Přejít na výpis diskuzí

Tatiana Vilhelmová

OSOBNOST 31.12.2006 
126 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • nej

TÁŇA je prostě nejlepší herečka.je krásná, milá a bezvadně hraje.je NEJ.přeji JI hodně ŠTĚSTÍ! *4*
  • vv

tatiana je pro me nejkrasnejsi ceskou hereckou soucasnosti,ma krasne oci, ktereme vzdy uhranou, jeji filmove role a to s jakym nasazenim tyto role "hraje",me primo fascinuji.Drzim ji palce, at se ji dari.
  • Tatiana

Chtěl bych jen napsat, že jsem zcela ohromen Tatianou Vilhelmovou. Tato herečka mě zcela uchvátila. Má v sobě něco, co neumím popsat, co mě velmi přitahuje. Je tak zajímavá, příjemná, filmové role, které hraje, zdá se mi, že ji jsou šité přesně na míru a ona do nich vnáší svou neskutečnou přirozenost, podle které soudím, že i v soukromí je tato žena neskutečně "krásná" a to jak vzhledově tak vnitřně. Já vím, že to není typ filmové krásky, ale pro mne je prostě nejkrásnější, nejpřitažlivější a nejpříjemnější herečka současnosti.
  • tady už bylo řečeno vše!!! k tomu není co dodat :)
  • Vyznání Táně

Táňa Vilhelmová je fakt skvělá, sympatická žena a hlavně herečka, takovou hned tak nenajdeme. Mám ji moc ráda a moc si jí vážím. Jestli to tu bude číst, je to jen a jen pro ni.
  • Taňa je nejtalentovanější česka herečka!!!Prostě NEJLEPŠI!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit