-
Cobra
Sesty dil navazuje na 2 dil Rockyho nekde sem to cetl -
Cobra
Rocky VI navazuje na II dil nekde jsem to cetl -
iriz
mas muj dopis? napis . mi pridem asi tak za 2 tydny. uz se nemuzu dockat. -
KELLY
TO JE SUPER ŽE PŘIJEDETE UŽ SE NA VÁS TĚŠÍM POTOM NAPÍŠU *4* -
iriz/keysha
cau iriz potom ti vsechno reknu napis . mozna prijedem -
iriz
cus uz konecne si budeme psat dostali jste vysvetceni pololetni mi jo ja mam same 1 a 2 a dve 3 hajzl on me nema rad tak mi dal 3 s anglictiny a to druhe z takou praci kde musis delat ze drevma ale ja musim pomahat kaci je to docela teske i ti to muze useknout ruku celou hruza co ja jsem to musela vyskouset jsou to masiny -
kelly
TO MÁŠ DOST BLBÉ A JAK TO ZJISTILA TVOJE MAMKA?A DAŠEN NAPIŠ MI KDYŽTAK TVOJE ČÍSLO.ABYCH TI KDYŽTAK MOHLA NAPSAT UŽ MUSÍM JÍT TAK AHOJ *3* -
iriz
uz nemam mamka se to dozvedela a mam poradne zaracha potom ti napisu uz mi konci hodina -
kelly
to se máš že máš super kluka a od kud ho znáš a odkdy spolu chodíte?dašen až budeš moct tak napiš -
kelly
ty se máš a odkud ho znáš toho kluka a jak dlouho spolu chodíte?dašen až budeš moct tak napiš ahoj *3* -
kelly
ty se máš že máš 18ti letého hezkéhho kluka a jak dlouho spolu chodíte? a od kud ho znáš? dašen až budeš moct tak napiš *3* -
Special
Silvester Stallone........Je nejlepší herec kterej kdy byl....ne že má jenom sqelí filmy....ale hlavně to neni žádná celebritka......ale dobrej chlap.Doufám že bude to 6 pokračování Rockyho. -
Rocky
Hele blázni,Rocky VI za chvíly bude dokončena.Něco jsem o tom četl a dokonce i při natáčení Stallon omdlel,protože se mu vrátili zpomínky z předešlích filmů. -
iriz
cau iriz my sme zmenily adresu takze nemame jeste zapojeny internet. mam noveho kluka je uplne krasny a vis co mi rekl ze sem pekna atd . a ze jsem modelka a je hodny . ale jeste sme spolu nikde nebili ale uvidime potom ti dam vedet je mu 18 . potom napisu pozdravuj . cau -
kelly
jak to že nepíšeš *10* *5* *16* -
KELLY
TO JE UPLNĚ DRSNÉ S TÍM KLUKEM A TO JAKO TEN KLUK BYL Z VAŠI ŠKOLY NEBO JINÉ?NEVÍM CO MÁM PSÁT U MĚ NIC NOVÉHO VŠAK TO ZNÁŠ TEN STARÝ ZAPADÁKOV.ŽÁDNÍ HEZCÍ KLUCI VŠICHNI ŠIT.VIDĚLI JSTE FILM HONEY TO JE TAKOVÝ TANEČNÍ HIP-HOP TAM HRAJE MYSLÍM I MISS ELIOT ALE TEN FILM JE UPLNĚ SUPER.JINAK SE POPÍŠU JSEM TLUSTÁ A TO CHODÍM DO TANEČNÍHO.A CO TY MÁŠ POŘÁD DLOUHÉ VLASY NEMÁŠ TŘEBA ŽÁDNOU NOVOU BARVU?A NAPIŠ MI POTOM TAKY DOPIS TU MOJI ADRESU ZNÁŠ.PRÝ ŽE ASI NEPŘIJEDETE TAK TO JE MOC BLBÉ.KDYŽ TAK MI NAHREJ NĚJAKOU KAZETU.JÁ TI TAKY KDYŽ TAK POŠLU KAZETU TED MI NAHRÁVÁ MONIKA TAKOVÉ PÍSNIČKY HIP HOP ŘEKNI KARČI(MYE) ŽE JI POTOM NAPÍŠU TAK ČAU *15* *4* -
IRIZ
ja to uplne novou adresu na kterou se budem ted stehovat neznam ale pis na tuhle ; 77 lister lane halifax hx1 5 dn UK jo a hadej co se u nas ve skole stalo v patek jeden 15 leti kluk z nasi skloly mel hlidat segru a pily s kamosama a potom se hadali a jeho kamos ho zabil . tady to je vsude ve zpravach a novynach i u nas ve skoli meli byt ale ne . to je co u nas ve skole je naki krasny kluk jmenjuese se estin vipada jak jeden zpevak a on byl uplne smutny a vsichni z 11 tridi breceli to je hruza co , napis cau -
kelly
DAŠEN JAKÁ JE TVOJE ADRESA,PROTOŽE JÁ TI CHCI NAPSAT DOPIS. -
kelly
Ahoj jak se máš? Prosímtě můžeš říct Karči at mi už konečně napíše? Tak co už zase nějaký nový kluk? Tak se pochlub *14* -
kelly
Ve škole nic nového.V sobotu hrajou vyvolení 2 budeš se na to dívat já jo.29 dubna máme vystoupení s tanečním přijedete?A na jakou školu jdeš ,já jdu na to co jsem ti předtím říkala.Už nevím co mám psát ,tak ti napíšu ve středu,tak ahoj *1*