Přejít na výpis diskuzí

Steven Seagal

OSOBNOST 31.12.2006 
418 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Zkrachovaná Existence: Přesne to je Steven Seagal i ze svým kolegou Van Dammem.
  • Stevo rekl nejakou konspiracni teorii o neuspechu jeho filmu. Zevraj je zodpovedna FBI/CIA, nevim presne kdo. Jop a tak si zalozil vlastni firmu, ktera by mu produkovala jeho filmy. NENI pravda. Podle mne mu ty jeho sraxky nechtel nik vydavat a tak si pohnojit jmeno, tak Stevo se musel cinit sam.
  • Steven je jenom jeden .... CHVALABOHU.
  • Diwa Swina áno 1.Sylvester Stallone 2.Bruce Willis 3.Arnold Schwarzenegger jsou nejlepší.
  • Re : Lukáš Pintér :
    Stallone - souhlas
    Willis- souhlas
    + jeste 1 clovek mi chybi - Arnold Schwarzenegger. Na tyhle 3 lidi nema ani Stevo ani Van Damme, tak se UVEDOMTE, fanousci.
  • Nemajú Steven Seagal a Van Damme na hercov Sylvestra Stalloneho a Brucea Willisa oni dvaja sú lepsí.
  • Ja to poviem takto Steven Seagal je o ničom aj Jean Claude Van Damme najlepší herec akčných filmov je Sylvester Stallone podla mna.
  • Nemusím ho!!!
  • Jo a jeste jsme zapomnel : jak to rekl Kurt Cobain : je lepsi shoret pocas nejvetsi slavy nez vyhasnout. Proto Stevo muj respekt ztratil.
  • Stevo 1988 - 1995 : KLASICKEJ AKCNI HRDINA, mohl konkurovat gigantum jako Stallone, Schwarzenegger, Willis.
    Stevo 1995 - 2012 : KULT KULHAJICI NA OBE NOHY. LEGENDA BOJOVYCH UMENI ZIJICI ZE SLAVNE MINULOSTI A V DEPRESIVNI PRITOMNOSTI. Ja mu preji jen to nejlepsi, ale v penzi *1* *1* *1*, tam jiz davno patri, spolu s kolegou Van Dammem. Stevo, tolik lidi te kdysi melo rado. Ted byvalej fanousek.
    PS : Steva jsem opustil jakmile jsem objevil Jamese Stewarta, Richarda Burtona, Johna wayna, Gary Coopera, Marlona Brando, Caryho Granta.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit