-
SYLVESTER STALLONE
Je to parádny herec. *3* -
je nej
Stallone je nej nej nej není lepší a hezčí herec. Rocky 6 je nejlepší celej jsem ho probrečela skvělěj hereckej výkon. koukám na něj pořád -
Re: silvester stallone
škoda je že tedka neudelali aby byl spolu ve film Sylvesr a arnold to je docela škoda -
Všechny jeho filmy..SUPER
Myslím,že je to nejlepši akční herec jaký kdy byl,Arnie si ke Slymu nemůže ani stoupnout.Je jediný akční herec,který svou roli,ať už je to jakákoliv,dokáže opravdu zahrát.A kdo řiká,že Sly není dobrý herec,tak ať se podívá třeba na komedii OSCAR nebo roli ve filmu KRIMINÁL a samozřejmě nesmim zapomenout na úžasného ROCKYHO a RAMBA. -
Uprchlice72
Nemusím ho *5* -
SYLVESTER STALLONE
Sly nemá chybu vo všetkých svojich filmoch je dobrý,videl som už aj Ramba 4 je to riadna pecka,Sylvester Stallone je prosťe fantastický niet,čo dodať. *4* *3* *3* *5* -
To si piš že je ten naj..Velmi ho milujem *14* -
Sly
Sly se mi moc líbí,je pro mě nejlepší herec. Je krásnej a má charisma. *14* -
žádost o získání autogramu
Zdravím všechny příznivce nesmrtelného boxera...:-)
patřím mezi obdivovatele pana Rockyho...ráda bych si napsala o autogram...neznáte někdo adresu.
Moc děkuji. *4* -
SYLVESTER STALLONE
Sly je prosťe skvelý herec v akčnom filme Zastavťe Cartera-Get Carter z roku 2000 je perfektný. *4* *3* *3* *5* -
SILVESTER STALLONE
AWOJDA LIDI ME SE SILVESTER STALLONE LIBI VE FILMU STUJ NEBO MAMINKA VYSTRELI JE TAM SNIM SRANDA A JE TAM HEZKEJ -
AWOJDA LIDI ME SE SILVESTER STALLONE LIBI VE FILMU STUJ NEBO MAMINKA VYSTRELI JE TAM SNIM SRANDA A JE TAM HEZKEJ *14* *1* -
SYLVESTER STALLONE
Mňe sa Sly najviac páči v akčnom filme Kriminál-Lock Up z roku 1988. *4* *3* *3* *5* -
Re: Re: Re: Sylvester
ahoj jsem rád že se ti Rocky líbil,ale trochu nechápu proč píšeš ve fun clubu SS,když si myslíš že je Arnie lepší.nebudu ti to vyvracet a kdybych byl fanda Arnieho tak stebou budu souhlasit.měj se fajn *4* -
Sly
Prvý herec akčných filmov,ktorý ma vždy napadne je Sylvester Stallone.Ramba4 som ešťe nevidel,ale rád si ho pozriem,určite je dobrý. -
Sly
Caute fanclub Sylvestra. Ked som videl posledneho Ramba, proste mi sanka spadla v nemom uzase. Chlap ma skoro 62 rokov, ale prepina mu, ako 16- rocnemu. V Rambovi II odrovnal 114 komancov. Teraz som si dal namahu spocitat to. Viete, kolko mi vyslo ? 236 dementov. Slyovi sa prost v 70 -ke zacne skutocny zivot. Toho noveho Ramba uvidim aspon 100 x. A mozno aj cosi viac, hehehe -
SYLVESTER STALLONE
Sly vyzerá na 61 rokov stále dobre a má ešte dobrú vyšportovanú postavu.Kriminál fakt dobrý akčný film Stallone je tu ako Frank Leone perfektný.Pozdravujem všetkých,čo majú radi Sylvestra Stalloneho. *3* *4* *3* *5* -
SYLVESTER STALLONE
Zo všetkých hercov akčných filmov je Sly najlepší niet,čo dodať. *4* *3* *5* -
sli ma svali arny ma faldy
odte doby co švajceneger vešel do polityky tak ma spiše posiluje tuky než svali ale sly je pořat stejny drsnak. *14* *5* *9* *3* *14* *5* *4* *5* *15* -
Sly
Sylvester Stallone je ten naj herec akčných Filmov taký už nebude. *4*