Přejít na výpis diskuzí

Steven Seagal

OSOBNOST 31.12.2006 
416 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • segal

nevite nekdo jak se jmenuje ten novy dokument o segalovi?
  • 8.Dan

to vite ze steven ma uz 8.dan a nejsem si jisty nekdo mi rikal ze uz mozna ziskal 9.dan je to proste machr no... to ja mam teprv 2 kyu. a to mi je teprv 21 let
  • STEVEN SEAGAL SLOVAK FAN CLUB

Prvá neoficiálna slovenská stránka o americkom akčnom hercovi: http://stevenseagal.yw.sk
  • Casey Ryback

Opakujem, co som uz povedal : Seagal dnes : KULT krivajuci na obe nohy. LEGENDA BOJOVYCH UMENI, ktoru caka tak akurat tragicky upadok. Stare filmy boli super /Out for justice, glimmer man, Under siege..../ tie nove to je katastrofa.
  • Nej filmy

Nejlepší filmy jsou rozhodně obě Přepadení - tam se člověk vyloženě nasměje. Co ještě není k zahození, je určitě Aliaška v plamenech - ten trubkořez - to je klasika *1*
    • Re: Nej filmy

Joo,nektere filmi ma moc dobre i ty novejsi: Stiny minulosti-to je mooc pekny film i vnitrni nepritel.Ten jeho posledni film se mu moc nepovedl:Litajici zabijak.Natocil neco pres tricet filmu s toho davali v televizi pulku mozna ani to ne.Ja mu fandim a je dobrej kazdy rok stihne natocit 2-4 filmi.At nataci dal dokud muze.Doufam ze bude natacet i prepadeni 3 nekde jsem to cetl tak snad.Kdyby mel naky seminar Aikida v CR urcite bych sel.Ale toho se assi nedockam ale treba u nas nekdy bude konzertovat.
  • normal

neviete niekto na ake bojove umenie chodil činski herec ĎZed lee (li)?????????? *9*
    • Re: normal

Jet Li dela wu-shu
  • ????

Náhodou som jeho fanušíkom a jeho filmy majú stále dobrý úspech a kvalitu...
    • Re: ????

Taky se mi jeho filmy líbily, ale v poslední době jsem opravdu na rozpčitý. Asi nejlepší jeho film byl Přepadení v Pacifiku. To mělo alespoň nějakou úroveň. Poslední snímky ale už jsou spíš trapný.
      • Re: Re: ????

Videl jsem všechny jeho filmy.V posledních 10 letech to není Aikido co předvádí ve filmu.Takže jste udělala stejnou chybu,jako většina lidí,kteří s aikidem kvůli jeho filmům začali.

Cau. ktore tie nove filmy myslis ? kedysi som ho uznaval, to hej, ale ako natocil Na Pokraji smrti, tak u mna skoncil. Mal by odist do dochodku.
    • Re:

Nazdar. Co povazujes prosim ta za jeho najlepsi film ? U mna je to bud Nemilosrdna spravedlnost alebo glimmer man.

proti gustu ziaden disputat, ale 56- rocna akcna hviezda.... To uz rovno moze 77- rocny Sean Connery nakrutit nejaky brutalne akcny film. Alebo Bud Spencer/78 rokov/

Nazdar. Tiez som bol jeho fandom, ale teraz.... fakt neviem.... 56-rocna akcna hviezda... sa mi zda divne
  • RE : corcs

Keby si si pozrel stare kultove Seagalove filmy, a porovnal to s novymi, zistil by si, ze Seagal upada, cim dalej tym viac.Mam nanho uz iba jedno slovo : DOCHODOK.
  • re : corcs

Keby si mal co len trocha rozumu{co samozrejme nemas...}, tak by si si porovnal stare kultove Seagalove filmy s novymi a by si aj sam prisiel na to, ze to , co som napisal, je pravda.
  • Nemilosrdná spravedlnost

podle autora článku pohoršení...nevím proč,podle mě je to nejlepší film se Stevenem
    • Re: Nemilosrdná spravedlnost

out for justice je nej

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit