-
Dobrý den p.Simono, to co píše Hanychová, je jen bleda závist. Ona se proslavila jen tim, že se všude cpe a dělá trapasy, jak holka z pomocné školy.Vás obdivuji a mám vás rada.Viki z Orlové *4*
-
simonko krainova. jsi
simonko krainová
§§§§§§§§§§§§ §§§§§§§§§§§§ jsi nejjjjjjjj lepši než agata hanychova dcera veroniky žilkove. taje tula. stim pavle novotnim .synem petra novotniho..a eva.a. totež.hruza...............
simi jsi 111111111111 dostaneš medaili velkou *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
tva faninka -
-
Re: simonko krainova. jsi
BOŽE TY JSI ELITA ČESKÉHO PRAVOPISU NA TO SE NEDÁ DÍVAT A UŽ VŮBEC NÉ PŘEČÍST VRAŤ SE NA STROM.
-
-
Simonko, jste nádherná žena, která ví co chce! Dneska mě úplně rozčílil článek o té namyšlené slečně Agátě H., kde se píše, že se do Vás zase navezla. Jsem sice v jejím věku, ale stydím se za ní. Proboha je to tak hloupá husa! Vy jste žena na úrovni, jste hvězda a to ona nikdy nebude.Přeji Vám mnoho úspěchu jak v pracovním, tak v soukromém životě a z takových jako je výše zmiňovaná si nikdy nic nedělejte!
-
Dobrý den Simono,vím, že na tuto diskuzi asi nechodíte,ale přesto sem chci napsat pár slov. Právě jsem dočetla jeden rozhovor s Vámi a musím před Vámi smeknout. Pro mě jste žena, která ve svém životě opravdu něco dokázala. Určitě jste to neměla jednoduché, když jste v pouhých 16ti letech odjela do Paříže a tam jste se musela tvrdě otáčet,abyste uspěla. Líbí se mi na Vás, že nejste žádná puťka, která si od manžela nechá diktovat možné i nemožné, že si na sebe vyděláte vždycky sama a jste svobodná a nezávislá. Oceňuji na Vás, že se ve společnosti vždycky chováte noblesně a vznešeně na rozdíl od jiných našich rádoby modelek, které už klesly na tak nízkou úroveň, že pro svoji medializaci jsou ochotné šaškovat jak potrefený husy. Vy prostě máte úroveň, jste chytrá, moudrá, inteligentní, jste prostě dáma na úrovni. Vy se nepotřebujete před fotografy předvádět, nepotřebujete ke svému zviditelnění ubohé a trapné skandály. Máte prostě můj obdiv. A taky Vám přeji, aby se Vám narodilo druhé miminko zdravé, přeji Vám šťastnou rodinu a šťastný, spokojený život osobní i profesní. Mějte se.
-
gggggggg
nemam ji rada nikdy sem nemela a nikdy mit nebudu. uz by si mohla poridit decka a neurazet pani zilkovou ze neumi vychovat decka bych rekla ze agata se vychovava sama :-) -
-
Re: gggggggg
ty píčo ,určitě si škaredá a hnusná mrdko jedna ,a závidíš Simoně krásu,,proč musíte bít lidé tak závistiví a hlavně žencký!!?,,nestarej se a nenadávej druhým ty šprtko jedna vymrdaná simonka je zlatíčko a je to hodná duše a je i moc chytrá ,,tak přestan nadávat ty kundo jedna šptcká!!!! *10* *16* *8* ,,, -
-
Re: Re: gggggggg
Ty ji máš opravdu hodně ráda, že?? *1* ne, je fajn, je zajímavá,..........
-
-
-
Krásná topmodelka...pravý opak Agáty
Simona Krainová je jedna z nejjjj topmodelek na světě...Agáta Hanychová je jen namyšlená dilinka,podle toho jak se chová...na Simonu nemá!!!! -
-
Re: Krásná topmodelka...pravý opak Agáty
ano! *1* *3*
-
-
Simonka je 1
Simonka Krainová je nejkrásnější ženská v celé republice.Agáta je jen rozmazlený fracek.Souhlasím s názorem že Žilková neumí vychovávat své děcka. *5*
PS:Hodmě štěstí Simí -
-
Re: Simonka je 1
Verča žilková je skvělá herečka a umí vychovávat !!!!ale Agáta si dělá co chce.. -
-
taky si myslím. Že se Agáta chová, tak jak se chová a dělá sama sobě ostudu, za to si může sama, je těžké usměrňovat dospělého člověka, když o to nemá zájem.
-
-
-
Kalendář 2010
Simi,viděl jsem videjko z focení kalendáře 2010, a musím říct že jsi byla moooc sexy každým okamžikem, a méně svršků by tomu nepřidalo, právě naopak, Tvůj sexapeal a krása je dána Tvou kouzelnou osobností a upřímností a přirozeností malým holčičkám vlastní ..., a samozřejmě nádherným tělem a okouzlujícím úsměvem! Hodně štěstí a zdraví Ti přeji! -
Hmm
bylo potěšující Tě vidět v obecenstvu na včerejší superstar a bylo milé jak jsi pozorně sledovala a naslouchala. Je obdivuhodné že světová topmodelka jako Ty si na nic nehraje, je normální, a jde mezi lidi ... *3* -
narozeniny
Milá Simono
Přání k narozeninám a přání hodně štěstí,zdraví. *4* *4* *4* *4*