Přejít na výpis diskuzí

Sylvester Stallone

OSOBNOST 31.12.2006 
347 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Rocky

zdravim.tak sem se taky pridala do fanklubu.ja sice moc neobdivuju jeho jako jeho film a jeho hlavni roli ve filmech rocky!!!tam je proste skvelej!!!
  • Filmografie

A pak tam taky chybí Rocky I., Rambo I. a Cobra... *9*
  • Hráči

Zdravím všechny fanoušky Stalloneho, právě jsem se sem k vám registroval, takže mně tu uvidíte častěji. Zaznamenal jsem tu jednu chybu a to, že ve filmografii je docela hrubka a to je, že tam uplně chybí film z roku 2003 Hráči. Nevím proč ale jen tak pro jistotu to oznamuju. Měj te se
  • F.I.S.T

Ahoj.Fandové Slye. Viděl jsem na programu MGM film P.Ě.S.T a byl to zajímavej film a Sly to pěkně zahrál,davaj to ještě 14.12. v 00.10h. A na tom kanále ještě dávaj film Banáni, tam má,ale jen mmalý štěk v metru.mějte se. Zdarec
  • Re: Sylvester

ahojda fandové Sylvestra Stallona.Souhlasím že je je to vynikající herec.Série Rockyho se mu fakt povedla a ze šestého dílu jsem byl nadšen,doopravdy se mu povedla.
  • Sylvester

Silvester je výbornej herec, v Rockym prostě vynikající! A navíc je to krásnej sexy chlap, určitě nejhezčí herec! *4* *14* *14* *14*
  • Re: rocky

Ahoj!Rocky 6 jsem asi ještě neviděl,ale možná ho brzy uvidím.Ta serie Rockyho není vůbec špatná.
  • rocky

Ted parada nemuzu se dockat vzdycky na nedele. rocky mi zmenil zivot. Diky nemu nejsem doslova becka ale dokazal jsem se vypracovat....Jak se Vam libila rocky VI
  • Herec

Sylvestr je dobrý herec.líbil se mi v komediích Spioni v akci a Stůj,nebo maminka vystřelí.Má fakt talent.
  • kolik měří

nevíte někdo kolik měří Sly?
  • ower the top

nazdar lidi moc vas prosim schanim ze Slim film na DVD OWER THE TOP nemužu ho nikde sehnat *9* tak jestli nekdo tento film ma moc mu budu vděčnejmuj telefon je 607961565 *14*
  • caw

http://s1.gladiatus.cz/game/c.php?u id=46885
  • I LOVE SYLVESTER

Miluju Sylvestra...viděla sem úplně všechny jeho filmíky...i ty u kterých začínal...je skvělej a musela sem jít do kina i na Rockyho 6....je jasný že až u nás bude Rambo4 tak tam nesmim chybět...navíc sem byla v L.A a viděla sem se tam s nim...byl vážně skvělej :-*...není lepšího herce než je SYLVESTER *14* *14*
  • Rocky VI

Nazdar. Pisem o kultovom hrdinovi 80. rokov, o Sly -ovi. Pocul som cosi o tom, ze sa toci Rocky VI. Najprv som sa rehotal ako kon z toho,potom som si film zobral. Dojmy ? Super, paráda. Je to vcelku nostalgicky, smutny, super film, v ktorom si Sly chce dokazat, ze este nepatri do stareho zeleza, a ze dokaze zabojovat. Jednoznacne vyborny zostarnuty Sylvester si po tomto filme moze v pohode starnut. opakujem, Rocky VI. VYBORNY, PARADNY FILM.
  • Stallone

Podle mého názoru je Sylvester ten nejatraktivnejší a nejlepší herec kterého znám.Nejvíc ho obdivuji že se nikdy nevzdal toho co byl jeho velký sen a ukázal že ze samého pekla svého života se dokázal dostat až na vrchol a to se cení.Každý člověk by si měl jít za tím po čem touží nejvíc.I přesto kolik ho to bude stát usilí nakonec bude štastny a on je tím dokonalým příkladem pro nás všechny *3* Opravdu klobouk před ním dolu *1*
  • Nový web

Pokud vás zajímá více o Slyovi navštivte web http://stalloneland.alpaka.cz :) *8*
  • Nový web

Pokud vás zajímá více o Slyovi navštivte web http://stalloneland.alpaka.cz :)
  • Re: kelly

A CO JINAK NOVÝHO ? TAKY SE MI STÝSKÁ A KDY ASI TAK PŘIJEDETE ?? *4*
  • Rocky

Také by mě zajímalo kdy bude Rocky VI. Nevíte náhodou někde kde bych sehnala Rockyho V předem díky za odpověd!
  • kelly

cau iriz stiska se mi dik ze sis spomnela a napis
    *14*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit