-
je to ten...
tenhle skandar je fakt upa debilni, je to ten nejhorsi herec na svete. vubec nechapu ze se vam libi. vypada jak retard a nevyvinutej. je ffaaakktt divnej *5* *8* *16* -
Re: je bezva že??!!
ahojky "teo", ja sem osobne nepsala, ale moje kamosky ano... psaly mu zhruba pred mesicem a zatiim neodepsal... napsaly jsme tam, ze jsme jeho fanynky ze jsme z ceska... atd... doufam ze ti to pomuze... *3* *7* roxanda -
je krásnej!!
Hele taky vám přijde Skandar v Narnii 2 mužnější a krásnější? Mě osobně jo!! V 1 je takové malé dítě, ale ve dvojce je nádhernej!! *14* -
je bezva že??!!
Ahoj !! Prosí!! Pomůže mi někdo?? Hrozně bych mu chtěla napsat, ale nevím jak!! má tu někdo se psaním Skandarovi skušenost? Jestli jo, pomůžete mi?? Díky!! -
Re: Re: Re: Re: HOLKY PORADTE
me bude 14... a mas icq??? ja jen jestli by si mi ho dala??? *15* *3* ale jestli nechces tak nemusis, ja jen myslela ze by to bylo pohodlnejsi... -
Re: Re: Re: Re: Re: HOLKY PORADTE
Je mi 14. Tobě? -
Re: Re: Re: Re: HOLKY PORADTE
ahojky niko a kolik ti vlastne je???? *7* -
Re: Re: Re: HOLKY PORADTE
A já taky děkuju... -
Re: Re: HOLKY PORADTE
ahojky, chtela bych se te zeptat "niko" jestli to si ty, ktera psala to: Nějak dlouho už sem nikdo nepsal,to je škoda,Skandar si to zaslouží.... , jsi docela fajn a chtela bych si s tebou povidat o tom dopisu a o nem ( skandar keynes ).. moooc dekuji za jakoukoli odpoved.. roxanda.
*3* -
Re: poraďte prosím
Napiš mu a on ti jí pošle... -
poraďte prosím
Skandar je hezkej co sem se asi zabouchla....ne fakt...heledte, nevite jestli by kde bych mohla sehnat original fotku s podpisem od Skandara? pls pls pls poradte někdo *3* *3* -
Re: HOLKY PORADTE
Můžeš se podívat na stránky české pošty a tam najdeš kolik to stojí do Británie a pak tam dát normální známky v odpovídající hodnotě,nebo to neoznámkovaný doneseš na poštu a oni ti řeknou za kolik to bude,zaplatíš a daj tam razítko. -
Re: PORADTE!!!!!!!pleas
Já ti doporučuju koupit si na poště mezinárodní odpovědku a na tu normálně napíšeš adresu.Nebo můžeš jenom k tomu dopisu přiložit obálku se svojí adresou. -
Re: Re: ?-----
Já myslela ty videa,co má tady na profilu.Ale na youtube toho taky spoustu najdeš. -
PORADTE!!!!!!!pleas
ahojky, vim, ze to je divna otazka *1* , ale chtela bych vedet jestli jste tam napsali svoji adresu nazpatek k tomu dopisu pro skandara o ten autogram, diky za jakoukoli odpoved, poradte PLEAS!!! *14* -
HOLKY PORADTE
holky, chtela bych se zeptatt, jestli jste mu nektera opravdu psala a jestli odepsal... a jak jste to vubec napsaly a jakou znamku jste daly, predem dekuji za jakoukoli odpoved. marky b. *7* -
Re: Re: je nej
ahojky, chtela bych vedet, jestli ti odepsal... chtela bych mu taky napsat a jestli nevis kdo ma jeho SKYPE, DIKY ZA JAKOUKOLI ODPOVED. MARKYY -
Re: I love Skandar
heled, nevis kdo ma ten jeho skype???? diky za jakoukoli odpoved...M. -
Re: ?-----
jsou na YouTube?? jestli jo tak kde přesně pls?? -
Re: Skandar
Proč zamindrákovanej? A Skandar je spolužák Dana??? to je pro mě novinka *7*