Přejít na výpis diskuzí

Simona Krainová

OSOBNOST 31.12.2006 
109 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • simona

Simono nič si s toho nedelej.Ber to tak že je to ubožiak a život mu všetko vrati.Časm. Je to tažke,ale prejde to.Hovorím z vlastnej skusenosti.Si pekná a mila holka a take dlho samé neostávaju.Škoda že nie som celebrita.Zober to tak,Že vždy niečo zle je na niečo dobre.Drž sa. pa. *4* *4*
  • http://www.super.cz/263460-myslite-ze-je-to-v-poradku-ctyrlety-syn-krainove-se-stale-nechce-vzdat-dudliku.html
    No tak se zas něco napsalo honem honem největší pecka ve střední europě.
    Nemám jí rád! Nechci o ní číst!
  • Tak něco vám řeknu moje kamarádka potkala Simonu a Simona se s ni vyfotil a a řekla ji at se přihlásí do modelingové soutěže strašně ji fandim at ji to vyjde:-)
  • závist je mrcha,vždyt na světě je tak krásně,Simonko přeji krásné léto Vam i rodince,ste krásná :)
  • Stále úchvatná

Krásná žena, na kterou opravdu žádná modelka u nás nemá. Obdivuji ji a smekám a přeji jí moc štěstí.
    • Re: Stále úchvatná

no chvála bohu, že na ni žádná nemá na babičku. *1*
  • Simča je podle mě SKUTEČNÁ modelka.
  • lucie22

Simona je proste wowww!!!

Simona Krainova je inteligentni, ma styl, puvab a je to velice okouzlujici zena, ktera nema konkurenci!
  • mimi

Simi gratuluji k narození miminka a přeji hodně zdraví Vám oběma.
    • lev

Re: mimi

Ahoj,tady Štěpán, také gratuluji k narození mimča. Moc bych si přáal fotku Simony jako mamči s podpisem. Nemůžete mi poradit jak se fotografie hvězd získávají?
      Stěpán. *3*
  • Upřímně,já o Krainové toho moc nevím,ani mi nijak nevadí..Ale neuznávám ženy,které si dělají děti téměř po čtyřicítce např.Krainová,Csáková..Podlě mě ty děti pak trpí,když mu bude např.10 let,jeho matka bude mít skoro 50 a to není moc dobré.Sice na to asi nebudou vypadat,díky omlazování,na které Krainová chodí co tak vím.No zas tak dobrá Krainová si myslím není.
  • Simona Krainová je stále krásná ženská, která si svoji karieru vydobila od 15 let. Nezviditelnila ji žádná soutěž Miss. Na rozdíl od Andrejky a Agátky si své místo v modelingu tvrdě vydřela. Andrejce je již přes třicet a Agátě nebude stále 26. Zatím co Simona své prsa ukazovala v16 letech, tyto dvě pseudomodelky je ukazují pořád, jinak nemají co. Že má
    Simona základku to víme všichni, ale taky víme že je přirozeně inteligentní a své zkušenosti zbírala od té doby co byla vhozena do vody a v 16 letech v cizině a sama se musela hodně otáčet, aby se ve světě modelingu udržela. Nikdy nevolala napomoc mámu jako častokrát Agáta. Andrejka je magistra plzeňských práv a všichni v této zemi vědí jak asi dostudovala (několik let nebyla schopna dokončit Karlovu univerzitu, prý byla zaneprázdněná). Agáta odléčená narkomanka, dcera známé herečky a otece Hanycha jako majitele reklamní agentury. Bez jmen slavnějších rodičů by to nikdy nikam nedotáhla. Její vysoká škola fotografie na Moravě mluví za vše. Nejsem zastánkyní žádné modelky, ale štve mně nevychovanost jak Agáty, tak Andrejky. Pseudomodelky! Za Rozvadovem je nikdo nezná, patří do jednoho pytle s Mašlíkovou, Mesárošovou, Hankou Svobodovou a další jim podobné. Mám smysl pro spravedlivost a jestliže
    Simona někdy vyrukovala proti nim, tak čemu se divíme? Na rozdíl od nich nám dělala jméno ve světe. Je stále hezká a žádaná, že si mění agentůru na a co, to je život. Pořídila si dítě, které miluje a nechce upřednostňovat kariéru před rodinou. Za léta má toho asi až nad hlavu. Jen nechápu český národ, že se do ní stále naváží. Místo toho aby jste ji podpořili a naopak odsoudili ty dvě blbky, které bez chův nedají ani ránu, házite na Simonu špínu! Andrejka odloudila otce od rodiny a vytrčuje se za prachy ve Špindlu jako nenasytná ..... A zatím co Agátka lyžuje v Jasné v Tatrách, málem ji uhoří dům i s miminem a nebýt chůvy, která se probudila a zalarmovala Dopitu, nevím jak by to dopadlo. Co jsme to za divný národ? Odsuzujeme tu, která se stará o dítě a manžela a zvelebujeme ty, které jen intrikují, nechutně vydělávají na pomluvách, protože jsou hloupé. Vzkaz pro Simonu: " Simono nad blbostí nikdy nevyhraješ, proto sní bojuj, nebo jinak ona vyhraje nad Tebou!" To jistě nechcete . A proboha zaplaťte si konečně nějakou školu a dostudujte. Máte na to rozum i peníze. Nikdo na vás nebude mít páku. Podívejte se jak si dodělávají školy Kubelková, Danková, Borhyová, snad v záři Gottová. Ony to nepotřebují k své práci ony potřebují papír aby na ně taková Verešová a Hanychová neukazovaly prstem :-)
    • 100% souhlas, sama bych to líp nenapsala, blbky jako Hanychová,Erbová a spol. můžou být topmodelkami jenom v postkomunistickém Česku. To akorát dokazuje IQ českého národa. Simona je na rozdíl od nich opravdu krásná ženská a její věk by ji nikdo nehádal. Já jsem zvědavá,jak bude Hanychová vypadat ve 40ti, když už teď vypadá na 33. Přestárlá zombie.:-)) Hanychová ji jenom závidí, páč na takový světový metály jako získala Simona ona prostě nemá a není se čemu divit. Ta se hodí jen k tomu, aby ukazovala kozy ve vyhulených barech a hospodách. Tam o ni kupodivu zájem zatím ještě je. *15* *15* OPRAVDU JEN ZATÍM. Já Simoně fandím!!!! To je topmodelka světového formátu. *4* *5*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit