-
Re: Skandar Keynes
holky co zastávají Dana a Skandara by se mohly porvat:-D já je mám osobně ráda oba *5* -
Re: Re: For Skandar
ale Potter je zase originálnější, už jsme tady měli předtím spostu kentaurů minotaurů ale HP prostě Rowla vymyslela upa nově, co se týče filmu, tak se mi možná líbí víc narnie páč je přirozená a HP filmy už absolutně nejsou podle předlohy, ale knížky jsou prostě lepší páč to někdo vymyslel jako první -
Re: je nej
Jo je super -
Hmm.......
Nějak dlouho už sem nikdo nepsal,to je škoda,Skandar si to zaslouží.... *4* -
Re: Poradte prosím
Stačí tam napsat,že jsi jeho fanynka a že bys byla moc ráda,kdyby ti poslal svoji fotku s podpisem,něco na ten způsob,to bude stačit.Tu známku nemusíš.Ale je větší pravděpodobnost že ti to přijde zpátky,nejlepší je k tomu dát mezinárodní odpovědku,tu mají na poště za 40 Kč.Myslim že Skandar odpoví tak jako tak... *3* *1* -
Poradte prosím
A když ste si napsali o tu fotku s podpisem tak co ste tam napsali? A musím k tomu dát tu britskou známku?
Poraďte... -
?-----
Tak to nechápu,jaktože tu má Skandar tak málo lidí ve fanklubu.On je tak úžasně sympatickej a krásnej...Fakt závidim těm,kdo byli na tý premiéře v Praze!Koukali jste na ty videoklipy?Ty jsou fakt skvělý,já z nich nemůžu!!!!!! -
Jo a prosim tě,poslala jsi to i se známkou na odpověď,nebo s mezinárodní odpovědkou? -
anketa
Na mem blogu o Narnii je anketa o lidech,tak můžete hlasovat pro Edu. *3* http://narnians.blog.cz/0809/anketa-o-lidech -
ju tak to se máš. Já mám taky jeho podpis,ale na takovim ušmudlanym papíře *15* z premieri Narnie v Praze. -
Jo tak to ti věřim,řikalo mi to už víc lidí a já mu taky brzy napíšu. Holky,Skandar by byl poslední herec,u kterýho bych se bála že mi neodpoví!Je to totiž fakt sympaťák. *1* -
je nej
hej ja mu napsala o on mi poslal svoji fotku s podpisem je to ten nejuzasnejsi clovicek a herec na svete *4* *4* *4* *4* *4* *4* -
este hodne dobrej filmiku
skandy preju ti se nejlepsi k narozkam ktery si mel hodne stexsti zdravi lasky atd.a taky este alespon par dobrejch filmiku
si opravdu dobrej herec *4* *4* -
h-b-day
všechno nej k narozkám *14* *14* *1* -
Hodně štěstí zdraví
Hodně štěstí zdraví milý Skandy *1* *1* -
Re: i love skandar
přeložit to by byl problém i pro mě, ale přejiti aby ti to vyšlo a možná ti i odepíše *1* *1* *1* -
i love skandar
je to veeeeeeeelkej fešák mám ho moc ráda *14* a díky za tu adresu pokusim se mu napsat horší to bude přeložit do ajiny *9*
skandar jemoooc krásnejj sexy klukčina *14* *14* -
I love Skandar
Je moc krásnej sladkej a sympatickej *4* *14* .
To je mi jedno že někdo máte jeho Skype-stejně tomu nevěřim.A vy ostatní nemusíte závidět.Opisujte jeho adresu:
SKANDAR KEYNES
c/o Hamilton Hodell
5th Floor
66-68 Margaret Street
London,W1W 8SR
United Kingdom
A pokud přiložíte obálku se svou adresou a platnou britskou známkou v dostačující hodnotě,je téměř stoprocentní,že vám odpoví. *3* -
SO SEXY
Ty woe lidi ja sem byla azh fcera na Princi Kaspianovi a..ty woe musim rict jeden z nejlepsich filmu a Skandy tam jezish taaaaaaaaaaaaakhle sexy..fakt ty jeho kukadla *14* a vubec on celej achjo proc tkovy kluky nepotkam nekde na ulici *5* -
Re: For Skandar
Naprosto s tebou souhlasím.......taky jsem kdysi žrala Pottera, ale jakmile jsem viděla Narnii tak potter šel stranou......je to o hodně lepší *1*