyvrátíte) a... Prostě dokonalej... Miluju hokej a SIda na něm nejvíc... :) Je přirozeně krásnej a to se přece cení, ne? :D *14*
    • Re: Prostě Jordie

ahoj lenyy , nerada ti kecam do tvojoh idealn typu , ale co taky jordie staal ten sa ti nepaci ???? hmmm , taky krasne j chlap , dokonca krajsi od sida *5* *3*
      • Re: Re: Prostě Vinny !

tak když už ste u toho hodnocení *1* mě přijde úplně nejkrásnější Vincent Lecavalier - to je prostě absolutní krasavec *14* Ale ani Sidney a ani Jordie nejsou špatný *1* *1* *1*
        • to sipulka

Cau , mrzi ma ze ste to vcera prehrali s nami , ale my sme nutne potrebovali vyhrat nad vami , koli stvrtfinale , takze na nasej strane je to dobre *1* , inak dnes budem na chate napr sa tam mozme stretnut po hokeji cze can *3* *7* , p.s.
          Ked uz s tymi hokejistami , nooo *7* vinny je najkrajsi , to s tebou suhlasim *15* *1* , ale podla mna je jordie krajsi jako sidney *5* , neviem preco ale v posl;lednom case mi sid pripada jako pajac *1* *5* *9*
          • Re: to vera

ok, tak já tam po hokeji přijdu - drž nám palce, potřebujem 1 bod ! Já to Němcům přála to play off, ale nechci, aby tam šli místo nás *1* *14*
  • Sid The Kid

Tak tohle je ten nejlepší hokejista na světě,hrát tak jako on!! *1* Myslím, že jednou bude lepší než The Great One(Wayne Gretzky).Možná ne v bodech ale herně určitě.
  • Crosby

Má Sidney Crosby dítě nebo ne?? *7*
    • adiee.

Re: Crosby

To si piš, že nemá. Copak na to má čas? :D
      • crosby ma babu ale šak nevady
        *16*
    • Re: Crosby

isto nie vsak nema ani babu *3*
  • Všechno nejlepší Side. Jsi nejlepší hráč <3
  • Sid-kid

Sid je fakt krásný a skvěle hraje-Fandim Pitsburgským tučnákům *14* Sidy jen do toho a budeš lepší než Lemiux *3* *14* *3*
  • Sidney

Ja si osobne nemzslim , ze by si vymyslala pretoze udajne aj bol v Cehach aj v Pisku o tom som teda niekde citala a inac nepochybujem o tom ze je namysleny lebo jednak ma aj na co lebo je prachaty slavny a kazda po nom siali , ale mne sa on osobne nepaci podla mna je vyslovene skaredy

Ja si taky nemyslim,že by byl namysleny,když se kouknete na jeho vystupovani pred mediama (rozhovory-videa),tak je takovej nesmelej a takovej ňufík.:-)A navic je to krasnej kluk,ne že ne. *3*

Sorry , nerada vam do toho kecam , ale treba uznat , ze kazdy ma svoj nazor za ktorym si stoji a ja suhlasim snhl girl , ani mne sa sidney moc nepaci, pretoze ma taky divny nos a pripada mi ako pajac , sorry mne sa via c paci lecavalier a okrem toho sidney podla mna je namysleny lebo mne to tak pripada ako som sa tu docitala , ze odmietol dat podpis jednej babe z Pisku a okrem toho mne praveze posobi aj tak namyslene aj na tlac . konferenciach aj na pohlad , skratka nesympa , sorry ale ja si to myslim
  • k tej babě

myslim,že jsem na googlu prošla snad už všechny fotky,ale tu babu jsem tam nenašla...tak nám to "nadrženejm" *15* ulehči a ulož ji do fotogalerie..dík!! *3*
    • Re: k tej babě

Cau , vies v tom mas asi pravdu , ze pre nehp najst babu to nie je malina , ale vies ja si myslim , ze on je prilis vybercivy *15* , inak ty y si ho brala jako sidaka nebo jako Crosbyho ???hmmmm *7* Inak ma napadlo , ze by aj mohol zacat chodit s 1 z Lemieux . dcer , bo si myslim , ze najst . ma 14 ... *3* Inak babu nema podla mna , bo vo vsetk . nedavn . rozhovoroch hovori , ze nema nikoho, tk neviem , ci iba klame , nebo hovori pravdu , inak mysli si , ze ma pekne pery ?? *1*
      • Re: Re: k tej babě

hoj!no já myslim,že je singl,protože v jednom rozhovoru prásknul na fleurryho (nevim přesně jak se to píše,ale je to ten brankář pittsburg penguins),že má babu a on přesto,že seděl vedle něj,nic neprásk ani se nijak nepousmál..tak já hlasuju pro singl.*3* Nevim jestli by měl chodit s nějakou dcerou maria..ani nevim,že nějaký má..*1* no je těžký říct jestli bych ho brala jako sida a nebo crosbyho...zatim ho beru jako krásnýho hokejistu sidnyho crosbyho,kterej se na veřejnosti prezentuje způsobem,kterej je mi sympatickej.. *14*P.S.:jo rty má k zulíbání..*15* A co ty?sid a nebo crosby?
        • Re: Re: Re: k tej babě

ja si nemyslim , ze by mal babu , i ked nepochybujem , inak ja by som ho brala jako sidaka , i ked ma podla mna iba pekne pery a vlasy a ramena , ale ostatne partie ma nemusia , inak co myslis ake typy zien vyhladava , t . j. blondin , brunety , modrooke , zelenooke , hnedooke , vyskou aky , buclate , vychrtle , chude , skratka , ake podla teba ??? hmm inak viem , ze jeho naj kamos je colby armstrong a ten ma na 100 percent babu *1* *1*
          • Re: Re: Re: Re: k tej babě

cauves!teda jestli on holku nemá,tak mu ji přinejmenším my tady uplácáme *15* No já nevim proč,ale vidim ho s brunetkou,menšího vzrůstu,delších vlasů,modrejma a nebo zelenejma očima a nebude určitě vychrtlá.. *5* jak ho vidíš ty?aják víš ,že colby má babu? *7*
            • Re: Re: Re: Re: Re: k tej babě

Inak cau zase , zabudla som povedat aj to , ze exist . stranka s nazvom www.slovaknhl.sk , a tam by sme sa o takychto veciach mohli porozpravat priamo ako chat ja by som si dala ten isty nick aky mam tu , vera . Tak porozmyslaj , ci by si mala zaujem navstivit tu stranku a ak by si tam sla tak si daj diskusiu a tam sa da chatovat , inak sa tam da aj registrovat , mam tam par kamosov co tam chodia *1* *7*

Ja viem , ze colby ma babu , bo ked som raz patrala , ci nema nahodou Sidak , tak sa mi tam objavilo , ze colby Armstrong and his girlfriend Melissa , inak nikomu to ehovor , ale vraj je to velka slabka , tak sa vyjadril o nej Colbyho brat *3* , inak Sidaka si viem Predstavit s takym typom zeny ako je napr . Nathalie Portman *1* ale ja neviem , ci fakt on nechce nahodou modelku bo hokejisti mavaju vecsinou modelky *5* inak v jednom intewiev sa vyjadril , ze nechce babu , kt. by mu roahadzovala money a musi byt nezavisla , v sportoch a trpezliva , sidak che mat 4 deti *15* to je co
    • Re: k tej babě

cau bongirl , tu je crosbyho mail adresa
      sidney_crosby87@hotmail.com , mozes mu napsat , ale asi ti neodpovie , pretoze ja som munapsala vyse mesiaca a stale nemam odpoved , sorry nic v zlom , ale je to sebec , rasista *10* , inac podla mna babu nema , myslim si
      • Re: Re: k tej babě

no ty jsi nějak rozjetá... *3* no já bych ti bejt jim taky neodpověděla jestli mám babu a už vůbec bych ti neposílala její fotku... *7* nic ve zlým *4* !!
        • Re: Re: Re: k tej babě

bondgirl , ty si ma asi zle pochopila , ale ja ked som psala mail , tak som sa ho nepytala , ci alebo nema babu , ja som len napsala , ze ak bude mat cas alebo chut nech mi nieco o sebe napise , mimochodom ja by som si nikdy nedovolila sa ho opytat az na taku sukr . vec *1* *1* , mimochodom kukala si si jeho fotky aj na yahoo , takl tam so m ho videla odfoteneho s jednou babou , neviem ci to nebola nahodou iba faninka , sak sa kukni a posud to *1* *1* *5*
          • Re: Re: Re: Re: k tej babě

jo tak jsem mrkla a jestli myslíš to oranžový s divnejma vlasama,tak to je zřejmě jen špatně opálená fanynka.. *8* jo jinak jsem viděla rozhovor z léta 2006 a tam říká,že nemá babu a pochybuju,že by v sezóně měl čas prolejzat kluby.. *5* já mu holku přeju,jen ať má zdravou barvu.. *15*

Vsimla som si , ze rozoberate Sida Crosbyho , no ja sa vam musim priznat , ze sa mi moc nepaci , skratka nie je moj typ , a okrem toho je maly inak neberte to v zlom , hovorim len moj nazor , inak vam sa co na nom tak strasne paci ??? *4* *1* *1* , vsak je to uplne tuctovy chalan , dokonca ma aj dvojitu bradu a tucnuckt ksicht ak ste si to nevsimli , sorry , ze to takto hovorim , ale je to fakt *1* *15* *4*
  • Já vím je to divná otázka,ale nevíte někdo jestli je levák nebo pravák? :) děkuji :D
    • Je to pravák :)
  • trapky crosby si s vama tak mozna vytre prdelku

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit