-
Sly
Nemusím ho,ale najlepší je V Rockym 1,2,3,4,5,6,jednoznačne iné filmy má slabé. *5* -
Re: nejlepší akční herec všech dob
to obrecim urcite :( -
Re: Immortal
jo to obrecim urcite *9* -
ROCKY FOREVER!
já teda Rockyho osobně přímo zbožnuju! je to tak motivující příběh obyčejného outsidera ,kterému nikdo nevěřil a o dokázal všem že zase tak špatný není,myslím si že je to životní příběh plný emocí,radosti a taky odhodlání.Dyt si vemte takovejch ran a to nejen v životě ale i v ringu co dostal např.od toho
" sfetovanýho rusáka" (pardon ale já mu tak říkám :-DD) to prostě by normální člověk neunesl a on se vždy zvedl a bojoval,nechal do sebe tlouct hlava nehlava a vždy byl plný statečnosti a to se mi na něm hrozně líbí.Jiní si říkají že měl holt jenom štěstí ale já říkám že je to machr!.Postupně se od prvního dílu učil poznávat všechno..ze začátku byl takový když to řeknu ošklivě "ňouma" co sem tam boxoval ale pak jak poznal Adrianne..to si myslím pro něj bylo hodně moc.Já si myslím že se oba hledali až se našli a to tak že Rocky hledal spřízněnou duši,která ho podrží v nějtěžších chvílích a ona muže který by ji bral takovou jaká je. -
Podívejte se
mrkněte se na www.rockyho-web.websnadno.cz *4* *4* *3* -
Re: Re: Sly
jo a podívej se na www.rockyho-web.websnadno.cz *3* *3* -
Re: Sly
Díky *4* -
Sly
Zdena odpoved na tvoju otázku ani Rockyho ani Ramba,ale Sylvestra Stalloneho,pretože Rocky a Rambo sú iba úlohy,ktoré stvárnil Sly v týchto akčných filmoch,mňe sa najviac páči v Rockym. *4* *3* -
pomožete mi?
Prosím vás poradte mě mám mít za vzor rockyho nebo ramba? *7* *7* -
Sly
Najviac sa mi páči v Rockym. *4* -
Re: the best
Je to dobrý herec,zkus jestli budeš taky tak dobrej a vyděláš pár melounu,nebo raděj nekritizuj. -
the best
best herec..a nawíc kunda jak swiněě *14* -
Rambo, Rocky
Jasne, vsetci sa zhodneme, ze Sly je proste.... Sly. To, co tento kultovy chlapik dokazal za zivot, o tom sa moze niekomu akurat snivat. Ale nie je to moj najoblubenejsi herec. Tym Je Hopkins -
Sylvester Stallone
Sly je môj najlepší herec akčných filmov ostatný sa môžu schovať vo všetkých filmoch v ktorých hrá ho zbožnujem,či je to Rocky alebo iné. *4* *3* -
Re: žádost o získání autogramu
Pan Rocky neexistuje, je jen pan Stallone *1* -
nejlepší akční herec všech dob
Sly je bezesporu nejlepších akčním hercem všech dob.Na tom se snad tu všichni shodneme.Navíc je to chlapík s velkým charismá a borec,co si na nic nehraje.Není to žádná,jako jiní herci z branže,primadona.Namyšlený blb,ale inteligentní člověk,který má všech pět pohromadě.Jeho kariéru mu může akorát závidět kdekdo.Dokázal toho za svého života hodně.Ne nadarmo byl za své herectví v Hollywoodu oceněn a uveden do Síně slávy (ještě za živa,což je poklona jako hrom).Víte,až tu mezi námi jednou nebude,asi jeho odchod na jiný svět obrečím.Takový herci se prostě nerodí každý rok,ale jednou vyjímečně za x-let... -
míluuuuujuuuuuu hoooo
Miluujuu silvestra. je můůj néj herec. Zbožnuju ho. *14* *4* *14* -
Immortal
SYLVESTER je te nejlepší herec jaký kdy byl upe mazec filmy má a komu se to nelíbý at sem neleze!!!(do útoku,nájemní vrazi,rocky,rambo )upe kruty drsny mazaac.Mohli udelat film s sylvesterem,arnoldem schwarzsneggerem a dolphem lundgrenem.jako nejaci gangster kteri se niceho neboji vsechno rozmlati atd... upe mazec by to bylo uz to vidim *3* -
SYLVESTER STALLONE
Zo všetkých hercov akčných filmov je Sly prosťe premna najlepší on a žiadny iný. *4* *3* *3* -
Sylvester Stallone
V Rockym 1,2,3,4,5,6 sa mi Sly najviac páči ako Italský žrebec,boxer Rocky Balboa nemá chybu vo všetkých týchto dieloch je viac než výborný. *5*