Přejít na výpis diskuzí

Yvetta Simonová

OSOBNOST 22.5.2008 
92 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Re: Poděkování nejdražší přítelkyni

Hodně štěstí!!! *3* *3* *3*
  • libuse

Poděkování nejdražší přítelkyni

Má drahá paní Simonová,
    patří Vám mé vřelé díky za Vaši podporu mé osoby v době, kdy operovali mou maminku. Ještě, že Vás mám! Zítra ji konečně pustí domů a já s Luboškem se už nemůžeme dočkat. Přeji hodně zdraví Vám, celé rodině a taky sestřenici Dáši- brzy bude běhat jako veverka, uvidíte. Pa, pá! Libuše *4*
  • Stříbrný vítr

Sobotní (13.2.2010) rozhovor s paní Simonovou na ČRo:
    http://www.rozhlas.cz/radion aprani/archiv/?p_po=4730

Mimo jiné pouštěli i archivní písničku, název nevím, ale ústřední "slogan" je "Říkal, že ne, že ne...". Musím přiznat, příjemně mě při poslouchání mrazilo a už pokolikáté zase znovu smekám před pěveckým uměním a profesionalitou. *14*
  • To byly naše melodie

V pátek 8.1.10 vysílal Čro záznam koncertu z Novodvorské. Opět smekám, paní Simonové to pořád zpívá! K dokonalosti zmiňuju ještě obrovské charisma jejího hlasu. *14*
  • Re: Re: Re: Re: Ať se

Krásné ! *3* *4* *3*
  • libuse

Re: Re: Re: Ať se

Dobrý večer!
    Jsou zde některá velmi krásná přáníčka. I pro mne je paní Yvetta Simonová neodmyslitelnou součástí mého života, jako slunce a den, břehem, na který když dopluji, tak vím, že jsem v bezpečí, ... a nedokáži si život bez ní vůbec představit.
    Hodně mi tato moudrá, hodná a krásná dáma pomáhá a za to, bych Vám, moje nejdražší paní Simonová, konečně veřejně ráda ze srdce poděkovala.
    Děkuji Vám, že jste taková skvělá jaká jste a že mi nejen svými písničkami dodáváte 25 let sílu k životu.Vy víte o čem zde píši ... Takže až si pořídíte notebook, tak si to zde přečtete. Přeji Vám oceán zdraví, moře vitality a potůček každodenních radostí! S úctou a láskou navždy Vaše Libuše. *4*
  • Gratuluji!

Paní Simonová,jste poklad tohoto národa!Moc vás obdivuji,jste dáma s velkým D!Upřímně vám gratuluji a zdravíčko ať slouží!
    Radek F.
  • jirkakratas

Vše nejlepší.

I já přeji paní Simonové vše nejlepší k jejím narozeninám. A velice ji obdivuji, že ve svém věku ještě zpívá.
  • Blahoželanie z Košíc

Želám Vám veľa zdravia,šťastia a krásnu
    plodnú jeseň života.Nezabúdame na vás.
  • Yveta Simonová

Milá paní Yveto
    Blahopřeji K Vaším narozeninám.
    Přeji hodně štěstí,zdraví. *4*
  • Všechno nejlepší !!!

taky k 70. Orchestru Karla Vlacha *14* *4*
  • Festival na Housce: Yvetta Simonová byla za bohyni!

To je novinka! To my přece dávno víme. *14*
  • Z databáze Divadelního ústavu (http://www.divadelni-ustav.cz/insc enace.aspx)
    1.Na tý louce zelený Hudební divadlo v Karlíně a Nuslích Praha, prem.24.10.1968
    role Alena: Ywetta Simonová (alternace)
    2.Hallo Dolly Hudební divadlo v Karlíně a Nuslích Praha, prem. 22.9.1966
    role Irena Molloyová: Ywetta Simonová (alternace)
    3.Amore mio Hudební divadlo v Karlíně a Nuslích Praha,prem.1.12.1965
    role Ti druzí: Ywetta Simonová (j.h.)
    Čím dál tím víc lituju, že jsem nezažila 60. léta. Aspoň co se týče divadla, to muselo být hodně fajn *4*
  • Re: Re: Re: Blahopřání

Dobrý den,

našel jsem na internetu Váš příspěvek, kde hezky píšete o paní Simonové, a obracím se na Vás s prosbou.

4.11.2008, v den 80. narozenin paní Simonové se mi nepodařilo natočit si pořady, které v ten den ráno ČT na její počest vysílala. V mém bydlišti byl totiž přechod z jednoho typu vysílání na druhý, takže i když jsem počítač řádně naprogramoval, aby mi to nahrál, nenahrálo se nic.

Nemáte ty programy nahrány náhodou Vy?

Rád za ně zaplatím nebo poskytnu na oplátku výměnou něco jiného podle vzájemné dohody.

Za odpověď předem děkuji.

Rudolf Beneš, Praha 5
  • Re: Re: Ať se

*3* Děkuji, zdravím a trochu závidím. *8*
  • Re: Re: Ať se

*3* *14*
  • libuse

Re: Ať se

Krásné, říkala jsem jí to, byla potěšena. *8*
  • libuse

Re: Re: paní Yvettě

Souhlasím, svatá pravda - kdo nezažil, nepochopí !!! *14*