Přejít na výpis diskuzí

Steven Seagal

OSOBNOST 31.12.2006 
416 příspěvků
Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Luky1987
    Nejhorší herci akčních filmu a vyhasle hvezdy sú : Van Damme, Steven Seagal, Dudikoff, Mark Dacascos, Jet Li, zesnulý Bruce Lee a Mark Wahlberg
  • Luky1987
    Seagalovi a Van Dammemu se radeji vyhnu pro jistotu !
  • Luky1987
    Seagal patrí už dávno do penze i spolu se svym kolegou Van Dammem. Oba jsou vyhasle hvezdy, které proste nemaj co divákum dát !
  • nemusíš mu to vadit nebude
  • to máš pravdu
  • Luky1987
    Vyhasl totálne Seagal a nemám k jeho herecké kariére vubec žádný respekt !
  • Luky1987
    V letech 1988 - 1995 mel Seagal nejlepší filmy, ale jeho doba už dávno minula a totálne vyhasl a proto si respekt NEZASLOUZI !
  • Tak za prve. Proti aikido se moc bránit nedá a když je aikido spojené s wing tsun tak už vůbec ne. Steven Seagal je nejlepší mistr bojových umění na svete. Že všeho má více jak 5 danu. Bojovým uměním se věnuje od 5 let. Jistě jeho filmy od roku 2012 nejsou tak dobře jako ty prvni ale dá se na.ne koukat. A a za druhe. Ve skutečnosti to co dělá ve svých filmech Bruce Lee neni tak úplně pravda protože to co vidíte v jeho filmech ve skutečnosti tak moc dobře neovládá je jako Jackie Chan který taky co dělá ve filmech neni uplne to co umí. Vážně Seagal by si je podal jako nic.
  • Luky1987
    Byl dobrý herec Seagal kdysi a v letech 1988 - 1995 mel nejlepší filmy, ale jeho doba už dávno minula. Mel by se už vykašlat na hereckú kariéru a jít do penze !
  • ten chlap je sakra dobrej je to můj idil a já jsem jeho velkej fanda
  • Neuznávam nejaký herecký polena Steven Seagal aneb Van Damme jenom kvalitní lidi
  • Luky1987
    Zkrachovala existence : to je Steven Seagal
  • Luky1987
    Seagala hodnotím jako herce byl a je čistý hnuj za 5 %
  • A furt si Seagal nedá pokoj plánuje porad nové a nové filmy zbytečne, naprostá sebeduvera. Mel by už jit konečne do penze, tam jiz dávno patrí !
  • Seagal je padlá a vyhaslá hvezda, teď už i lehce podvyziveny SLON, který patří dávno do penze aj spolu se svým kolegou Van Dammem
  • Luky1987
    A jeste jsem zapomel Michael Dudikoff, to je taky vyhasly herec akcnich filmu
  • Luky1987
    Vyhasle hvezdy akcnich filmu podle me jsou: Stevo Seagal, Jean Claude Van Damme, zesnuly Bruce Lee, Mark Dacascos a Jet Li
  • Luky1987
    A furt si Seagal nedá pokoj, plánuje zbytečně pořád nové a nové filmy naprostá sebedůvěra, byl čistý hnůj za 5 procent
  • Luky1987
    Skrachovana existence, přesně to je Steven Seagal a nemám k jeho herecké kariéře vůbec žádný respekt!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší