-
ALJASKA noo ked si taka mudra tak preco mi neospovies ??? o com ide v bojovich umeniach ??? nie o to aby sa vedel dobre bit ? alebo o to nejde v aikido ? a ked tak v ktorom o to ide hm ????
-
-
Re:
Milá(ý) Jany, ti, kteří se učí bojový umění aby někoho mohli zbít, to jsou kreténi. Bojový umění se má dělat proto, aby se člověk ubránil, když je napadenej. Né aby napadal!!!! Už to chápeš?!
-
-
chtěl sem říct o´sensei
-
Steven je dobrej ale sensei asi nikdy nebude,je spousta lepších než je on
-
7 nebo 8 danů,to už je jedno,4 dany jsou za umění boje a ty další pak za zásluhy,aikodo se věnuju a něco o tom vím
-
Steven Seagal bude koncem září koncertovat v Bratislavě!
-
Seagal je fakt velmi super a ako to ze nejde v aikidu alebo inom bojovom umeni o to aby si sa vedel dobre bit ? a ked v nejakom ide o to tak v ktorom ???????
-
pro Martina, s tím duchovnem máš pravdu, protože to k aikidu patří. Je škoda, že tady to nějak uniká, myslím, že pak v konečné fázi si lidé vysvětlují, že bojové umění je se umět dobře rvát. Omyl!!! Bojové umění má právě základ v duchovnu, předejít boji - vyhnout se mu, až pak následně útočníka odrazit. pro Dacek. měl bys číst také jiný tisk než bulvár.Každej jsme nějakej a jestli někdo někomu sáhne někde na prsa,a tisk to rozmaže, tak přesně takový jako jsi Ty z toho udělaj megabublinu.Všechno má své pro a proti.
-
Ahoj, teď v květnu byl uveden na náš trh další Seagalův film Dnes neumírej, je to novinka. Před tím Vnitřní nepřítel a Temný úsvit. Viděl jste je někdo, jak se Vám líbí??? Seagala mám ráda,někdo se tu kdesi ptal, že nechápe, kde sebral Seagal svých 7 danů /někde se píše 7, někde 8/, ale když se někdo věnuje aikidu tak dlouho, od nějakých 17 let s takovým přesvědčením, tak výsledek musí být vidět ne???
-
Stevena dabuje většinou (a dobře) pan Štěpnička.
-
-
Re:
Spíš bych řekla, že ho dabuje velice dobře *3* Jiří Štěpnička patří (aspoň pro mě) k jedněm z nejlepších dabérů
-
-
Steven Seagal
Kdo prosím dabuje Stevena Seagala? Děkuji.