Přejít na výpis diskuzí

Skandar Keynes

OSOBNOST 31.12.2006 
305 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Skandar

Skandar je fakt dobrý mám ho ráda
  • dadiqa

Skandar

ahojte seci...ja som zo slovenska, a som welkou skandarovou fanusickou...je nadherny, krasny a proste setko co k tomu patri... *14* *14* *14* *14* *14* a chcela by som poprosit tu co ma jeho skype ci by si mi ho nemohla dat...bola by som ti welmi wdacna...ak mi ho nedas tak to samozrejme pochopim ale ak sa predsa len rozhodnes mi ho dat tak ho posli na mail: Dada006@azet.sk...DAKUJEM...P.S.:Skandar I love You
  • Skandik

*9* proc vdyci vsici nadherny kluci bydli tak daleko... *14* co bych za to dala byt snim aspon chvily sama *10* ale co nejde to..je to pste na .... *9* *9* *7* mno zajimalo by me to...jestli je takovej jako va filmu bo jinaci? *7*
  • Re: Jeho skype

jho a já mám skype africkýho prince mne.. *3*
  • Re: Re: super

sry nechci ti kazit radost ale kdyz si to psala tak mu este 16 nebylo ptz narozky ma 5.9.
    ale jinak dobrej koment

ale kdyby ses rozhodla a dala mi ten jeho skype(timto te o nej prosim)dej mi ho vedet na muj mejl sissi0012@seznam.cz
    diky a jeste jednou ti gratuluju k tomu ze mas jeho skype.
    P.S. jak si ho zjistila?

hele reknu ti to takhle :
    jestli mas skype skutecnyho skandara trochu ti zavidim ,ale jestli mas skype nakyho imitatora skandara tak je mi te lito ptz je videt ze z toho ze mas jeho skype ses upa nadsena
    zaroven ti to preju a zaroven ti to trochu zavidim pozdravuj ho dyztak od vendy
    (diky) *4*
  • Re: Proč?

No Londán zase tak daleko není...;) se podívejte kolik lidí se stěhuje do Londýna od nás..třeba se tam nějaká češka odstěhuje a bude se Skandarem;)...hodně možností:DJinak Skandar je prostě náádhernej...moooc....v Princi Kaspianovi je ještě hezčí než v jedničce...jako třeba mohli sfilmovat všechno díly i když Čarodějův synovec teĎ ani nevím jestli tam Pevensiovi byli? Jako Lucka, Zuzka, Edmund a Petr... *14* *14* *14*
  • ed

tyjoten je taaak naaadhernej xD fakt tyjo nejviiic ho zeru je stane peknej xD :D:D::D:D
  • Jeho skype

Ahoj hele znate nokdo jeho skype ja jo ale slibila jsem mu ze ho nikomu nedam .... *15* *3* *3* *9*

no to jo lendyn je fakt daleko taky toho lituju
  • Skandar Keynes

*4* to je vtipný, v první Narnii byl takovej ještě malej a najednou zjistím že je prakticky stejně starej jako já. už se na něj těším v Princi Kaspianovi. *4*

asi tak
  • Proč?

Proč jen takoví krásní kluci žijou dycky tak daleko? *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *14* *14* *14*
  • Re: super

Narodil se roku 1991, v srpnu myslim, takže mu nedávno bylo 16 *4*
  • je uplne super.hraje vyborne. nekd bych sechtela s nim setkat. *14* *14* proc nemam tu moznost???????????? *7*
  • je *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *16* *16* *16* já ho miluju
  • kacule o Skandarovi

Je strašššně sladkej *14* *14* *14*
  • For Skandar

Ahoj všichni. Skandar je nejlepší herec na světě. Myslím to vážně je fakt úžasnej. 5.9. mu bylo 15. let. Jeho oficiální stránky jsou www.skandar.net, nebo www.skandar-keynes.com. Má tam spoustu fotek. Je úplně skvělej a móóóc hezkej.....Souhlasím se všema co píšou že je lepší než Potter, H.Potter je proti němu naprostá nula!!!!!! Dřív jsem měla ráda H.P. ale když sem viděla narnii...to se fakt nedá srovnávat. Mějte a fanděte Skandarovi a vůbec celé Narnii........ *14* *14* *14* *14* *3*
  • Ahojky všichni nevíte náhodou jestli má Skandar nějaké svoje oficiální stránky nebo kde bych sehnala více jeho fotek?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit