Přejít na výpis diskuzí

Pavel Sup

OSOBNOST 24.5.2007 
186 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • mia.

Re: Re: Miky

hoj,máš teda nejákej kontakt na tafroba?
  • mia.

Tafrob...borec všech dob..

Phiiz lide =D článek...očem? O čem asi =D o Tafrobovi vole..Je to pro mě velkej "brácha",frajer..jeho texty dávaj smysl,mluví v nich pravdu a to je v rapu nejpodstatnější.Nehraje si na něco co neni,jako někteří rappeři který si nezasloužej ani nosit před svim jménem slovo -rapper..on jo,on si to zaslouží,on na rappu dělá..neni najákej ten nácek co si odříká rap jak básničku a je z něj "velkej" nigga..ne...respect jemu..doufám že někdy přijedeš do Teplic do klubu dát sem pár tracků..=) tak se mějte všichni
  • TAFROB

TED NÁS ČEKÁ TAFROB,KDE JE KURWA TAFROB
  • rapfight v praze

kurvaaaaa do pici joo - co je balkon, co je balkon.. dobry dej mi to zpatky kurva brnoo, naval mi majka, jezismarja valach z brna dopici, ty vole to byla naloz ty vole... *1* *1* to je proste uplne kruty jak tam v tom rapfightu ten borec rve *1* *1* *1* jinak Taf tam tenkrat dobre zajebal *5* je to vazne typek jak prase *5* *5*
  • hugo toxxx a smack

je to kokot stejne zadny cd nevyda zajebanec navydanej *16*
  • TAFROB

TAFROB kde je kurva TAFROB
  • 100

tafrob je prostě BOREC *5*
  • t3ris3q

Tafron

Nj tafrob-->hafo borec:)
  • Re: LOL :D

To je jeho holka *1* ..a máš pravdu je jendo kolik mu jee hlavně že je *3* ty jo se upo brutálně těšíím na to nový cd:))
  • Re: ...

přesně *3*
  • ježííš no a...twl

OmFg..hej..vždyt je to jedno ne?? wole..tki bych mu řekla vííc heej..ale mě je to u píčí..hlavně že je mrtěě..ne?? kdybych nebyl raper..nasarat..nejlepší song co znám heej!! *5*
  • Re: Re: tafrob!!!!

LOL dobrý!!!! když je to obojí dobře neee! *3*
  • Re: číslo

To my všichni taky..:D teda spíš všechny..:D:D *1* *16* *3*
  • LOL :D

TVL mě je jedno kolik mu je! Hlavně že JE! :D !! Je to nej thýpek na celým světě! :D Mlj ho..:D Jo a co že to je za nějakou Hanku bo co? o který se tam hovořilo? dole v příspěvcích..:D jsem mimo obraz..:D *9* *9* *1* *3* *14*
  • Tafrob yeah!!!

http://linkinpark-lplp.blog.cz tady najdete informace o tafrobovi mam tam nejaky fotky atd..zdar *4*
  • lento

Tafrob

njn Tafrob.... arogancí a namišleností nešetří.... ale na osobní souboje je král *5*
  • helouinka

...

Ty voe vy ste fakt blbýý Tafimu je 26..ty voe kdyby mu bylo 20 tak jako rap dělá od 10ti nebo co? Jo a ještě k tomu Hance je 22 myslim tak může mít mladšího kluka ale... *13*
  • Re: Miky

Máá tady nekdo an Tafroba nakej kontakt??? *4* pls dyztak napiste na muj email : MikySseek@seznam.cz díky. *3* pááá
  • Miky

JO Tafrob typan jak svin! *14* Je to fesáák zéé?!!! *4* *14* Nwm kde ste vzali ze mu je 26 a 27.... *13* *13*
    Skoda ze tu nema email nebo icq.. *9* *9* *4* Mám ho mrtě rááda!!! *14* *14*
  • helouinka

Re: tafi

Ty kkte Tafymu je 26!! nic o něm envíš tak drž piču! *8* nedávno měl narozky!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit