-
MÁM NOVINKU!!! *14* *14* Včera jsem mluvila s Táňou a ona mi řekla, že v sobotu (to jako zejtra) budou mít s Vojtou tajnou svatbu!!! *6* Ale slíbila jsem jí, že to nikomu neřeknu!!! Tak to nikomu neříkejte, JO? *3* *3* *15* *1* *2* *5* *6* Díky *3* Vaše HEPTA *12*
-
-
milá heptičko, už se moc těším na jejich svatbičku, určitě v sobotku dorazím ♥♥♥♥♥♥ *14* *14* DÍKY MOC ZA ZPRÁVIČKU ♥♥♥♥ ZBOŽŇUJU TĚ, MOJE ZLATÍČKO HEPTIČKO ♥♥♥♥♥♥ *14* *14* *14* *14* PUSINKU :***
-
-
MILÁ TATIANO!
Přeji Vám všechno nejlepší k Vaším narozeninám !!!Moc Vám přeji samé úspěšné dny do budoucna !!! fanda Jiří *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
Táňa je nejlepší herečka ze všech, včera jsem viděla představení Bláznivý Petříček a nemělo chybu, skvělá improvizace, je Úžasná!!!!!!!!!!!!
-
-
Ano,naprosto souhlasím...Bláznivý Petříček nemá chybu *3*
-
-
včera jsem s tatianou volhelmovou byla na večeři a ona mi řekla, že se s vojtou dykem rozešli, protože je těhotná s někým jiným!!! to je skandál!!! *16* *16* *16*
-
-
Kolik ti je roků, že píšeš takový kraviny?
-
ach!! je to vážně pravdu??? to si děláš srandu!!! tatiana je těhotná s někým jiným a s dykem se rozešli!!!??? tak to je teda skandál!!! *6* *6* *6*
-
-
proč pořád leze do partičky, vždycky to zkazí :(
-
Proboha lidi, proberte se ...Co to tu píšete??Je mi Vás i tak trochu líto,že nemáte jinou činnost než se do někoho takovýmto způsobem navážet..Já osobně mám Tatianu i Vojtu moc ráda a přeju jim to... *3* Stejně je to jen ZÁVIST!!!! *7*
-
-
Některý komenty jsou k smíchu to máš pravdu, štěstí přeju každýmu, ale hlavně přeju tomu jejímu manželovi, aby se z toho dostal, a že jim něco závidíme, tak to opravdu nevím co - nechtěla bych bejt v kůži ani jednoho - manžela, Vilhelmové a ani Dyka.
-
-
Tak každopádně nikdo z nás s nimi nežil a nemůže vědět jak to vše bylo...Ale nevidím sebemenší důvod proč by ji tu někteří jedinci měli nadávat,že je ku...,děv.. !!
-
-
Sprostý komenty taky nemám ráda.
-
-
-
-
Dobře že za Vás našel p. Čechák náhradu!
-
-
Jo, to je pravda, alespoň už na tu hrůzu, kterou mu připravili Dyk s Vilhelmovou není sám.
-
-
ona je stejný znamení jak já :-)
-
-
tak to máš blbý *4* *4*
-
-
Hele,drbny,je to její věc,starejte se radši o svůj život a neodsuzujte člověka za to,když jde za svým štěstím!
-
-
A za jakym štěstim!!!
-
-
Já jí mám teda ráda, a je neuvěřitelný co tady o ní dokážete vykouzlit....
-
-
Jo, je to tady samej Čáryfuk *5* *5*
-