-
chat... - to vera
hl, já sem jaxi zapomněla, že du zejtra večer do divadla, tagže tam zejtra nebudu... *4* -
-
Re: chat... - to sipulka
ok a inac kedy budes mat cas si nahodit diskusiu o nejakom hokejistovi ??? *1* *7* -
-
Re: Re: chat... - to vera
tak třeba v pondělí ve stejnou dobu ? *7* -
-
Re: Re: Re: chat... - to vera
dobre , tak ta tam cakam *4* *1*
-
-
-
-
chat... - to vera
hl, me to nechce pustit do naší oblíbený místnosti... nevíš proč ? a kdy mě to tam třeba bude chtít pustit ? všechny ostatní místnosti mi fungujou kromě tý jedný... sry... -
-
Re: chat... - to sipulka
naozaj neviem , ze preco sa ti tam nejako neda dostat *5* , ale ak by si sa chcela rozpravat tak by sme sa mohli pozriet aj do inej miestnost , napr . do tej kanadskej *7* co povies *3* -
-
Re: Re: chat... - to vera
tak uz je to zas dobry *1* ale muzes nekdy zkusit i tu kanadskou *5*
-
-
-
to sipulka
Sorry , ze som sa neozvala skor ale mala som na compe virus , takze dnes budem na icq .com v tej ceskej miestnosti , takze keby si sa chcela porozpravat o vselijakych pikoskach tak mozeme chodit rec *3* *1* *4* -
-
Re: to vera
*1* no, já mám taky zavirlej počítač (teď píšu ze školního kompu...), ale taťka mi ho spravil na nějakou přechodnou dobu, takže tam budu mít jenom interent, takže snad dneska nebo v pondělí se tam konečně objevim... Já už mám úplnej absťák *1* *1* *1* Už se těšim *3* *1* -
-
Re: Re: to vera
cau *1* som rada ,ze to uz mas v pohode , inak ja som kazdy den na tom chate , takze sa tam potom mozme stretnut *5* *15* *1*
inak mam aj dost vela interesting noviniek *14* *15* -
-
Re: Re: Re: to vera
Neeee, pikatní novinky ? HEEELP mno, ten můj počítáček je eště pořád zavirovanej !!! Možná tam přijdu možná dneska - z počítače kamarádky. Nevim, esli odolám lákadlu "pikantních novinek" *1* Tak snad dneska *1* *3* *14* *7* -
-
Re: Re: Re: Re:to sipulka
cau , ani si nevies predtavit , ze aka som smutna , zistila som , ze sid mal cez letny prip kemp , kt mali tusim v novom skotsku , halifax , tak mal nejaku milenku *8* *9*
budem plakat *1* *1* *1* *14* *5* -
-
Re: Re: Re: Re: Re:to sipulka
cau to som ja vies co dnes nebudem na chate moxno o 22 00 , pretozee hrame s norskom , inak o 14 15 hra kanada s nemeckom , inak aj army hraje na ms , inak cula som , ze cr vyhrali nad bieloruskom 8 2 , takze gratulujem , inak je to dost mozne , ze sa stretneme v osemfina skupine sr alias cr , uz sda tesim , face to face , inak dnes budem na chate o 22 00 *14* *14* *15* -
Re: Re: Re: Re: Re:to vera
verko - me funguje pocitac ! *1* joooo a ten Sidney me teda pekne nastval *10* jak si to jako predstavuje mit v 19-ti nejakou holku ? *1* dyt je na to este mladej *1* jo, a cekam na chatu *4* *1* *1* *5*
-
-
-
-
-
-
hlasujte !
Ahojky lidi, Crosby se dostal mezi 100 nejvlivnějších lidí světa - nechcete ho podpořit ? Zatim je tušim na 6. místě, což je dle mě dooost dobrý, ale každej hlásek ho může dostat ještě dál ! *5*
odkaz: http://www.time.com/time/specials/2007/time100walkup/article/0,28804,1611030_1610841_1609923,00.html
(PS: do ničeho vás nenutim, ale esli chcete, tak hlasujte) -
to vera
hl, ja nevim, esli tam dneska budu... kamaradka ma oslavu a nevim kdy se vratim... a mozna ani neuvidim cze - usa *9* -
to vera
tak uz tam cekam *14* my sme ty usany porazili oh yeah *14* -
-
Re: to sipulka
cau , sorry , ale dneska nebudem na tom chate , pretozxe bude hokej can alias svk , a musim sa naucit na zajtrajsie 2 tazke testy , a za jtra tu tez nebudem , bo idem k babke , ale v piatok vecer sa tam urcite ukazem *1* *1* *1* *15* uz sa neviem dockat -
-
ja mam v patek vecer krouzek, tak nevim, jak to budu stihat, ale snad jo. Kdybych prisla pozdejc, tak se pls nediv *3* *14* *4* *1*
-
-
-
to vera
hl, me to z cesky mistnosti vykicklo... tak dneska budu v kanadsky, ok ? *7* -
-
Re: to sipulka
dovbre tak dnes vecer ta cakam v kandskej miestnosti *5* *1* , p.s. mozno , ze tam bude aj jordie so sidom *14* *14* *14* *14* *15* *15* *4* -
-
*1* *4* echm... ja se mocinky omlouvam, ale ja dneska jedu na to soustredeni a prijdu tam az v pondeli... ja nevim, jak to bez naseho kecanicka preziju *7* sem nervní už teď *9* *1* *14*
-
-
-
sid a jeho baba
prosim vas neviete nahodou či ma Malkin a Crosby priatelky .please -
-
Re: sid a jeho baba
viem , ze malkin ma priatelku , je to jedna ruska , blondina , nizka , ale neviem , ci bola za nim v pitsburghu a sid ma tez urcite frajerku som aj to ctala , ze na toom prip kempe mal nejaku babau , neviem , ci este niuekoho ma , ale som pocula , ze chodi uz treti mesiac s niekym z colorada *7* *9* *9* *3* *5* -
-
Re: Re: sid a jeho baba
no, ja ctu tak 3x tejdne, ze ma sideny nejakou holku, ale pokazdy to je nejaka jina =D takze bych to uzavrela asi tak, ze dle me je single
-
-
-
Info
Po odchodu Maria Lemieuxe to je nový tahoun Tučňáků.
Info z předávání cen:
http://www.hokej.estranky.cz/ clanky/nhl/crosby-hvezdou-vecera
Videa
http://www.hokej.estranky.c z/clanky/videogalerie/sidney-crosby _-nejlepsi-akce
http://www.hokej.e stranky.cz/clanky/videogalerie/sidn ey-crosby_-video-mix
*3* -
Největší uplakánek v historii NHL.