-
Re: Re: sharapka
Sterling má krásný modrý oči,překrášnej úsměv a podle mně je to ten nejhezčí kluk na světě....moc se mi líbí a kvůli němu jsem se začala dívat na Sonny ve velkém městě,protože jako Chad Dylan Cooper z Meckenzie falls je skvělej,vtipnej a roztomilej kluk,kterej provokuje Sonny...moc ho žeru!!!! *14*
chci jet do Ameriky abych ho potkala alespň jednou v životě...achhhhhh*14* -
..
Hrál ještě v Znovu 17 se Zacem Efronem ne?! Tam se mi moc nelíbil..:D -
:)
Má krásný hlas, a oči..♥ -
sterling knight
je uzasnej a hlavne se tesim na jeho koncert bude uzasnej *14* *14* *14* -
krásný úsměv
Má úplně úžasný úsměv ... *4* ale stejně nejhezčí je prostě ve filmu rande s hvězdou ... a to mi nikdo nevymluví .... -
Je úžasný
Má snad ten nejúžasnější úsmě. Je ideální. Jak se vyjadřuje (myslím na jeho videách).. no prostě úžasný a tak.. Miluju ho.. -
Re: Re: :-)
ježiš to je slabý slovo on je k sežřání a nádhernnej a boží.... *14* -
Sterling
On je nejkráásnějšíí na světě a ve Star Struku je tak sladkej *14* *14* *14* *14* -
sterling
sterling kinght je nejhezci *4* *3* *3* *15* -
pridajte sa
pridajte sa k fanušikom Sterlinga na FACEBOOKU http://www.facebook.com/group.php?g id=116153131755893&ref=mf -
new fotky
juu super new fotky Sterlinga na starstruckmovie.blog.cz -
Re: StarStruck
hi my names is Spencere Knight kuk my zivotopis *3* -
Star Struck
On je dokonalej ale ve StarStrucku má hezčí účes a je tam celkově hezčí *3* *3* *1* *1* *1* *5* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *15* -
Re: :-)
To k tomu ešte ten jeho nový účes *14* *14* *14* dokonalost *14* *14* *14* -
Re: www
ukazalo mi ze stranka neexistuje takže... *9* mmm.... inak je ešte jedna o Sterlingovi a filme a je užasna : starstruckmovie.blog.cz je aj o Sterlingovi.... *14* *14* -
:-)
jj ve filmu vypadá úplně úžesně a v seriálu je taky k sežrání....bože ten je tak božííííí úpa nádhernej *14* *14* *14* -
Pouzivejte stranky na sterlinga a movie film http://sterling-knight-source.blog. cz/
diky papa -
wow!!!
je starstruck je naozaj super a ja ho zbožnuju!!!!!!!!! *14* *14* *4* *8* -
Re: I ♥ Sterling Knight
Naprostá pravda *14* on je boží... *14* *14* *14* -
I ♥ Sterling Knight
Ten je úplně úžasnej .. přesně proč neni Čech .. V tom filmu je nejvíc krásnej .. ty jeho obličeje .. uplně miluju ..!!
Ty jeho oči a ten úsměv .. prostě nejhezčí kluk na světě ♥ ! I LOVE