Přejít na výpis diskuzí

Simona Krainová

OSOBNOST 31.12.2006 
109 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Simona Krainová

Simone Krainovej želám všetko najlepšie k narodeninám vela zdravia,štastia a lásky je to najkrajšia česká modelka a herečka. *4* *3* *14* *14*
  • ahoj

ahoj dnes jsem videl vsechny dili byl jednou jeden polda si dobra *14* *14*
  • Moc děkuji za společnou fotografii.

Moc děkuji Simoně za společné foto z dnešního dne v Karlových Varech. Je první modelka, se kterou jsem vyfotografován. Přeji hlavně zdraví, bez toho není nic. Zdraví jí Kamil souznitel v dnu narození Hany Zagorové. *14*
  • Proč?

Nelíbí se mi Simonina kritika na adresu Andrey Verešové! Opravdu mi připadá, že paní Simoně bud hráblo nebo se takto snaží zviditelnit!? Ale proč? Vždyt toho v životě tolik dokázala, a je to krásná ženská! Nicméně, ale krásný je asi, podle toho jak se v poslední době chová, pouze zevnějšek. Nitro je asi hrbolaté!? Škoda, já ji vždycky obdivovala, ale cítim zklamání. S Darčou byly super dvojka a řekla bych, že Darinka byla v kamarádství držák. Snažim se ještě uvěřit, že lví podíl na tom mají média a ledascos překroutí! No ale rozhovor kdysi na rádiu byl na živo a tam už to napadání ostatních modelek bylo zřetelný. A vůbec proč zrovna ještě šije do krásné Andrey Verešové, která je vzorná matka dvou dětí, do nikoho se jen tak nenaváží a na veřejnosti je vždy velice milá. Dle mého má vrozené vyšší IQ. Simono, vlídnost k ostaním dělá divy a schová se za ní i třeba drobný nedostatek....v čemkoliv... I přesto, hodně zdraví a štěstí celé Vaší rodině...a přestante se už zabývat druhýma, hrozně Vám to škodí a to je škoda......
  • co ty fotky zase stejně machrujete že jste se fotila ze sylvestrem a dalším to děláte sválně asi musí váš manžel žárlit co kdyby vam tohle udělal máte nádherný kluky a být rozumná to neumíte toho bz jste obvinila *16*
  • Všechno nejlepší k abrahámovinám! 

• Tohle je podle mě jedna z mála českých modelek o kterých můžu říct jediné a to: wow! Když promluví má to hlavu a patu, nedávno byla nakupovat v krámu, kde dělám brigádu a naprosto mě dostala! Fakt jsem nečekala že bude tak milá a hlavně tak krásná! Na svůj věk vypadá líp než já a to mi je 19 *8* sakra, závist *15* *15* *15*
  • Hanychová a Verešová jsou zářným příkladem, že mít vysokou školu ještě neznamená být moudrý a inteligentní. Simča sice má jen základku, ale je moudrá, na nikoho veřejně neútočí a Agátiny údery ji zpátky nevrací. Tomu se říká inteligence a slušné chování. Ty dvě nány s vysokoškolským diplomem by se od ní měly učit!!!!
    • Hanychová mě nějakej švindlkurs o fotografování, ne? A Verešová? Práva z Plzně, kam narychlo před státnicema přešla? Urážka všech poctivých vysokoškoláků. Simona je sympatická, nevypadá na fotkách jako stará mladá, když se nehlídá (sakra na rozdíl od Verešový). A Hanychová je ošklivá stabilně.
  • všechny ted dusí proč se na všechny pověsila nehrajete ve filmu pomsta to pak se vás pomstijou ste pěkná a hloupá a toho syna nechat autě to napadne hrobnikovi že uteklod lopaty *12* *6*
    • Ten Váš článek nemá hlavu ani patu,co se prosím sděluje?
  • Simona je divná , souhlasím s tím,kdo říká že je divná, protože je.Jedna holka ode mně ze třídy chce být modelka a spolupracovala s tou Krainovou,ale já nechapu na co jsou ve světě modelky. Na světě jsou mnohem důležitější věci než malování se,nakupování atd. Ale je to jen můj názor.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit