-
segal
nevite nekdo jak se jmenuje ten novy dokument o segalovi? -
8.Dan
to vite ze steven ma uz 8.dan a nejsem si jisty nekdo mi rikal ze uz mozna ziskal 9.dan je to proste machr no... to ja mam teprv 2 kyu. a to mi je teprv 21 let -
STEVEN SEAGAL SLOVAK FAN CLUB
Prvá neoficiálna slovenská stránka o americkom akčnom hercovi: http://stevenseagal.yw.sk -
Casey Ryback
Opakujem, co som uz povedal : Seagal dnes : KULT krivajuci na obe nohy. LEGENDA BOJOVYCH UMENI, ktoru caka tak akurat tragicky upadok. Stare filmy boli super /Out for justice, glimmer man, Under siege..../ tie nove to je katastrofa. -
Nej filmy
Nejlepší filmy jsou rozhodně obě Přepadení - tam se člověk vyloženě nasměje. Co ještě není k zahození, je určitě Aliaška v plamenech - ten trubkořez - to je klasika *1* -
-
Re: Nej filmy
Joo,nektere filmi ma moc dobre i ty novejsi: Stiny minulosti-to je mooc pekny film i vnitrni nepritel.Ten jeho posledni film se mu moc nepovedl:Litajici zabijak.Natocil neco pres tricet filmu s toho davali v televizi pulku mozna ani to ne.Ja mu fandim a je dobrej kazdy rok stihne natocit 2-4 filmi.At nataci dal dokud muze.Doufam ze bude natacet i prepadeni 3 nekde jsem to cetl tak snad.Kdyby mel naky seminar Aikida v CR urcite bych sel.Ale toho se assi nedockam ale treba u nas nekdy bude konzertovat.
-
-
normal
neviete niekto na ake bojove umenie chodil činski herec ĎZed lee (li)?????????? *9* -
-
Re: normal
Jet Li dela wu-shu
-
-
????
Náhodou som jeho fanušíkom a jeho filmy majú stále dobrý úspech a kvalitu... -
-
Re: ????
Taky se mi jeho filmy líbily, ale v poslední době jsem opravdu na rozpčitý. Asi nejlepší jeho film byl Přepadení v Pacifiku. To mělo alespoň nějakou úroveň. Poslední snímky ale už jsou spíš trapný. -
-
Re: Re: ????
Videl jsem všechny jeho filmy.V posledních 10 letech to není Aikido co předvádí ve filmu.Takže jste udělala stejnou chybu,jako většina lidí,kteří s aikidem kvůli jeho filmům začali.
-
-
Cau. ktore tie nove filmy myslis ? kedysi som ho uznaval, to hej, ale ako natocil Na Pokraji smrti, tak u mna skoncil. Mal by odist do dochodku. -
Re:
Nazdar. Co povazujes prosim ta za jeho najlepsi film ? U mna je to bud Nemilosrdna spravedlnost alebo glimmer man. -
proti gustu ziaden disputat, ale 56- rocna akcna hviezda.... To uz rovno moze 77- rocny Sean Connery nakrutit nejaky brutalne akcny film. Alebo Bud Spencer/78 rokov/ -
Nazdar. Tiez som bol jeho fandom, ale teraz.... fakt neviem.... 56-rocna akcna hviezda... sa mi zda divne
-
-
RE : corcs
Keby si si pozrel stare kultove Seagalove filmy, a porovnal to s novymi, zistil by si, ze Seagal upada, cim dalej tym viac.Mam nanho uz iba jedno slovo : DOCHODOK. -
re : corcs
Keby si mal co len trocha rozumu{co samozrejme nemas...}, tak by si si porovnal stare kultove Seagalove filmy s novymi a by si aj sam prisiel na to, ze to , co som napisal, je pravda. -
Nemilosrdná spravedlnost
podle autora článku pohoršení...nevím proč,podle mě je to nejlepší film se Stevenem -
-
Re: Nemilosrdná spravedlnost
out for justice je nej
-