-
na prodej
levně prodám novou, nečtenou knihu Stmívání, Nový měsíc, Zatmění, nebo rozbřesk. Praha, kubelikova.r@seznam.cz -
Knizky na pc
Ahoj, prosimvas vcera jsem videla stmivani a dost me to zaujalo. Chtela bych si precist vsechny dily,ale jak se divam,co knizka,to 300kc. Mate to nekdo stahle v pocitaci?myslim vsechny dily,nebo aspon neco? Muzete mi to prosim poslat na mail? Moooc dekuju!:-) -
božííí
Jakmile jsem uviděla film Stmívání naprosto mě to nadchlo....Hned jsem začala číst Nový měsíc...Měla jsem ho přečtený za 3 dny...To samé z se Zatměnímm. Teď jsem zhruba uprostřed Rozbřesku :-)) Knížky jsou lepší jak film. V knížce je tolik pocitů, které s eprostě ve filmu vyjádřit nedají. I tak se moc těším na Nový měsíc. Sice to bude v ČR až koncem listopadu, ale kdo si počká, ten se dočká :-) *14* -
Happy B-day *3*
Já bych Stephenie chtěla poděkovat za to že Twilight ságu napsala:) Nevím, co bych teď bez ní dělala:D :) -
Ve filmu?
Ahoj, zrovna se dívám asi tak po 10 na Stmívání a všimla jsem si, že tak v 72 minutě se ve filmu objevila Stephenie(pokud se teda nemýlím). Tak jsem chtěla vědět, jesli jste si toho taky všimli? Jo a když jsem tak četla, jak sháníte knížky tak na této stránce si je můžete přečíst i stáhnout: zrada.pise.cz ;). Přeji hezký den -
-
Jo fakt tam byla a myslím že byla i v Rozbřesku na svatbě ale nevim
-
-
jj *3* byla i v Rozbřesku na svatbě jako svatební host *4*
-
-
Páni, vážně?? Toho jsem si nikdy nevšimla, jste dobří :) *1*
-
Re: Ve filmu?
Jj, taky jsem si toho hned napoprvé všimla *1* -
má pravdu je tam u počítače sedí jsi dobrá pozorovatelka *3* -
Čauky, myslíš jak je Bella v restauraci s Charliem? Pokud ano, tak Tě zrak neklame *3*
-
-
cau lidi
caute lidi.hale nevite kdo bude hrat Jareda ve felmu hostitel ??.dcl by me to jako zajimalo,pac vim kdo je Ian,Mel,Jamie ae Jareda neznam *9* ..dík za info..měj te se pp -
-
Re: cau lidi
netušim =( ono to bude zfilmovaný?
-
-
Ahoj,Twilight sága je bezvadně napsaná,ale Hostitel ten je opravdu perfektní.Vřele doporučuji.Těším se na její další knihy.
-
-
súhlasím *4* twilight som nečítala ale Hostiteľ je super kniha a aj film je veľmi dobrý *3*
-
-
Tak za prvé Prom Nights from Hell a prokletý maturiták je jedna a ta samá kniha. Bohužel to první je v angličtině a to druhé v češtině, Evidentně vám něco uniká. A za druhé to je ke komentářům. Vy si opravdu myslíte,že to co tu napíšete si čtou slavné osobnosti??? Že tu prosíte stephenie aby tu knihu z pohledu Edwarda dopsala....
-
upřímně twillight saga neni originalní ..jj chapu že se jí tu někdo zastává ale každej nemuže být její fanoušek ...ta spisovatelka tam používá prvky které sem dávno viděla jinde a proto nechápu jak to muže někdo tak mocně žrát..to je prostě muj nazor komu se nelíbí at na tohle neodepisuje.
-
-
Tak když se ti to tak nelíbí tak odejdi myslim že je tu všem jedno jestli už někde něco bylo... to že se ti to nelíbí neznamená že musíš hned napsat něco ošklivého.. radši si někam zalez a čum na něco jinýho...... a sory že sem odepsala ale fakt ....!!!
-
-
Na co se vzrušuješ každej ten twilight nemusí milovat jako zřejmě ty neva ja ti to neberu.Napsala sem co si myslim a stojim si za tim tenhle profil (pokud nevíš)neni jenom pro její chválu ale i kritiku..Nemám duvod zalejzat je lepší jít ven s kamošema než ztrácet čas četbou knihy s prvkama co znáš a viděla jinde.Nejsem jedina na světě komu se ten Twiliht nelíbi a věř že sou(a je jich fakt dost!)lidé kteří píšou opravdu hnusný nadávky o spisovatelce,hercích atd.Podle tvých reakcí by si asi jak se říká bouchla.
-
-
...promiň, ale asi by jsi se měla nejdříve naučit psát bez hrubek. To je vidět, že ti knihy opravdu moc neříkají. Kritizovat umí každý...
-
-
oou a to mě má urazit??? :D nechtěj mě rozesmát koukám že tobě zas knihy dávají smysl života to nemáš nic jinýho na práci no nedivím se .Psát si budu jak chci (tohle není písemka z češtiny pokud ti to nedošlo) :-)...ale dost já sem se tu nepřišla dohadovat.. jenom napsat svuj názor at se ti líbí nebo ne..ano kritzovat umí každý ale málokdo tu kritiku umí přijmout.
-
-
Ano, máš pravdu. Málo kdo umí kritiku přijmout. Ale ta žena/dívka, která ti zdůrazňuje, že děláš hrubky.. to je vlastně taky tak trochu kritika a ty jí moc dobře nepřijímáš. Tak co si tady hraješ na zajímavou? :-)
-
-
-
-
-
-
Happy Birthday and Merry Christmas <3 :)) I love Twilight :)) Yes, I'(m Twilighter :))