Přejít na výpis diskuzí

Steven Seagal

OSOBNOST 31.12.2006 
416 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Martin = kokot

Akoze uz ma fakt seres .. debil si nic viac.. teraz ides na kazdy stranku ohovarat tychto strasich SKVELICH ludi a hercov ? si trapny nic viac naozaj .. mohol by si uz stim skoncit !
  • Casey Ryback

Seagal dnes ? KULT krivajuci na obe nohy.

LEGENDA BOJOVYCH UMENI zijuca zo slavnej minulosti a v depresivnej pritomnosti.

LEGENDA, ktoru caka jedine ... tragicky upadok. Filmy... stare boli kultove, tie nove, to je na zufanie...
    • Re: Casey Ryback

aikido je na pí...!!! *5* *5*
      • Re: Re: Casey Ryback

Plně souhlasím s vaším hodnocením Aikida. Tento názor zastává většina neúspěšných cvičenců, kteří nezvládnou dlouhotrvající výcvik základních technik. Tito Aikido většinou vyhledají na základě aplikací, předváděných Senseiem Seagalem ve filmech. To, co Sensei Seagal předvádí ve filmech, NENÍ POUZE AIKIDO!!! a to především, co se útoků týče. A priori významem Aikida není útok ale obrana /útok se zde využívá pouze při tréninkové formě k modelování situace vhodné pro provedení obrany/. Cvičenec, který hledá v Aikidu útok, se stává neúspěšným.
        Neúspěšný cvičenec Aikida těžko může zhodnotit osobu Senseie Seagala, protože sedmý dan Aikikai je pro něj stejně nedosažitelný jako absolvování základní školní docházky.
        Z osobního setkání se Senseiem Seagalem jsem nabyl dojmu, že je to člověk ohromně charizmatický a jeho techniky Aikida jsou skutečně funkční i v reálném životě, o čemž jsem se opakovaně přesvědčil ve vlastní praxi.
        Samotného mě mrzí, že sám nepoznal, kdy má s filmovou kariérou skončit a věnovat se pouze muzice.
        Všobecně vzato, člověk, který vyhledává bojová umění, aby ukojil svou agresi, nepochopil význam bojových umění, do bojových umění vůbec nepatří a měl by si sjednat schůzku spíše v nějaké dobré psychologické poradně.
  • Tak už to konečně mám jeho kompletní biografii v cestine. Jeho posledni film Attack force to je vazne lahudka *5*
  • JE TO PROSTE MACHR
  • CHTEL BYCH BYT JAKO TI CO MAM DELAT
  • To víte že Steven má nejrychlejší ruce na světě řikal to Masatoši Nakajama ktery vydal knihu *4*
  • Máte všichni pravdu ja osobně jedu kickbox,judo,aikido,jsou to prima sporty a to co dela Steven to je opravdu krásný,nedávno jsem videl jeho dva novější filmy Bestie a Zabiják je to opravdu pěkný jsem jeho fanda uz asi osm let a stale me překvapuje *15*
  • dobrý i lepšíse *16*
  • SEAGAL

Steven Seagal je super *1*
  • Ahojte všem, asi to sem nepatří ale nemáte někdo nějaký jeho filmy v cz? mám jich asi 15 a ještě bych pár potřeboval sehnat kdybyste věděli nebo měli tak budu moc rád když mi to hodíte na mail. Díky

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit