-
Stmívání jsem měla ze začátku ráda, ale jak o tom začal každej mluvit a jak je to všechno úžasný, přešlo mě to. Navíc mi nesedí Parkinzon v hlavní roli, nevím no... Ale její další knížka, Hostitel, to je něco úplně jinýho. Tuhle knížku totiž naprosto miluju. Fanoušci Twilight, vám to teda rozhodně doporučuju. Hold asi autorce víc sedí sci-fi. *3*
-
Nejlepší spisovatelka!Úplně ji zbožňuju!
-
Happy Birthday *14* Vemte si že pokud se Stephenie narodila opravdu 24.12 tak je to takový dáreček ,hlavně pro nás čtenáře ale i pro ty co sledují Twiling sagu :D Co bychom si bez ní počli :D *15* *2* *1* *3* *14* *4* *5* *14* *3* *15* *2* *1* *3* *3* *4*
-
happy birthday to you.I like you.
-
Chtěla bych poděkovt Steph za tu že vymyslela nejlepší thiller který jsem kdy viděla dívám se na něho každý den.Stephenie jsem ráda a mám tě ráda že jsi toto vymyslela takový úžasný thiler to bych toto nevymyslela fakt kloubouk dolů. *4* *4* *4*
-
Twilight sagu mám ráda především stmívání a půlnoční slunce(i když není dopsaná), ale více se mi líbí Hostitel. I to i to má něco do sebe, ale sága na Hostitele prostě nemá. Jinak Stephenie je božská! Lepší spisovatelku asi nenajdu. *14* *3* *4*
-
-
Ahoj :) prosímtě ráda bych si přečetla knihu Půlnoční slunce nebo viděla film ale nikde to nemůžu najít :(. Nemohla bys mi kdyžtak říct stránku na tento film ? ppokud si ho viděla dík moc :))
-
-
Happy Birthday, I love you and I would like to thank you, that you wrote the best serie of book on the world!!!!!! Your reader
-
happy birzday
-
S Cassandrou Clare je vzor všech spisovatelů a také mě. Je dokonalá spisovatelka. Její kniha Hostitel mě dostala.
-
Meyerová se jen opičí po J.K. Rowlingové! Ten její nesmysl (Twilight) je oničem!! *16* *10* *10* *10* *10*
-
-
Hele připadá ti Harry Potter stejný jako Twilight sága *8*!! Mě teda ne!! A jestli se ti Twilight sága nelíbí tak si to nečti a je to..!! Velice dobrá rada pro tbe jdi se léčit!!!! *16*
-
Přestan možná ji nemáš rád noa nikoho tady nezajímáš tak toho nech né že se každý naváží do Stmívání ale ty do Stephanie a kdyby si někdy napsal/la tak nic nepíšu ale ty jenom dokážeš krytyzovat
-