Přejít na výpis diskuzí

Steven Seagal

OSOBNOST 31.12.2006 
418 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Seagal je genialny chlapik, a to aikido je tiez bomba, paradna vec{sam to robim}. Ale teraz, co toci Seagal za filmy.... neviem. Mozno sa mylim, ale myslim si, o nom toto : Seagal = kult krivajuci na obe nohy Legenda bojovych umeni, ktoru caka tragicky upadok. Stale dufam, ze to tak nebude, ale ...
    • Re:

segal je opravdu borec jeho filmi jsou super ale musí tam hrát od začátku do konce *3*
  • Ahojte všem, asi to sem nepatří ale nemáte někdo nějaký jeho filmy v cz? mám jich asi 15 a ještě bych pár potřeboval sehnat kdybyste věděli nebo měli tak budu moc rád když mi to hodíte na mail. Díky
  • Luky1987
    Seagal patrí uz dávno do penze aj spolu se svým kolegou Van Dammem, oba jsou padlé a vyhaslé hvezdy
  • Seagal je jen švihák hrát neumí a neuměl nemusím ho
  • dobrý i lepšíse *16*
  • Máte všichni pravdu ja osobně jedu kickbox,judo,aikido,jsou to prima sporty a to co dela Steven to je opravdu krásný,nedávno jsem videl jeho dva novější filmy Bestie a Zabiják je to opravdu pěkný jsem jeho fanda uz asi osm let a stale me překvapuje *15*
  • Steven Seagal byl dobrý herec v letech 1988 - 1995 mel nejlepsí filmy,ale jeho doba uz dávno minula.Mel by jít do penze,tam jiz dávno patrí
  • Luky1987

Seagal by se mel vykašlat na filmy, hereckú kariéru a jít do penze, dobrý herec byl kdysi 1988-1995, ale jeho doba už minula!

• Luky1987
    Padlá a vyhaslá hvezda, to je Steven Seagal
  • CHTEL BYCH BYT JAKO TI CO MAM DELAT

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit