Přejít na výpis diskuzí

Skandar Keynes

OSOBNOST 31.12.2006 
305 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • herecký výkon

No ať už je Skandar krasavec nebo ne(to hodnotit nebudu), jedno se mu musí přiznat - je moc dobrý herec. Dost jsem si o 2. dílu Narnie četla a hlavně jsem se zajímala o popisy rolí a jejich charaktery a role Edmunda tady(ostatně stejně jako v jedničce) nebyla vůbec jednoduchá. Má to už tak těžké jako mladší brácha a ještě k tomu musí toho stršího každou chvíli zachraňovat, být pořád rozumný, připomínat si, jak se choval když byl v Narnii poprvé atd. Myslím, že ztvárnění takvé role, takových emocí musí být samo o sobě dost náročné a on to zvládl.
    PS: poznámka pro fanynky, protože ty ho znají nejlíp - nezdá se vám trochu podobný Gedeonovi Burkhardovi(z Rexe)? Jen se mi zdálo že mi někoho připomíná...
  • nika.

Re: nechte je

Kdo tady sní,do prčic?Tak se přidám do fanklubu Skandara,což je tady na osobnostech úplně běžný,o to tady mimo jiné jde a co jako? To je přesně to, co jsem už řikala.Nechápete že existuje něco mezi miluju ho a nesnáším ho!Jste fakt kravky,co tim sledujete?
  • Re: Re: plsík poraďte

kuczerka: mno jasně
  • Re: Re: jo vfakt??????

hele ty trapko...to ja jsem tu nejlepsi a nejnormalnejsi... tak nevim, co tu mas za kecy??? *7* *1* *15* *1*
  • Re: jo vfakt??????

tak hele verdo .. rekl ti uz nekdo nekdy ze si krava ??? divila bych se kdyby ne .... nevim podle ceho ho takhle soudis a docela by me to zajimalo ...nehodlam se s tebou dal zatezovat ..ale jako tohle me fakt dokaze nastvat ..on ti snad nekdy neco spatneho udelal ??? nekaz nam tu krasnou predstavu o nem ... nevim proc sem vubec davate prispevky kdyz sem stejne pisete jenom osklivy veci... jestli se nudis tak si najdji nejakou lepsi zabavu .. ty taky nejsi dokonala
  • Re: je krásnej!!

jo to jo.. a krom toho ja sem uplme ulitla na kluky s hodne tmave hnedejma vlasama a ocima... je moc hezkej
  • Re: plsík poraďte

Ahoj jestli mate jeho adresu , nebo icq nebo mail nebo cokoli tak mi napiste.. dekuju moc
  • Re: nechte je

díky za podporu ....
  • Re: Re: plsík poraďte

vy snad mate adresu ????
  • Re:

hele ty krávo nadávej si na někoho jinyho.. a jestli se ti nelibi .. tak to mi je fakt uplne jedno ale to uz je jen to tvuj problem .. hlavne ze ty si dokonala vid ... kazdymu se libi nekdo jinen ... tak mi alespon nemusis kazit den ... treba me pride hrozne hezkej.. *14*
  • zebricka003

Re: Re: Re: Re: ......

ale je jak on uplne....financny prijem do dokazuje =))
  • janahermiona

nechte je

ježiš nechte je bejt... každej má svýho idola a platonickou lásku.... oni vědí že se do nich skandar nezamiluje když ho nepitkaj... tak je nechte aspoň snít...
    *14* *14* oni pak zjistěj že s tim že se do nich skandy nezamiluje nic neudělaj... tak jim nenadávejte a nechte je sníta nechte je vyrůst...
  • Re: ¨jste pipky

mas pravdu ..........vobec ho neznaji ....max co knemu mohou citit je ze sa im paci ...........milovat lubit a bit do neho nemohou ....................videli ho vo filme alebo naziva ale nepoznaji ho *8*
  • nika.

Re: skandym

Taková naivita....
  • nika.

Re: Re: Re: ......

A na co ti to jako bude že je podobnej Skandarovi?Pokud je mu někdo podobnej jen vzhledově tak je to úplně to samý jako když máš kluka kterej vypadá úplně jinak.
  • elio

skandym

no jen skandar *10* *10* hm..myslim že na nem mocccc...az moccc visite jako kdybi vam dal neco za co mu musite dekovat *5* *5* nechapu proc mu tak zobete z ruky....jste vadny....jo a to s tim psanim..hm..jestli sis nevsimla ja nikde nepisu hacky a carky.. *8* *8* myslim si že si nejdriv precti a potom rikej ze neumim psat....koukni na teu ta ani neumi psat a ty mi neco rikas?? *16* *16* jsi asi mental...
  • zebricka003

Re: Re: ......

mno to nebude *1* *1* ale budetam podoba *1*
  • nika.

Re: ¨jste pipky

Je docela velkej rozdíl mezi tim jestli napíšeš že ho miluješ a tim že ti připadá pěknej a sympatickej.Ale jestli to nechápeš,nemá cenu to rozebírat.
  • roxanda

Re: Re: plsík poraďte

jj to ma snad kazdy... jestli chces , tak ti ji muzu na osobnostech napsat... *7* *1* *1* *1*
  • Re: plsík poraďte

ty mas jeho adresu??? *7*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit