Přejít na výpis diskuzí

Steven Seagal

OSOBNOST 31.12.2006 
418 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Nejlepsí filmy mnel Stevo Seagal 1988-1996 ted je v srackách az po usi.Mnel by jít uz konecne do penze,tam jiz dávno patrí
  • Steven Seagal je nejlepší herec akčních filmů a taky několika násobný mistr bojových umění, nechápu jak může někdo něco takového zpochybňovat a jestli ho někdo nemusí tak ať nechodí na stránky s ním, protože co on dokázal jen tak někdo nedokázal.
  • Stevena Seagala taky ani já nemusím
  • Seagal je jen švihák hrát neumí a neuměl nemusím ho
  • Steven Seagal jedním slovem katastrofálne dopadl jeho filmy nula bodu,slabota
  • Pardón De Niro je dobrej herec,ale ty ostatní vsechny co jsem vyjmenoval to sú hrozný herci.
  • S tym de Nirem si snad delas srandu? Jeden z nejlepsich hercu, ackovy herec, ktery muze klidne konkurovat Hopkinsovi, Nicholsonovi .... K Tomu Lawrencovi : kdysio byl dobry /Dive Svine, Agent v Sukni/, sam sobe vykroutil krk, takove lidi mam problem uznavat. To plati aj o Eddie Murphym.
  • Jeste herec David Arquette je taky o nicem stojí za houby na toho jsem jeste zapomnel.
  • Jo a jeste jsem zapomnel na tyhle nejhorsí herce Hollywoodu:Eddie Murphy,Robert De Niro,Martin Lawrence a Ray Liotta.
  • Nejhorší herci a zkrachované existence z Hollywoodu podle mně jsou:Steven Seagal,Robert Pattinson,Timothy Olyphant,zesnulý Bruce Lee,Michael Dudikoff,Jean Claude Van Damme,Ben Affleck,Ashton Kutcher,Ben Stiller,Adam Sandler a Charlie Sheen.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit