-
Luky ahoj, koukal jsem na tvůj profil, škoda že ho nemáš rozšířeny o více svých oblíbenych osobnosti, ale to nevadí. Politice sice příliš a možná vůbec nerozumím, ale Vaše Zuzana Čaputova děla ve vaši zemi v politice pořádek, přijde me a je nejen inteligentní, ale je i dost milá, laskava a půvabna, je zkrátka šarmantní. Má silné charizma. Snad jsem te potěšil. Měj se pěkně
Ps. Ve vašem jazyce vyšla kniha o Wimmu Wendersovy od Petera Gavaliera pod názvem Spletite Cesty Wimma Wenderse, Wimm je Můj velký životní vzor a příklad. Ps. Mám ji Luky dokonce dvakrát. Nevím asi znáš Wimma Wenderse?? To ovšem nijak nerozhoduje... ... ...
-
Souhlasim...a rad
-
Seagalove filmy, to už je dávno hotová a čistá katastrofa. Mal by ísť už do penze!
-
Dost mozna bych s tebou luky i rozhodne souhlasil...presto v 90.letech prezentoval aikido ve snimku nemylosrdna spravedlnost snad nejlip...a nejen aikido.
-
Stevo Steven Seagal už dávno 🤮
-
Seagal byl jako herec o ničom za 5%
-
Seagal jako herec už nemá co divákum dát, vyhaslá hvezda!
-
Padlá a vyhaslá hvezda : presne to je už Steven Seagal
-
Vyhasl Seagal už jako herec. Jeho filmy sú dlhú dobu absolútne dno ž*mpy!
-
Seagal patrí už do penze aj se svým kolegou Van Dammem. Ty filmy už dávno stojej za houby!
-
Seagal by se mel vykašlat na filmy, hereckú kariéru a jít do penze, dobrý herec byl kdysi 1988-1995, ale jeho doba už minula!
-
Stevo mel nejlepší filmy po Glimmer Man (1996), do té doby byl dobrý herec
-
Byl Stevo dobrý herec a kdysi v letech 1988- 1995 mel nejlepší filmy, ale tedka už stojej za houby
-
Vyhaslá hvezda, která nemá co divákum dát : presne to je Steven Seagal
-
Stevo mel kdysi nejlepší filmy v letech 1988 - 1996, ale tedka už jeho herecká kariéra stojí za houby
-
Steven Seagal nikdy nevedel a neumí hrát, jeho filmografie už stojí za houby
-
tak to kecas lukyne on je 100 procentni
-
segal nemá chybu umi hrat a kdo proti segalovi něco ma tak at se jde vycpat
-
Seagala nemusím jako herce
-
je to legenda je super a umi hrat luky je tvrdy taktik