-
Vážení hudební přátelé, sháněl jsem písně "Mám lásku zasněnou" a "Ty má plačtivá skálo" zp. Y.Simonová, a už jsem je sehnal. Jsou to skvělé neznámé věci,přímo poklady, které na gramodeskách nevyšly.
Přejeme paní Yvettě k jejím narozeninám všechno nejlepší, dobré zdraví, radost z rodiny a koncertů pro nás věrné posluchače. Také gratulujeme k vyznamenání, "Medaile Za zásluhy", kterou převzala od Presidenta republiky. Je tak právem oceněna její dlouholetá práce v hudební oblasti.A poděkování za pěkné její písničky.
Petr V. Kolín a Jaromír H.Praha. -
Blahopřání
Právě se dívám na pořady o paní Simonové. Nějak jsem si nevšimla důvod, proč je jich najednou tolik po sobě. Ale bylo mi jasné, že má nějaké výročí, takže jsem šla hledat, jaké. Nestíhám žasnout!!! Určitě bych nečekala, že je to už 80 let.
Chtěla bych paní Simonové k takovému krásnému jubileu popřát co nejvíce zdraví a mnoho životních radostí! Ona mně svými písničkami dávala radost v průběhu celého mého života, a rozhodně si za ně zaslouží jednak poděkování a také úctu, protože její písničky pohladí po duši i dnes, kdy je v "módě" zcela jiný styl.
Díky Vám, paní Yveto, a ještě hodně dalších let!
Lída -
-
Re: Blahopřání
Nelze napsat více, tedy se alespoň připojuji k blahopřání. Pořad právě
skončil a pohladil na duši.
Do dalších let paní Simonové pevné
zdraví a jen to nejlepší! i. -
-
Re: Re: Blahopřání
TAKÉ SE CHCI PŘIPOJIT K BLAHOPŘÁNÍ.PANÍ YVETTA JE ÚŽASNÁ ŽENA,KTEROU OBDIVUJI CELÝ ŽIVOT PRO JEJÍ KRÁSU A ŠARM A HLAVNĚ PRO JEJÍ NÁDHERNÝ HLAS,KTERÝ MNĚ OKOUZLOVAL A DODNES OKOUZLUJE.KDYŽ JSEM SE NARODILA,BYLA PANÍ YVETTA JIŽ DÁVNO POPULÁRNÍ ZPĚVAČKA A JÁ JI JAKO MALÁ POSLOUCHALA V RADIU PO DRÁTĚ,A NYNÍ JI SLEDUJI NA YOU TUBE.DNES JSEM SLEDOVALA VŠECHNY POŘADY S YVETTOU SIMONOVOU,KTERÉ VYSÍLALA ČESKÁ TELEVIZE.BYLO TO JAKO POHLAZENÍ PO DUŠI. -
-
Re: Re: Re: Blahopřání
Dobrý den,
našel jsem na internetu Váš příspěvek, kde hezky píšete o paní Simonové, a obracím se na Vás s prosbou.
4.11.2008, v den 80. narozenin paní Simonové se mi nepodařilo natočit si pořady, které v ten den ráno ČT na její počest vysílala. V mém bydlišti byl totiž přechod z jednoho typu vysílání na druhý, takže i když jsem počítač řádně naprogramoval, aby mi to nahrál, nenahrálo se nic.
Nemáte ty programy nahrány náhodou Vy?
Rád za ně zaplatím nebo poskytnu na oplátku výměnou něco jiného podle vzájemné dohody.
Za odpověď předem děkuji.
Rudolf Beneš, Praha 5 -
Re: Re: Re: Blahopřání
Taky se dodatečně připojují s přáním všeho nejlepšího. Udělala jsem si doma u příležitosti výročí "párty" s písničkami paní Simonové, opravdu nádherný vzrušující a zároveň uklidňující hlas. A nad profesionalitou klobouk dolů!
-
-
-
-
osmdesátiny
Všechno nejlepší k osmdesátinám! *4* Úžasné, že ta paní stále aktivně koncertue, v takovém vysokém věku, úžasné. A všechno co se tady dnes napsalo je pravda, tak to přece nebudu opakovat *3* -
Vše nejlepší.
I já přeji paní Simonové vše nejlepší k jejím narozeninám. A velice ji obdivuji, že ve svém věku ještě zpívá. -
To byly naše melodie
V pátek 8.1.10 vysílal Čro záznam koncertu z Novodvorské. Opět smekám, paní Simonové to pořád zpívá! K dokonalosti zmiňuju ještě obrovské charisma jejího hlasu. *14* -
Milá paní Yvetto
Gratulace a přání k Vaším dnešním narozeninám všechno nejlepší! *4* -
Iveta Simonová je opravdová dáma a naprosto po zásluze dobrá zpěvačka. Přeji ji ještě mnoho let života. *3*
-
Všechno nejlepší, hlavně dobré zdravíčko a stále pružné hlasivky!!! *14*
-
paní Yvettě
Předesílám - jsem založením rocker, ovšem paní Simonová, všechna čest, před vašim hlasem a krásným úsměvem musím smeknout. Lpíte-li metalisti urputně na svém, neznajíce a následně nerozpoznajíce kvalitu a kultivovanost zpěváckého projevu, nedivte se potom, že vás lidé považují za zhýralou zvěř. Yvetta Simonová forever! Myšleno opravdu vážně. *4* -
-
Re: paní Yvettě
Kdo nezažil, nepochopí... *3* -
-
Re: Re: paní Yvettě
Souhlasím, svatá pravda - kdo nezažil, nepochopí !!! *14*
-
-
-
Gratuluji!
Paní Simonová,jste poklad tohoto národa!Moc vás obdivuji,jste dáma s velkým D!Upřímně vám gratuluji a zdravíčko ať slouží!
Radek F.