Přejít na výpis diskuzí

Pavel Sup

OSOBNOST 24.5.2007 
186 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • tafrob

hej jo to je drsny typek..takovy manik *3* heh...ale slovensky rap je stejne nejlespi ×D×D *13* *13* *9* *9* *5* *15*
  • tafrob je nejlepsi

hele vy co fandite tafrobu nevi prosim vas mekdo jak se jmenuje
  • helouinka

Re: Re: Re: Re: new CD

Podle mě joo *3*
    Poslouchala sem s nim rozhovor a řikal že ten klip faaakt chce..a prostě bude *1*
    Ty jo ale ako sem fakt zvědaváá jakej bude))
  • Re: TAFROB

Tafrob je nejlšpí :) *14*
  • claudiiik

Re: Re: Re: new CD

jj to by bylo super...:Duz aby to bylo...stejne si myslim ze ho nenatoci *9*
  • helouinka

Re: Re: new CD

jj *1* snad to dodrží))...a říkal že chce udělat i klip...doopravdy *15*
  • claudiiik

Re: new CD

cawky new cd vyjde w cerwenci *1* *5*
  • helouinka

Re: new CD

wow tak už je info *1*
    čekujte blinddeaf.cz nebo hledejte na bbarak.cz:))
  • helouinka

Re: vážně sorry ale tafrob je FAKE

Oky každej má jinej názor ale že by byl hned FAKE?? to rozhodně ne..jo a podle mě si na EMINEMA či co rozhodně nehraje!

Jinak věty typu Tafrob je bůh sou asi fakt trošku přehnaný no...Jsou tu i mnohem lepší, ale Taf je taky dost dobrej a já mám jeho styl ráda a vždycky budu...
    PEACE *4*
  • moskal.black.dog

Re: vážně sorry ale tafrob je FAKE

Na ten tvuj demetni prispevek o tafrobovi ti muzu rict len jedno ze ses spis nejakej(a) trapak kter poslocha radsi evu a vaška :D a lamer jsi ty nic proti ale musi si to myslet hodne lidi o tobe. *5* a prestan nadavat *13* nebo setli budes dal nadavat tak rekni my adresu a ja si za tebou dojedu a pekneti zmaluju hedku ty zmetku *16*
  • vážně sorry ale tafrob je FAKE

vážně sorry ale tafrob je zahrabanie podle mě si hraje na EMINEMA ale bohužel to už tu bylo jeho treky na mě působi dojmem--že je píše z donucení

ne že bych si chtěl vylejvat srdce ale věty -tafrob je bůh- sou mi fakt k smíchu.jednoduše je to LAMER.No
    nic zatim.

a něco pěknýho mi napište
    ZEF.CORPORATION
  • helouinka

new CD

Hej lidi nemáte někdo podrobnější info o tom novým CD? *1* na blinddeaf.cz pořád nic není *8* nevíte měsíc?:))třeba?:)..nebo aspon jestli jaro léto podzim nebo zima *1* *1*
  • Re: Re: tafi

omg *16* někteří lidi sou fakt blbí
  • claudiiik

Taf

jj Tafrob nejlepší brněský mc *1* *5* *5* *15*
  • b.a.r.u.s.h.15

Re: TAFROB

já ne *9* bydlim daleko od Brna a sere mě to *9* tafrob je prostě nejlepčejšíííí *14* *14* *14*
  • Re: TAFROB

tafrob nejlepsi nejlepsi je nejlepsi zustane proste machr jak ma bejt nikdo mu nesaha po kotniky
  • Re: Tafrob...borec všech dob..

joo presne tak taf je ten co neco dokazal jak na freestajlowy scene tak se swym LP neni co ztratit........mel bys negdy prijet do teplic udelat bordel! *3*
  • TAFROB

Tak jako tafroba není moc těžké uvidět v brně na ulici já sem ho tam viděla nejmín 13krát *5*
  • nikousek12

tafrob

tafrob je proste nejlepsi !!!!!!! *14* *1* *14*
  • mia.

Re: tafi

tafrobovi je 20

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit