-
kelly
ahojky už se moc těším až přijedeš sice až za hodně dlouho jak budeš moct tak napiš co nového ve škole ,co kluci a tak jinak u mě skoro nic nového ale mám toho hodně na pokec když tak mi napiš dopis -
caute chcel by som sa opytat neviete nahodou ako sa vola ten film som sylvesterom kde sa pretlaca.. ? pls poradte
-
Otázka
Kouří sylvestr stallone v osobním životě *5* -
-
Re: Otázka
nee, jenom občas a výjmečně. (doutníky při akcích)
-
-
Silvester
Silvester je nej herec-Rocky ,Rambo Demolition man,Jo a už se tesim na 6 díl Rockyho;) -
keisha
cau iriz internet nemame uz jsme se odstehovali k mori a moje maka rikala ze az pridem tak bych si te mohla vzit knam na chvili to je super co?uz se tesim az ti bude 18 to ja uz budu auto za tu dobu aspon doufam.doufam ze svuj slib splnis . tak cau potom napisu .kiss kiss -
Rambo
Nazdar Lidi chtěl jsem se zeptat jak se zvětší nebo nějak vložií fotky mám pár fotek z Ramba a je prý moc maly obrázek tak diky za radu zdrec *5* -
kelly
Jak to že nepíšeš?Asi už nemáte internet *7* Ta soutěž s tanečním to bylo v klidu .POTOM JESTLI BUDEŠ MOCT TAK NAPIŠ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! *4* -
kelly
ZÍTRA JEDEM NA SOUTĚŽ S TANEČNÍM ,TAK TI POTOM NAPÍŠU JAK JSEM DOPADLA,TAM BUDE I KATKA ŠEDOVÁ S JEJÍM TANEČNÍM SOUTĚŽIT.TA KATKA JE FAKT KRÁVA,PROTOŽE ONI V TĚLOCVIKU NA HŘIŠTI BĚHALI A ONA POTKOPLA DARINU A DARINA MÁ ODŘENE KOLENO ,TAK S TÍM TED NEMŮŽE TANČIT A KATKA SE JI ANI NEOMLUVILA.MY JEDEME SE ŠKOLOU NA VÝLET 3.ČERVNA DO ZLÍNA A CO TY?TY MI TED MOC NEPÍŠEŠ TAK MI HLAVNĚ NAPIŠ.VE STŘEDU JE ZASE TA DISKOTÉKA NA KTERÉ JSME BYLY UVAŽUJU ,ŽE BYCH TAM ŠLA ALE JEŠTĚ NEVÍM *3* -
kelly
tak já ji to vyřídímted nemám čas pak ti napíšu *3* -
iriz
iriz prosimte rekni babicce at mi schova ten novy svetr a at mi ho nikdo nenosi . ja ho chci zpatky.jo prosimte