Přejít na výpis diskuzí

Sterling Knight

OSOBNOST 9.6.2009 
335 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • jackie28

Re: Re: fuuuuj

řeknu to asi takhle,každej má jinej vkus to chápu.Sterling je hezkej kluk *3* víc se mi sice líbí Robert Pattinson,ale když si oblíbím ještě nákýo jinčího herce(nebo i někdo jinej)tak proč by třeba ten člověk nenapsal že je pěknej,že dobře hraje,hezky zpívá,má krásný oči a tak...?každýmu se někdo líbí,každej má jinej vkus.já sice nejsem na blondáky,ale Sterling je pěknej vážně
  • Re: fuuuuj

ty otvor oči......bože ten Pattinson je taky divny ...na Sterlinga nema ani nahodou
  • kikines

fuuuuj

Dyt neni pěknej Pattinson je hezčí...otevřete oči! *8*
  • nenulik1

:)

on je proste boží *14* *14* *14* *14*
  • anett96

on je

on je božann *14*
  • anett96

joj

jo zmente mu tu foto má mnohem lepšíí :-)
    jinak nááááááááááááááááá áádherrrrrrrrneeeeeeeeeeeeeeeeeee jjjjj *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
  • blue eyes

pane bože ty modrý oči jsou Božánkovský *14*
  • martinkooooooo

:D

zmente mu foto v profile vyzera tam ako male decko bez urazky
  • Re: Re: Re: Re: Re: písničky od Sterlinga:)

*1* dííík jseš zlato ale nebojím ale nevěděla jasem jestli jsem to někde slyšela nebo se mi to jenom zdálo ale moooc ti děkuji *3*
  • jackie28

Re: Re: Re: Re: písničky od Sterlinga:)

tak to ti nepovím s kým chodil nebo chodí,protože to sama nevím *1* ale dítě ještě nemá,to se neboj *1* *3*
  • jackie28

Re: Re: Re: ?

tjn když má strniště tak by se ho celkem člověk lek,jelikož mu to nesekne:to je asi tak jako u Daniela Radcliffa co hraje Harryho Pottera a u Roberta Pattinsona:taky jim to strniště moc nesluší *1*
  • Re: Re: ?

jo já bych taky tak tipovala ale když není oholenej tak vypadá dost divně ale stejně je pěknej ! *8*
  • Re: Re: Re: písničky od Sterlinga:)

neí zaco ale ráda bych se tě zeptala zda nevíš s jakýma holka ma chodil a jestli má sněkým dítě nevím nejsem si jistá jestli jsem to někde četla nebo se mi to jen zdálo dííík *3*
  • jackie28

Re: ?

jj no,ale nevypadá na to *3* člověk by mu hádal takovejch 16 nebo 17-teda aspon já jo *1*
  • jackie28

Re: Re: písničky od Sterlinga:)

jůů děkujíí *1* *3*
  • Re: písničky od Sterlinga:)

ahoj jdi na uloz to a tam dej sterling kneght a tam se ti to už objeví *3*
  • martinkooooooo

?

on ma 21?
  • Re: písničky od Sterlinga:)

starstruck a hero si mužeš stáhnout na stránkách:mp3zdarma!mp3s.nadruhou .net *1*
  • sterling

on je nejvíc sladke a ty očí ááááááááááááá jestli bude mít koncert hned na něho pudu kdyby byl tak pište být na jeho koncertě to je spněný sen *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
  • jackie28

písničky od Sterlinga:)

ahojky lidičky,nevíte kde bych mohla najít mp3 od Sterlinga Knighta:Something about the Sunshine,Hero a Starstruck?moc děkuju *15* má krásný písničky a je úplně úžasnej<3<3<3 a ty jeho oči *14*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit