-
Re: Re: koukni se na youtube:-)
nic ty elio, nauc se psat, ty pico... *8* -
Re: koukni se na youtube:-)
roxando ty mitcho.... *16* *16* co si mislis¨?? *16* *16* -
Re: Re: Re: Re: Upřímě o skandym
koukam, ze taky psat neumis. *15* -
Re: Re: Re: Upřímě o skandym
úplně s váma souhlasim a myslim si že sem lezou jenom aby tu zaplnili celou stránku těma blbejma kecama každej herec vypadá na fotce pišně ale mě ten pišnej úsměv přijde sexy -
koukni se na youtube:-)
http://www.youtube.com/watch?v=F3A3 ejx9RSE&NR=1 *14* *13* -
svata pravda
holky, dam vam radu... neodepisujte na ty prihlouply prispevky... ono se jim to libi , ze vas to stve a budou tam psat dokola a dokola a zase jednou dokola... jinak vas nechci ovlivnovat... mejte se.. *5* *13* -
vzkaz pro teu...
ahojky teo, myslim, ze to, co jsi rikala o nejgirls, elio atd., ze je to uplne nejvic pravda... myslim, ze se shodnem v mnoha vecech... moje icq je- 490700570 . tak si me pridej...hezky zbytek dne *5* -
Re: vzkaz pro teu a niku..
netřeba se rozčilovat kvůli takovejm pičám jako je nejgirl a elio a všichni ti ostatní, co si o Skandarovi myslí ty nejhorší věci!! ale co naděláme, když jsou to piče není třeba je přesvědčovat otom, aby toho nechaly, protože piča zůstane navždy pičí!!! Že nejgirl a elio!!!
p.s. roxando dáš mi icq? Moje je 453627611!! -
Re: Re: Re: Upřímě o skandym
Promiň ty jsi roxanda a ne roxana!! Fakt sorry!! -
Re: Re: Upřímě o skandym
Máš úplnou pravdu!! A roxana taky!! když si oněm myslí, že je debil atd. Tak proč sem lezou? Jestli si myslí, že sem přijde a udělá bafiky baf tak se pekelně plete! Jo a taky že prý Skandar smrdí!! Bych se vsadila že elio smrdí daleko víc když to píše!! *1* *1* *1* -
Re: Upřímě o skandym
No víš co? Radši se nejdřív nauč psat.
Můžete si kdyžtak založit nějakej antiskandarovskej blog nebo diskuzi a tam si ho můžete pomlouvat myslím tím elio a nej girls , ale tady se vystavujete příliš velkému nebezpečí, že se do Vás někdo tak naveze (a ani bych se nedivila) že třeba doma potom něco omylem rozbijete apod. nehody . -
Upřímě o skandym
Mě se libil ,,ale ted se mi zda takovej moc pišnej *9* ..no ale ja si mislim ze maj nej grils pravdu *1* a upřímě bych mu to rekla do oci *16* *16* *16* DEBIL JEDEN.......p.s Skandar smirdí jako čpavek *10* *10* -
nej girls
ta "nej girl" ma upa nejvic pravdu. je to ten nejhorsi herec na svete a je teplej *8* *10* eli vzkazuje- jste upa nejvic trapky , ze ho tak podporujete. terka vzkazuje-je faaaktr buzik. any vzkazuje- je magor. a ode me uz mate z clanku nej girl. krááásnýýý den prejou nej girls *14* P.S.- neumí hrat a nejjhosi vanoce skandymu. *14* -
Re: Jeho skype
dej mi pls *14* -
vzkaz pro teu a niku..
jste vazne spravne holky, nemuze nekdo soudit skandyho po tom, co ho videl ve filmu... ale nesmyme na to reagovat.. nekdo to pise z blbosti a nevi co ma delat jinyho, nez se hlasit na osobnosti na cloveka , ktery ho ani nezajima- viz "nej girl" *13* -
Re: je to ten...
Nejgirl? to máš bejt jako ty? Promiň ale nechápu jak si můžež říkat nejgirl!! na to člověk musí mít hodně velký sebevědomí co?? A nechápu jak můžeš soudit Skandara, když ani nevíš jakej je ve skutečnosti! Je to pěkně ubohý říkat oněkom, koho znáš jenom na fotkách a z filmů! nebo tak soudíš proto, že jsi byla na jejich premiéře v praze a nechtěl ti dát autogram? Fakt si rozmysli co řekneš, než si otevřeš hubu jasný!! *5* -
Re: Re: je bezva že??!!
No to je škoda. že vám neodpověděl!! já jsem mu dnes skusila napsat a poslala jsem to a doufám že odepíše!! Poprosila jsem ho o fotku s autogramem a než mu to přijde budou to nejmíň 3 dny a jestli to vůbec dojde? A kdyby tak je možný, že to ani neotevře, protože mu tam určitě piše spousta jiných lidí a jestli odepíše tak to taky potrvá než to dojde!! To je nahovno!Proč všichni hezcí kluci jsou tak daleko!!?? *7* -
???
proboha holky kolik vám je co to tady píšete za blbosti no já z vás nemůžu!!! *15* *7* Skandar je upe normální kluk a vy z něho dělate někej sexy idol neřikam je pěknej ae myslim si že si spíš zakládá na hereckym uspechu nez na tom jak vypada *8* a něco tady padlo že neumí hrát to je už decka silný kafe ne??!! proč by ho tam teda obsazovali kdyby to neuměl *16* chtělo by se to nejdřív zamyslet nad tim co píšu!!!!!!! *9* -
Re: je krásnej!!
V jedničce je supr,ale když potom vidíš dvojku tak je ještě úžasnější. Je fakt *14* -
Re: je to ten...
Hmmm a mě by zajímalo,jak vypadáš ty,když jsi ta nej girl...