-
Herecký polena jako Steven Seagal,Van Damme nebo Dudikoff neuznávam
-
Stevo mel nejlepší filmy po Glimmer Man (1996), do té doby byl dobrý herec
-
Seagalovy filmy 1988 - 1995 byli super a dobrý. Potom 1996 - 2013.... uz sú jeho filmy cistý a samý hnuj za minimum 1 %
-
Seagal ted lehce podvyživený SLON, který patrí už dávno do duchodu. Vyhaslá hvezda, která už nemá co divákum nabídnout a ani dát !
-
Frajer
Steven je podle mě ten nejlepší protože se ho nikdo nedotkl v boji je to prostě borec a nechtěl bych abych se s ním někdy dal do nějakyho špatnyho styku jinak by mě zabil ale chtěl bych ho poznat jak každej říká tak je to obr má extrémní rychlost a nikdo ho nepřekoná mám všechny jeho filmy protože jeho filmy jsou super a kdyby náhodou tak ti chlapi co sem přijdou tak nemusijou bejt takový hulváti -
Už by si mel dát Seagal konečne pokoj a ne stále plánovat nové filmy. Byl a je proste čistý hnuj
-
Stevo mal najlepšie filmy v letech 1988 - 1995 a bol borec, ale jeho doba už dávno minula. PS teď už je z neho lehce podvyživený SLON!
-
PLS odpovedzte
caute. Chcem sa vas spytat ze skade mate vsetky jeho filmy? Vsetky davali v telke ? alebo skade pls odpovedzte *7* -
Takze jeste dodám,ze Steven Seagal nikdy nevedel a neumí hrát podle me. Ty jeho filmy proste to je a byl cistý a samý hnuj za 5 %
-
ahoj
Ahojky, Stevene je fakt bořík. Jeho filmy jsou napínavé a zajímavé. Všechny jsem viděla. a je to pěkný chlap, je prostě můj nejoblíbenější herec *14*