Přejít na výpis diskuzí

Sidney Crosby

OSOBNOST 31.12.2006 
162 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Sidney je zlatíčko... *14* Proste mladej peknej talentovanej klučina... *3*
  • Sidney je tak krááááááááááááááááááááásnej a talentovanej hokejista že se musí líbit snad každé super girl!
  • :D

*14* *14* *14* *14* *14* *14* Sidney je super hokejista ja ho žerem
  • Je to fakticky super hokejista.Je asi tak dobrej jak Jágr,ale sidney je mnohem mladší a má před sebou dlouhou a ůspěšnou kariéru.Přeju mu aby vyhrál Stanley Cup.Drž se Sidney!!!!!!!!!!!!!!!! *14* *4* *15* *3* *1* *1*
  • sidy

zdravim vsetkych , nevie mi niekto z vas povedat , ze asi aky vysoky je sidney? bo ma to zaujima , napr . lecavalier ma 193 cm *1* *15* *8* *7*
    • Re: sidy

http://www.thepittsburghchannel.com /nhl135/11063667/detail.html#
      to som ja zase niki , vstkym odporucam navstivit tuto stranku , je fakt dobra *15* mimochodom , kde v googli , ja som si kukala v googli fotky a som ta ziadnu babu s nim taku nevidela *1*
      • Re: Re: sidy

ááá - stačí si zjistit méno tý holčiny, zadat ho tam společně se "Sidney Crosby" a nejde se pár fotek...
        • Re: Re: Re: sidy

Chcela by som sa opytat , ze ak ste videli tu fotku , tak urcite poznate aj meno tej dievky , tak potom ako sa to da najst , teda aspon bola pekna ???? Ak ste ju videli ??? *7* *15*
          • Re: Re: Re: Re: sidy

1. joo, méno tý holčiny vim
            2. stačí se zeptat na nějaký stránce nebo si to prostě najít
            3. a každá holka je snad pěkná, ne ???
            • Re: Re: Re: Re: Re: sidy

inac ja som niekde zase citala , ze nema frajerku , lebo nema na to cas koli hokeju , okrem toho byva u Lemieuxo , co by mu podla mna nedovolil , aby sa tam denno denne obsmietala nejaka cudzia baba , takze ja si nemyslimm , ze by mal niekoho *4* *4* *3* *15*
    • Re: sidy

má něco okolo 180 cm
      • Re: Re: sidy

Trocha opravim, sid nema 180 cm , on ma presne povedane 176 cm , staci ist na www.sidney360.com , ak mi neverite *15* *3* *1* *1* *1*
        • Re: Re: Re: sidy

Chcela by som sa vas vsetk . opytat , aj teba vera , aj teba Bondgirl , ci nahodou co si myslite , ci sid je este panic , alebo , ci sa uz s niekym bozkaval , ja viem , ze je to hlupa otazka , ale co si myslite ??? *7* *7* *1* *1*
          • to twispy

wow,tak to je shocking...trochu neobvyklá otázka to teda je *15*..zkusim věštit ze své křišťálové koule*5* ..no to jestli se líbal je jistý,že se líbal..vždyť je mu 19.. *3* a jestli je panic..no nechci nijak snižovat jeho mužství,ale můj osobní typ je,že je...a to čistě jen proto,že mu sport zabírál a zabírá hodně času..a podle mě není typ na jednu noc..on by na 99% holku "zpracovával"dýl... *1*
            • Re: to twispy

teda tak to ho už věro asi doost podceňuješ..podle mě je zhola nemožný aby se skoro dvacetiletej kluk v životě nelíbal.. *8* a ani to,že je singl nezmění můj názor.. *5* *4* pa
            • Re: to twispy

inak podla mna je panic , ale s tym bozkavanim ... *7* kedze nema frajerku tak ja neviem , s kym by sa asi bozkaval ked udajne je single *7* *15*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit