Přejít na výpis diskuzí

Pavel Sup

OSOBNOST 24.5.2007 
187 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Re: Re: vážně sorry ale tafrob je FAKE

hej lidi ale on je vazne tak trochu fake mimo..on husty ale ja si myslim ze se pretvaruje nebo neco takoveho...ale to je jako muj nazor...heh.. *13* *9* *5* *4* *8* *3* *13*
  • tafrob

hej jo to je drsny typek..takovy manik *3* heh...ale slovensky rap je stejne nejlespi ×D×D *13* *13* *9* *9* *5* *15*
  • tafrob je nejlepsi

hele vy co fandite tafrobu nevi prosim vas mekdo jak se jmenuje
  • helouinka

Re: Re: Re: Re: new CD

Podle mě joo *3*
    Poslouchala sem s nim rozhovor a řikal že ten klip faaakt chce..a prostě bude *1*
    Ty jo ale ako sem fakt zvědaváá jakej bude))
  • Re: TAFROB

Tafrob je nejlšpí :) *14*
  • claudiiik

Re: Re: Re: new CD

jj to by bylo super...:Duz aby to bylo...stejne si myslim ze ho nenatoci *9*
  • helouinka

Re: Re: new CD

jj *1* snad to dodrží))...a říkal že chce udělat i klip...doopravdy *15*
  • claudiiik

Re: new CD

cawky new cd vyjde w cerwenci *1* *5*
  • helouinka

Re: new CD

wow tak už je info *1*
    čekujte blinddeaf.cz nebo hledejte na bbarak.cz:))
  • helouinka

Re: vážně sorry ale tafrob je FAKE

Oky každej má jinej názor ale že by byl hned FAKE?? to rozhodně ne..jo a podle mě si na EMINEMA či co rozhodně nehraje!

Jinak věty typu Tafrob je bůh sou asi fakt trošku přehnaný no...Jsou tu i mnohem lepší, ale Taf je taky dost dobrej a já mám jeho styl ráda a vždycky budu...
    PEACE *4*
  • moskal.black.dog

Re: vážně sorry ale tafrob je FAKE

Na ten tvuj demetni prispevek o tafrobovi ti muzu rict len jedno ze ses spis nejakej(a) trapak kter poslocha radsi evu a vaška :D a lamer jsi ty nic proti ale musi si to myslet hodne lidi o tobe. *5* a prestan nadavat *13* nebo setli budes dal nadavat tak rekni my adresu a ja si za tebou dojedu a pekneti zmaluju hedku ty zmetku *16*
  • vážně sorry ale tafrob je FAKE

vážně sorry ale tafrob je zahrabanie podle mě si hraje na EMINEMA ale bohužel to už tu bylo jeho treky na mě působi dojmem--že je píše z donucení

ne že bych si chtěl vylejvat srdce ale věty -tafrob je bůh- sou mi fakt k smíchu.jednoduše je to LAMER.No
    nic zatim.

a něco pěknýho mi napište
    ZEF.CORPORATION
  • helouinka

new CD

Hej lidi nemáte někdo podrobnější info o tom novým CD? *1* na blinddeaf.cz pořád nic není *8* nevíte měsíc?:))třeba?:)..nebo aspon jestli jaro léto podzim nebo zima *1* *1*
  • Re: Re: tafi

omg *16* někteří lidi sou fakt blbí
  • claudiiik

Taf

jj Tafrob nejlepší brněský mc *1* *5* *5* *15*
  • b.a.r.u.s.h.15

Re: TAFROB

já ne *9* bydlim daleko od Brna a sere mě to *9* tafrob je prostě nejlepčejšíííí *14* *14* *14*
  • Re: TAFROB

tafrob nejlepsi nejlepsi je nejlepsi zustane proste machr jak ma bejt nikdo mu nesaha po kotniky
  • Re: Tafrob...borec všech dob..

joo presne tak taf je ten co neco dokazal jak na freestajlowy scene tak se swym LP neni co ztratit........mel bys negdy prijet do teplic udelat bordel! *3*
  • TAFROB

Tak jako tafroba není moc těžké uvidět v brně na ulici já sem ho tam viděla nejmín 13krát *5*
  • nikousek12

tafrob

tafrob je proste nejlepsi !!!!!!! *14* *1* *14*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit