-
Re: plsík poraďte
Ellie: Já bych ti radila dojít na poštu a říct že to chceš doporučeně do Anglie. Oni ti už daji tu známku co tam má bejt a máš jistotu že to dojde. Navíc on bude mít ihned tvojí adresu. Ale je fakt že otázkou je zda ti odepíše. Zase to berte tak holky, že mu chodí spousta dopisů. Tak to může dost dlouho trvat. Ale trpělivost růže přináší. TAk třeba vám to vyjde *3* -
Re: Re: Re: jo vfakt??????
Ano a taky jsi nejskromnější viď. -
Re: skandy
A ty si totální debil!!!No a?!Co je na tom špatnýmo si myslet že se hvězda zamiluje do obyčejný holky?!
Drž hubu rači!!! -
hmm ale my nejsme až tak pitomý ja vim ze ho asi nikdy neuvidim ale je to hezky myslet si ze jo taky by nas moh nekdo chapat -
Re: Re: Re: jo vfakt??????
to urcite vsichni sou lepsi nez nej girls *1* -
Re: Re: Jeho skype
ale ona se ptala jestli ho někdo nemá blbče -
Re: Re: Re: =)
jo bude se to točit na maltě...ale na tu premiéru bych taky šla.. se tam dyžta uvidíme:-) *14* -
Re: nechte je
Tak vzhledem k tomu že jsem v Londýně na rok, tak až ho potkám, tak ho od vás budu pozdravovat jo? *4* Ne to byl samozřejmě vtip. Neberte to špatně. To bych musela mít pořádnou kliku abych ho tu vůbec potkala. *1* No ale k jeho výkonu. Já si myslim, že nemohli najít lepšího herce. Nebudu posuzovat vzhled protože je jaksi mladší než jsem já, ale ve filmu je úžasnej. No a kde vlastně stojí psáno že mladší kluci nemůžou bejt pěkný že *3* -
Re: je to ten...
Hej jako ty nej girl... nepleteš si to svy méno s někym?...Třeby s ňákou nej girl, ale normální a ne s takovou blbkou jako seš ty *1* *1* *1*
Mno a esi Skandyho tak moc nenávidíš tak sem nelez *13*
A souhlasim s Teou: piča zůstane pičí *15* *15* .... s tym nic nenáděláme... Náhodou Skandar je nej a ty buďto lesba nebo gej *1*
...Mno jasně že lesba *1* *1* ...to ja jen aby se to rýmovalo *15* *15* *1* -
Re: jo vfakt??????
hele ty mrdko jako mno co si mysis.... a mno jako esi ti Skandar udlal něco táááág moooc strašnýho bo esi seš do něj táááág moc zamilovana že mu musiš nadavat tag di někam ty chudinko *1* *1* a založ si třeba antiskandarovej blog *9* *9* mno ale sem nelez dyž ti Skandar tag moc vadi seš upa trapka
PS: di do piči *1* *1* *1* -
di do piče krawko!!!! -
Re: Jeho skype
Hm..no a co??? *7* *7* ja mam jeho myspace a vytahuju se stim nekde?? *7* myslim si ,že když chceš nasebe strhnout pozornost tak tady kvaknes ,že mas jho skype aby se vsichnni ptali a prosili te na kolena abys ho jim dala *5* fakt takový lidi občas nenávidim.... *13* -
skandy
Vi jste ale naivni že si myslite ,že když tady o něm píšete ,jak ho zbožnujete ,že jste jako cool..asi by se vám vysmál a poslal by vás do poradny pro postižený ,že si mylsíte ,že se do vás zamiluje *13* *13* *13* *5* *5* naivita sama o sobě.... *13* *13* -
Jako
Jako a ty skandara osobně znáš:D ? . Jako co když je to nějaký namyšlený chuj. Mě se sice jako hodně líbí ale vím že je to jen další herec *1* a že budou i hezčí *14* A když si s kámočškama děláme srandu že někam cestujem tak většinou cestujem za ním ale to je jenom sranda aby jsme se nenudili -
Re: Re: =)
náhodou já ji četla.. -
Re: =)
To je vidět že jste nečetly knihy. Ani by se to nemohlo natáčet u nás,jelikož se skoro celej děj odehrává na moři! -
Re: Re: =)
ach jo to je škoda..=( -
Re: =)
No já jsem se koukala na video na youtube.com a tam řikali že se tady Plavba Jitřního poutníka točit nebude.Tak nevim *3* -
=)
Podle mě je Skandar fajn kluk.A chtěla bych někdy jet na premiéru.Nevíte někdo jestli se Jitřní poutník bude natáčet v česku?? -
skandyho adresa
ahojík holky....mno prostě tady pro fanoušky...adresa skandara
Skandar Keynes
Hamilton Hodell
5th Floor
66-68 Margaret Street
London W1W 8SR
*3* *3* *3*
mno akorat nwm esi tam nemá bejt naky směrovací číslo ale to je fuk... Ale holky zkuste to třeba vám odepíše....ÁÁÁÁÁLE STEJNAK JE NOOOCIK HEZKEJ ŽEJO *14* *14* *14* *14* *14*