-
Rocky 6
Filmík Rocky 6 je úplně úchvatnej.Na konci jsem se rozplakala. *9* *4* Sylvester Stallone je pro mě prostě borec!!!!! *4* Obdivuji ho *14* *4* -
Nejky
On je NEJKYYYY *14* *14* *14* *4* -
Prostě zlato!
Ahoj,taky jsem tu nová a chci jen říct,že můj nej film je Rocky,miluju ho,Slye v něm,skvělou hudbu,prostě tohle mi vždycky zvedne náladu! *14* -
Rambo V
Bude se tocit Rambo V nekdy v pulce 2010. Je to oficialne potvrzene. wwww.premiere.cz, wwww.imdb.com ap. -
fanoušek
Dobrý den,jsem tu nový.Sli je perfektní herec,a těším se na další tvoje filmy Sli *5* -
narozeniny
VSE NEJLEPSI K TVYM DNESNIM NAROZENINAM TI,SLY,PREJE TVA VELKA FANYNKA A POSILA TI MEGA OBRI POLIBEK!!!!!! *4* *3* *14* -
Všechno nejlepší
Všechno nejlepší přeju :-** -
Šťastné narozeniny
Přeji všechno nejlepší k narozeninám. *3* -
Všetko naj Sly
Sylvestrovi Stallonemu želám všetko najlepšie k dnešným už 63 narodeninám vela zdravia,štastia.V Rockym a Rambovi je jednoducho dobrý toto sú jeho dva úspešné nezabudnutelné filmy najlepšie. *4* *3* -
Happy Birthday Sly!
Sylvestr Stallone má dnes 63.narozeniny.Je to bezva herec.Nejznámější jeho filmy jsou asi Rocky a Rambo.Přeju mu vše nejlepší! -
Rocky
Jednou jsem večer zapla TV a tam začali dávat Rockyho II. Hned po pěti minutách jsem si ten film zamilovala. Schlédla všechny díly. Koupila si DVDčka. A začala dělat box. Prostě ROCKY IS BEST. *4* -
SYLVESTER STALLONE
Sly je tiež velmi dobrý v Rambovi 4 tu nemá naozaj chybu:D. *3* *4* -
SLY
Máte pravdu Rocky a Rambo jsou prostě jedinečné filmy se skvělým příběhem ať už v jednom dílu nebo celé serie. Jsou to moje top filmy když to tak řeknu, ale skvělý film s příběhem a velmi motivační jest Kriminál. Tam jde parádně vidět co vše vydrží a co všechno je ochoten podstoupit a vydržet aby 1. mohl vykonat pomstu a zbavit se správce a 2. aby se mohl opět vrátit ke své lásce a opravdit starou autodílnu! *4* -
Re:diwa swina
Máš pravdu,najviac sa mi Sly aj tak páči vo všetkých 6 dieloch Rockyho tu ma najviac zaujal a myslím si,že je tu najlepší,serus. -
Re: ROCKY FOREVER!
dík,ale recenzi rockyho známe všichni nazpamět *8* -
Re : Lukáš Pintér
Nazdra, tak aj ja som fandom tohto chlapika a sklanim hlavu pred nim. Uznavam ho. Re pre Lukasa : netrep sprostosti, sam Stallone prehlasil, ze Stuj, nebo maminka vystreli je najhorsi fil v galaxii. Tak tu nejeb kokotiny. -
SLY
Má všetky filmy dobré,súhlasím. *4* *3* -
Re: utz
ok máš pravdu má všechny dobré filmy prostě nemá chybu *4* *4* *4* -
utz
ale prd ma vsecky dobre -
Re: Sly
moc s tebou nesouhlasím Rocky je perfektní,ale má více dobrých filmů například Rambo 4 to se mu povedlo to nemá chybu *4* *4*