-
Re: VZKAZ
NAMYŠLENÁ POVÝŠENÁ PRIMITIVNÍ HUSA!!!!!!! *9* *9* *9* *9* *9* -
Re: neherečka
Je namyšlená a hloupá. *13* *13* *13* -
Podoba
Ahoj Taní, jste jak můj stín. Tolik lidí mi říká, že jsme si podobné i ten hlas....:o)))) Tak si tu koukám na Vaše fotky........no...něco na tom bude......ale asi to nevidím jako oni..:o) Jinak jste super herečka....:o) *3* -
Valenta
Táňo, díky za hezký rozhovor s Vámi dnes v MF Dnes. Bohužel se v jedné věci asi pletete- Valenta byl komerčně protlačenej- viz. nabídky, které nyní dostává do televize, on je totiž "olympijskej vítěz" , který měl jednou štěstí a něco mu vyšlo, nicméně až do smrti z toho budě težit, protože je z toho důvodu zajímavej pro reklamu.
ASI TAK. Vy jste ale lepší tanečnice a určitě i člověk. Přeji krásné zdravé druhé mimčo.
Asi se stanu Vaši fanynkou. -
Sex appeal
Táňo, chci jenom napsat, že jste ve StarDance byla nejlepší ( i když vyhrál Valenta, kterého tam protlačila nějaká lobby - dneska už chce prý moderovat zprávy - ha,ha) a poděkovat Vám za požitek při sledování Vašich tanečních kreací, opravdu to bylo famózní a měla jste největší sex appeal ze všech! To, že jste dobrá herečka jistě mnohokrát ještě prokážete v nových českých filmech, inscenacích i na divadle. Líbí se mi i Vaše názory a přeji Vám mnoho štěstí ve Vašem osobním životě! -
nejherečka
ahoj táňo,minulý týden jsem viděla medvídka,super,ale jen tvojí maličkostí,teď se dívám na kolotoč,prostě mi je fajn,když hraješ,moc díky jsem unešená -
Táňa Vilhelmová
Velmi milá, inteligentní a krásná.A navíc umí hrát. Škoda, že člověk nemůže mít všechno. Uchvátila mě v pořadu Uvolněte se, prosím, ani Kraus se do ní tentokrát nestrefoval. *14* -
nejlepší česká herečka *4*
-
tohle je moje nejoblíbenější česká herečka a podle mě je to také nejlepší čes.herečka *4*
-
pozdrav
Slečno vilhemová jste mi sympatická již dlouhou dobu a proto vám taky píši Velmi Vás prosím o zaslání vašeho fota s podpisem na adresu:Tylova 1082 506 01 Jičín předem děkuji a mnoho úspěchů... *14* -
Krásný den........ Se tu rozlížím a koukám na Táňu. Vlastně protože mi spoustu lidí řeklo, že jsem ji podobná. Zajímalo by mě, jestli je to opravdu pravda, protože já to tak nevidím. řekl by mi někdo, kdo ji má rád a zná ji dobře, jestli je to pravda. Můj e-mail je jindriska.maskova@seznam.cz, prosím napište někdo ráda pošlu své foto. Ahojky
-
VZKAZ
Líbíš se mi, fakt ! Když se na tebe dívám v televizi tak jsem v pohodě. Asi jsi moje krevní skupina. -
-
VZKAZ
Líbíš se mi, fakt ! Když se na tebe dívám v televizi, tak jsem v pohodě. -
Bomba
Tatiana je jednoznačně naší nejhezčí a nejlepší hereckou osobností současnosti. V každém filmu zahrajke přesně to co po ní každý važduje a hraje to tak pěkně, že to musím prostě každý uznat. Tatiano díky *14* -
NOVÝ WEB O TATIANĚ VILHELMOVÉ
Fanoušci !!! Mám pro Vás skvělou zprávu. Založil jsem pro Vás web s touto oblíbenou herečkou. Najdte zde úplně vše ! http://www.vilhelmova.wz.cz http://www.vilhelmov a.wz.cz KLIKNĚTE ZDE - WWW.VILHELMOVA.WZ.CZ -
nic mi neříká,v každém rozhovoru se musí zmínit o geislerové-a naopak,celkově to není šálek mého čaje
-
nej
TÁŇA je prostě nejlepší herečka.je krásná, milá a bezvadně hraje.je NEJ.přeji JI hodně ŠTĚSTÍ! *4* -
vv
tatiana je pro me nejkrasnejsi ceskou hereckou soucasnosti,ma krasne oci, ktereme vzdy uhranou, jeji filmove role a to s jakym nasazenim tyto role "hraje",me primo fascinuji.Drzim ji palce, at se ji dari. -
Tatiana
Chtěl bych jen napsat, že jsem zcela ohromen Tatianou Vilhelmovou. Tato herečka mě zcela uchvátila. Má v sobě něco, co neumím popsat, co mě velmi přitahuje. Je tak zajímavá, příjemná, filmové role, které hraje, zdá se mi, že ji jsou šité přesně na míru a ona do nich vnáší svou neskutečnou přirozenost, podle které soudím, že i v soukromí je tato žena neskutečně "krásná" a to jak vzhledově tak vnitřně. Já vím, že to není typ filmové krásky, ale pro mne je prostě nejkrásnější, nejpřitažlivější a nejpříjemnější herečka současnosti.