-
Simona Krainová
Simone Krainovej želám všetko najlepšie k narodeninám vela zdravia,štastia a lásky je to najkrajšia česká modelka a herečka. *4* *3* *14* *14* -
ahoj
ahoj dnes jsem videl vsechny dili byl jednou jeden polda si dobra *14* *14* -
Moc děkuji za společnou fotografii.
Moc děkuji Simoně za společné foto z dnešního dne v Karlových Varech. Je první modelka, se kterou jsem vyfotografován. Přeji hlavně zdraví, bez toho není nic. Zdraví jí Kamil souznitel v dnu narození Hany Zagorové. *14* -
Proč?
Nelíbí se mi Simonina kritika na adresu Andrey Verešové! Opravdu mi připadá, že paní Simoně bud hráblo nebo se takto snaží zviditelnit!? Ale proč? Vždyt toho v životě tolik dokázala, a je to krásná ženská! Nicméně, ale krásný je asi, podle toho jak se v poslední době chová, pouze zevnějšek. Nitro je asi hrbolaté!? Škoda, já ji vždycky obdivovala, ale cítim zklamání. S Darčou byly super dvojka a řekla bych, že Darinka byla v kamarádství držák. Snažim se ještě uvěřit, že lví podíl na tom mají média a ledascos překroutí! No ale rozhovor kdysi na rádiu byl na živo a tam už to napadání ostatních modelek bylo zřetelný. A vůbec proč zrovna ještě šije do krásné Andrey Verešové, která je vzorná matka dvou dětí, do nikoho se jen tak nenaváží a na veřejnosti je vždy velice milá. Dle mého má vrozené vyšší IQ. Simono, vlídnost k ostaním dělá divy a schová se za ní i třeba drobný nedostatek....v čemkoliv... I přesto, hodně zdraví a štěstí celé Vaší rodině...a přestante se už zabývat druhýma, hrozně Vám to škodí a to je škoda...... -
co ty fotky zase stejně machrujete že jste se fotila ze sylvestrem a dalším to děláte sválně asi musí váš manžel žárlit co kdyby vam tohle udělal máte nádherný kluky a být rozumná to neumíte toho bz jste obvinila *16*
-
Všechno nejlepší k abrahámovinám!
-
Tohle je podle mě jedna z mála českých modelek o kterých můžu říct jediné a to: wow! Když promluví má to hlavu a patu, nedávno byla nakupovat v krámu, kde dělám brigádu a naprosto mě dostala! Fakt jsem nečekala že bude tak milá a hlavně tak krásná! Na svůj věk vypadá líp než já a to mi je 19 *8* sakra, závist *15* *15* *15*
-
Hanychová a Verešová jsou zářným příkladem, že mít vysokou školu ještě neznamená být moudrý a inteligentní. Simča sice má jen základku, ale je moudrá, na nikoho veřejně neútočí a Agátiny údery ji zpátky nevrací. Tomu se říká inteligence a slušné chování. Ty dvě nány s vysokoškolským diplomem by se od ní měly učit!!!!
-
-
Hanychová mě nějakej švindlkurs o fotografování, ne? A Verešová? Práva z Plzně, kam narychlo před státnicema přešla? Urážka všech poctivých vysokoškoláků. Simona je sympatická, nevypadá na fotkách jako stará mladá, když se nehlídá (sakra na rozdíl od Verešový). A Hanychová je ošklivá stabilně.
-
-
všechny ted dusí proč se na všechny pověsila nehrajete ve filmu pomsta to pak se vás pomstijou ste pěkná a hloupá a toho syna nechat autě to napadne hrobnikovi že uteklod lopaty *12* *6*
-
-
Ten Váš článek nemá hlavu ani patu,co se prosím sděluje?
-
-
Simona je divná , souhlasím s tím,kdo říká že je divná, protože je.Jedna holka ode mně ze třídy chce být modelka a spolupracovala s tou Krainovou,ale já nechapu na co jsou ve světě modelky. Na světě jsou mnohem důležitější věci než malování se,nakupování atd. Ale je to jen můj názor.