Přejít na výpis diskuzí

Steven Seagal

OSOBNOST 31.12.2006 
416 příspěvků
Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Luky1987
    Seagal je padlá a vyhaslá hvezda, nemám k jeho herecké kariére respekt a to lze zádný zkrachovalá existence, která nemá co divákum dát !
  • Luky1987
    Seagalovy filmy od roku 1997 - 2013 jsou uz D-cka a ne B-cka
  • Luky1987
    Byl Steven Seagal dobrý herec a nejlepsí filmy mnel v letech 1988 - 1995, ale jeho doba uz dávno minula. Potom jeste se mi líbili s ním filmy Glimmer Man (1996) a Lovec Policajtu (2001)
  • Luky1987
    Seagal 1988 - 1995 mel dobrý a nejlepsí filmy. 1996 - 2014 upadající, padlá a vyhaslá hvezda akcních filmu, která nemá co uz divákum dát !
  • Luky1987
    Seagal patrí uz dávno do penze aj spolu se svým kolegou Van Dammem, oba jsou padlé a vyhaslé hvezdy
  • Luky1987
    Zkrachovalá existence, která nemá co divákum dát, presne to je Steven Seagal
  • Luky1987
    Steven Seagal nemám k jeho herecké kariére respekt a to zádný, zkrachovalá existence, která nemá co divákum dát
  • Luky1987
    Furt si Seagal nedá pokoj plánuje porád nové a nové filmy, naprostá sebeduvera byl cistý hnuj za minimum 1 %
  • Luky1987
    Zkrachovalá existence : presne to je tak akorát Steven Seagal
  • Myslím že tento herec je vidět že se ničeho nebojí ......Je super martin
  • Souhlas
  • Luky1987
    Steven Seagal a Van Damme byli jako herci cistý hnuj za 5 %. Konecne by meli jít oba do penze!!!
  • Kéž by ses úplně vyblil z podoby a ještě si v tom ustlal!!!
  • Jediná zkrachovalá a ubohá existenci jsi ty!!!
  • Kok.te!!!
  • Jsi de.il!!!
  • Nezáviď ty dem.nte! Ano, jsou již starší, ale dokázali to, na co ty ani nikdy nepomyslíš!!!
  • Luky1987
    Steven Seagal byl dobrý herec, kvalitní filmy a nejlepsí mel v letech 1988 - 1996, ale jeho doba uz proste dávno minula. Já mu preju vsechno jen to nejlepsí, ale v penzi, tam jiz dávno patrí
  • Luky1987
    Odpadné celebrity, skrachované existence tady volaj Van Damme aneb Steven Seagal, jdu blejt a je mi spatne
  • Luky1987
    A furt si Seagal a Van Damme nedají pokoj plánujou porád nové a nové filmy naprostá sebeduvera, oba byli, jsou cistý hnuj za 5 %

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší