Přejít na výpis diskuzí

Skandar Keynes

OSOBNOST 31.12.2006 
305 příspěvků
Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • katerka11

Re: Re: dopis

jo ja taky.ja mmam z toho strach
  • mart14

kk

Jak se vůbec čte jeho jmeno *9*
  • mart14

kk

Jak se vůbec čte jeho jmeno *9*
  • Re: Re: Re: Re: Re: dopis

už mi odepsal:D jsem ta nejštastnější na celém světě *14* *14*
  • peted

čau skandy já a marťa jako moje segra si na váš hrajeme a je to fajn napiš willovi anně georgei že jsme nej nej největší fanynky na světě asi.. *14* a toť vše........ *3* *14* *14* *1*
  • Re: Re: Re: Re: dopis

Ty jsi nedočkavá martisko *4* Když budeš věřit v Boha určitě odepíše
  • Re: Re: Re: dopis

To ty máš být jako ta lepší?? Nebo snad já?? Dost blbý fakt!! Myslim, že on nedělá rozdíl mezi lepší a horší!! Protože ten dopis co sem mu poslala ani neviděl! Jo přesně to si myslim! Myslim, že podepsal tu fotku a dal ji lidem, kteří za něho dělají poštu!! takže sem nechot zničím takovým, jako že on piše těm lepšim! A když už tady chceš ze sebe dělat borku, že ti taky odepsal a chceš zamachrovat, jako že si ta lepší ta které on odepsal tak to si děvenko na špatné adrese páč já sem tu taky řekla, že mi odepsal jo sem štastná jo mám strašnou radost, ale na to abych tady ze sebe dělala tu lepší a schazovala ostatní to je fakt trapný!! A když si ta lepší tak sem nelez, protože tady je to pro normální lidi a ne pro někoho, kdo přinde oznámí, že je lepší a všichni se nademnou poserte! to tě máme jako obdivovat?? Bože ty si ta lepší?? a jaký to je ?? já chci být taky lepší já ti tak závidim!! to si jako myslíš, že tu někdo tohle řekne?? Si na omylu!! radši di za těma lepšíma jo a nás tady nech napokoji!!
  • Re: Re: dopis

To víš on odepisuje jenom těm lepším *1*
  • Re: Re: Re: Re: Re: dopis

jo to znám já stojím u schránky furt
  • Re: Re: Re: Re: dopis

Mě to trvalo 2 měsíce, než dopis přišel!!! A nejlepší na tom je, že kámošky říkaly . ani to nepiš to nemá cenu!! stejně to tam nedojde!! No a přece to došlo!! a musím říct, že první týden je hroznej!! furt stojíte u schránky, jestli nepřišel dopis pro vás, ale nezoufejte!! pokud ste zadali správnou adresu určitě vám taky dopis pošle!!! *3*
  • Re: Re: Re: dopis

kéžby,jenže bohužel už začínám věřit,že někdo jako je on neodepíše obyčejné holce *9*
  • Re: Re: dopis

nezoufej někdy ti určitě napíše brouku *3*
  • Re: dopis

jo já jsem mu taky psla v lednu a neodepsal-asi mám smůlu no *9*
  • nika.

Re: dopis

teda to se máš
  • nika.

Re: dopis

Tyjo, to je máš.... *1* Já to chtěla taky zkusit, ale pořád jsem k tomu nějak nedošla....
  • dopis

Lidičky!! sem nejštastnější člověk na světě!! 18 prosince sem Skandarovi psala do Londýna o fotku s autogramem a včera přišel dopis s jeho fotkou a autogramem!! jestli mu chcete napsat a nevíte jak napište tady je mé icq: 453627611
    doufám, že vám odepíše. *14*
  • Re: Re: =)

ja som počula že sa bude natáčat *4*
  • Re: Re: skandy

presne aj ja si to myslíííím *4*
  • sheltie007

Skandar

Scandíkkkk!!!!!!!je nejlepšíííí....
  • Re: Re: Re: jo vfakt??????

ty a nejlepčí joo??...LOL *1* ...ty ses asi náká chudinka že newiš co maš řikat a když už nemužeš řikat pravdu vo tom jak seš trapná, tag si na sebe vymejšliš chválu co??? *7* ...ty ses fakt blbá *15* *15*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší