-
Simona Krainová je porád sexica
-
Simčo, jsi úžasná a máš pecka mimi... *3*
-
simonka
Takže,dnes osobně jsem měl tu příležitost ji potkat na modelingu v Hradci Králové oc-Futurum.Namyšlená,není teda v žádném případě.Jeto moc fajn modelka,ochotná se s každým fotit a ještě si klidně s váma pokecá.Mám s ní fotku a podepsala mi všechny DVD -Poldy.Zato ji moc děkuji a přeji ji mnoho ůspěchů a štěstí v životě.je svá a tak to má být.M. *3* -
simca je NEJ
simonko na to ze je ti 36let tak muzes vsechny dvacitky jako jsou hanychova mesarosova maslikova a dalsi do kapsy jak chovanim tak vzhledem preju ti chlapa podle tvych snu ja byt chlapem tak se te drzim jak muzu nechapu jirika ze ma doma takovou pecku a on vleze na ty nejhnusnejsi spiny -
-
Re: simca je NEJ
Simona je fakt paní Někdo je nádherná charismatická a kdejakou dvacítku strčí hravě do kapsy a hlavně:Je to opravdová dáma -
Re: simca je NEJ
jo s tim souhlasim ja bych tomu chujovi nakopal prdel takovou zenu jakou je simonka bych nosil na rukach tak ho nepochopim kdyz ma nejkrasnejsi babu v cr a on vleze na hnusne obtloustli stetky s vygajdanyma kozama
-
-
Super holka, vypadá stále líp a líp.
-
Všichni se naváží do toho že do Simony tepe Agáta.Ale co udělala mockrát Simona na adresu Andrey Verešové,to už nikdo neřeší!!Mockrát se dost ošklivě obula do toho,že Andrea má na filmový festival desatery šety a že dělá po každém porodu tiskovku v porodnici,aby ukázala jak má jedinečné dítě a manžel pod zavinovačkou cíleně vytrkuje drahé hodinky....Simčo suď ponejprv sebe!!!A to že máš jenom základku ví každý a stará na modelku prostě už jsi!!!!!!!!!!!
-
-
Nemyslím, že je stará na modelku, je pořád stejně hezká, figuru ji může závidět kdejaká dvacítka a zájem o ni je velký, tak proč ne. Já nevím,jaké má Simona vzdělání,ale to, že na to Hanychová a spol. pořád poukazují, jen dokazuje jejich závist,nic jiného. Hanychová taky není žádný génius, podle toho, jak se vyjadřuje a prezentuje, tipuju,že maturitu si zaplatila.
-
Souhlasím :) *3*
-
-
Simonko,dnes jsem Vás viděla smutnou v televizi,kašlete na všechno a buďte v pohodě,čas všechno srovná.Držím palce!
-
Když je Simona podle jiných už tak stará na modelku, tak proč pořád dostává luxusní nabídky?? Prosím o vysvětlení..... *15* *15* *4* *5*
-
Simona mi přijde v pohodě.
-
Ahoj
Ahoj Simonko, máš hezké oči a další. napiš mi na mejl, at se poznáme blíž. *3*