-
Všechno nejlepší :)))) Chtěla bych vidět poslední díl twilight :(
-
Stmivani, Novy Mesic, Zatmeni
Vsechny tituly jsou absolutne super!!! Zacnete cist tu prvni knizku a neskoncite az u posledni. Je to nejlepsi love saga co jsem kdyz cetla!! A nezapomente, ze film Stmivani (1. knizka) vychazi do kin v prosinci 2008! -
-
Re: Stmivani, Novy Mesic, Zatmeni
přesně 12.12.2008 , ale v ČR to bude pravděpodobně až v lednu 2009 -
-
Re: Re: Stmivani, Novy Mesic, Zatmeni
hej ne, v kinech už to skončilo ale vyšlo to 26.11. 2008 *1* *1* -
Re: Re: Stmivani, Novy Mesic, Zatmeni
Ne uz 27.11 to ma premyeru v cr
-
-
-
BEST!!!!
Musím říct, že tahle spisovatelka je ta nejlepší jakou znám. Knížka Stmívání + Nový měsíc a Zatmění mě absolutně uchvátila. Způsob jakým tyto knihy napsala je ohromující. Zbožňuju tuhle sposovatelku. Pokud bude přeložena do češtiny její další kniha Hostitel tak si jí stoprocentně přečtu. A už se těším na čtvrtý díl Stmívání Rozbřesk :) -
Dotaz
ahoj chtel bych se zeptat jak to vypada s tím rozbrekem slysela sem ze by mel u nas vyjit nejak na konci listopadu nejak po premere pokud o tom neco newite a jak to bude s tou petko?? ted newim pres ne ten nazev ale je to pry z pohledu ewarda tak mi plsky napiste na email pokud o tom mate nejake dalsi informace ...... dekuju *15* *4* -
-
Re: Dotaz
Rozbřesk vyjde v únoru roku 2009
-
-
:)
Miluji její knížky. ♥ *4* *14* -
Super
Nikdy sem na romány moc nebyl ale kdyz sem viděl Stmívání tak sem ty knížky proste přečíst musel.A nikdy se mi nic nečetlo tak dobře za 4 dny sem přečetl všechny 3 díly. *14*
A nemůžu se dočkat února až vyjde Rozbřesk. -
Rozbřesk a midnight sun
Čauky holky!! Máte prosím někdo stažený Rozbřesk a Midnight sun?? Z něj mám 11 kapitol přečtených a potřebuju to dočíst!! Je to snad lepší než z pohledu Belly.. A potřebuju to dočíst.. diky!! Mail: cucik.ku@centrum.cz -
-
Re: Rozbřesk a midnight sun
ono to bhužel dopsaný není páč to někdo ještě před dospáním hodil na net a jí to tak zklamalo že to odložila na neurčito =(
-
-
Stephanie Mayer
nemáte někdo kontakt na Stephanie Mayer? Asi je to zbytečný se ptát ale cokdyž ? *3* -
-
Re: Stephanie Mayer
ahoj..taky bych ráda dostala adresu, ale její bratr na jejích oficiálních stránkách píše to, že je stephenie příliš zaneprázdněná,, pořád prý něco píše, a tak nemá čas číst tísícovku mailů denně..podle něj máme být rádi, že stephenie píše...taky bych se jí svěřila, jak sem třba viděla její knihy svýma očima..ale kontakt , doufejme, že jen zatím, nevypadá, že byse měl objevit... *9* *8* -
Re: Stephanie Mayer
to asi nikdo nema ale keby si to zohnala tak jej odkaz nech dopise petku ja uz v noci ani nespavam
-
-
rozbresk
mám vsechny dily vcetne napsane casti pulnocniho slunce.... tak kdyztak napiste a ja vam je poslu... -
-
Re: rozbresk
sorry já jsem strašná hlupačka strašně se těším a zapomínám psát podstatné věci jako meil
moc se omlouvám moc moc moc *9* -
a jak dlouhá část je půlnoční slunce?? a byla bych mooooooc ráda kdybys mi ho poslala na email.
s pozdravem a s děkováním
Beth -
ahoj byla bys moc hodná jestly to ode mne není moc troufalé četly jsem jenom kus ale nedočetla jsem to bohužel.
moc dík kdybys mi to poslala jsem do stepheinin knih uplně paf *4* -
prosim posles? Kik.Prikryl@seznam.cz -
Ahoj, byla bych moc ráda, kdybys mi ty díly poslala na mail. Mockrát děkuju!:-) -
prosím, prosím,mohla by jsi mi poslat to Půlnoční slunce??? *9* -
Ahoj,právě jsem zhltala všechny čtyři díly a byla bych moc vděčná za Půlnoční slunce.Moc děkuji předem. Jana -
ahojky moc moc prosim o zaslani MS:).. budu moc vdecna kdyz ho posles na muj mail co nejdrive.. diiiiiky *14* -
Jsem nadšená knihami od Stephenie Meyerové a kdybych i já mohla poprosit o napsanou část Půlnoční slunce, byla bych snad ten nejšťěstnější člověk...
S poděkováním a přáním krásných dnů
Danyka -
Ahoj videla som Vas odkaz a velmi som sa potesila, mohla by som Vas poprosit o zaslanie Rozbresku a Pulnocniho slnka?
Bola by som viac nez vdacna. Som k zastihnutiu denne na e-maily kbartekova@emea.att.com
Kristin -
byla bych ti strasně vděčná, kdyby mi to poslala na mail. předem dik -
Ahoj,byla bych strasne rada,kdybys mi ty dily poslala na mail. Mockrat dekuju!:-)
-
-
Stmívání....
Ahoj,chtěla jsem se zeptat jestli nevíte kde bych si mohla stáhnout všechny díly.Sice už je mám,ale nevím jestli jsou celé.Díky moc