Přejít na výpis diskuzí

Sylvester Stallone

OSOBNOST 31.12.2006 
347 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • 22kristyl

Rocky 6

Filmík Rocky 6 je úplně úchvatnej.Na konci jsem se rozplakala. *9* *4* Sylvester Stallone je pro mě prostě borec!!!!! *4* Obdivuji ho *14* *4*
  • 22kristyl

Nejky

On je NEJKYYYY *14* *14* *14* *4*
  • Prostě zlato!

Ahoj,taky jsem tu nová a chci jen říct,že můj nej film je Rocky,miluju ho,Slye v něm,skvělou hudbu,prostě tohle mi vždycky zvedne náladu! *14*
  • Rambo V

Bude se tocit Rambo V nekdy v pulce 2010. Je to oficialne potvrzene. wwww.premiere.cz, wwww.imdb.com ap.
  • energer

fanoušek

Dobrý den,jsem tu nový.Sli je perfektní herec,a těším se na další tvoje filmy Sli *5*
  • narozeniny

VSE NEJLEPSI K TVYM DNESNIM NAROZENINAM TI,SLY,PREJE TVA VELKA FANYNKA A POSILA TI MEGA OBRI POLIBEK!!!!!! *4* *3* *14*
  • -aliska-

Všechno nejlepší

Všechno nejlepší přeju :-**
  • tereza009

Šťastné narozeniny

Přeji všechno nejlepší k narozeninám. *3*
  • Všetko naj Sly

Sylvestrovi Stallonemu želám všetko najlepšie k dnešným už 63 narodeninám vela zdravia,štastia.V Rockym a Rambovi je jednoducho dobrý toto sú jeho dva úspešné nezabudnutelné filmy najlepšie. *4* *3*
  • Happy Birthday Sly!

Sylvestr Stallone má dnes 63.narozeniny.Je to bezva herec.Nejznámější jeho filmy jsou asi Rocky a Rambo.Přeju mu vše nejlepší!
  • tereza009

Rocky

Jednou jsem večer zapla TV a tam začali dávat Rockyho II. Hned po pěti minutách jsem si ten film zamilovala. Schlédla všechny díly. Koupila si DVDčka. A začala dělat box. Prostě ROCKY IS BEST. *4*
  • SYLVESTER STALLONE

Sly je tiež velmi dobrý v Rambovi 4 tu nemá naozaj chybu:D. *3* *4*
  • SLY

Máte pravdu Rocky a Rambo jsou prostě jedinečné filmy se skvělým příběhem ať už v jednom dílu nebo celé serie. Jsou to moje top filmy když to tak řeknu, ale skvělý film s příběhem a velmi motivační jest Kriminál. Tam jde parádně vidět co vše vydrží a co všechno je ochoten podstoupit a vydržet aby 1. mohl vykonat pomstu a zbavit se správce a 2. aby se mohl opět vrátit ke své lásce a opravdit starou autodílnu! *4*
  • Re:diwa swina

Máš pravdu,najviac sa mi Sly aj tak páči vo všetkých 6 dieloch Rockyho tu ma najviac zaujal a myslím si,že je tu najlepší,serus.
  • Re: ROCKY FOREVER!

dík,ale recenzi rockyho známe všichni nazpamět *8*
  • Re : Lukáš Pintér

Nazdra, tak aj ja som fandom tohto chlapika a sklanim hlavu pred nim. Uznavam ho. Re pre Lukasa : netrep sprostosti, sam Stallone prehlasil, ze Stuj, nebo maminka vystreli je najhorsi fil v galaxii. Tak tu nejeb kokotiny.
  • SLY

Má všetky filmy dobré,súhlasím. *4* *3*
  • Re: utz

ok máš pravdu má všechny dobré filmy prostě nemá chybu *4* *4* *4*
  • smisek221

utz

ale prd ma vsecky dobre
  • Re: Sly

moc s tebou nesouhlasím Rocky je perfektní,ale má více dobrých filmů například Rambo 4 to se mu povedlo to nemá chybu *4* *4*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit