-
Re: Re: dopis
jo ja taky.ja mmam z toho strach -
kk
Jak se vůbec čte jeho jmeno *9* -
kk
Jak se vůbec čte jeho jmeno *9* -
Re: Re: Re: Re: Re: dopis
už mi odepsal:D jsem ta nejštastnější na celém světě *14* *14* -
peted
čau skandy já a marťa jako moje segra si na váš hrajeme a je to fajn napiš willovi anně georgei že jsme nej nej největší fanynky na světě asi.. *14* a toť vše........ *3* *14* *14* *1* -
Re: Re: Re: Re: dopis
Ty jsi nedočkavá martisko *4* Když budeš věřit v Boha určitě odepíše -
Re: Re: Re: dopis
To ty máš být jako ta lepší?? Nebo snad já?? Dost blbý fakt!! Myslim, že on nedělá rozdíl mezi lepší a horší!! Protože ten dopis co sem mu poslala ani neviděl! Jo přesně to si myslim! Myslim, že podepsal tu fotku a dal ji lidem, kteří za něho dělají poštu!! takže sem nechot zničím takovým, jako že on piše těm lepšim! A když už tady chceš ze sebe dělat borku, že ti taky odepsal a chceš zamachrovat, jako že si ta lepší ta které on odepsal tak to si děvenko na špatné adrese páč já sem tu taky řekla, že mi odepsal jo sem štastná jo mám strašnou radost, ale na to abych tady ze sebe dělala tu lepší a schazovala ostatní to je fakt trapný!! A když si ta lepší tak sem nelez, protože tady je to pro normální lidi a ne pro někoho, kdo přinde oznámí, že je lepší a všichni se nademnou poserte! to tě máme jako obdivovat?? Bože ty si ta lepší?? a jaký to je ?? já chci být taky lepší já ti tak závidim!! to si jako myslíš, že tu někdo tohle řekne?? Si na omylu!! radši di za těma lepšíma jo a nás tady nech napokoji!! -
To víš on odepisuje jenom těm lepším *1* -
Re: Re: Re: Re: Re: dopis
jo to znám já stojím u schránky furt -
Re: Re: Re: Re: dopis
Mě to trvalo 2 měsíce, než dopis přišel!!! A nejlepší na tom je, že kámošky říkaly . ani to nepiš to nemá cenu!! stejně to tam nedojde!! No a přece to došlo!! a musím říct, že první týden je hroznej!! furt stojíte u schránky, jestli nepřišel dopis pro vás, ale nezoufejte!! pokud ste zadali správnou adresu určitě vám taky dopis pošle!!! *3* -
Re: Re: Re: dopis
kéžby,jenže bohužel už začínám věřit,že někdo jako je on neodepíše obyčejné holce *9* -
nezoufej někdy ti určitě napíše brouku *3* -
Re: dopis
jo já jsem mu taky psla v lednu a neodepsal-asi mám smůlu no *9* -
teda to se máš -
Tyjo, to je máš.... *1* Já to chtěla taky zkusit, ale pořád jsem k tomu nějak nedošla.... -
dopis
Lidičky!! sem nejštastnější člověk na světě!! 18 prosince sem Skandarovi psala do Londýna o fotku s autogramem a včera přišel dopis s jeho fotkou a autogramem!! jestli mu chcete napsat a nevíte jak napište tady je mé icq: 453627611
doufám, že vám odepíše. *14* -
Re: Re: =)
ja som počula že sa bude natáčat *4* -
Re: Re: skandy
presne aj ja si to myslíííím *4* -
Skandar
Scandíkkkk!!!!!!!je nejlepšíííí.... -
Re: Re: Re: jo vfakt??????
ty a nejlepčí joo??...LOL *1* ...ty ses asi náká chudinka že newiš co maš řikat a když už nemužeš řikat pravdu vo tom jak seš trapná, tag si na sebe vymejšliš chválu co??? *7* ...ty ses fakt blbá *15* *15*