-
můj obdiv k Tarji
tuhle zpěvačku miluji odjakživa.Nemůžu si pomoci.Mám pro ní slabost,a to nejen proto,že vypadá neuvěřitelně sexy.Jinač po vokální stránce je geniální.Jí se může jen maximálně vyrovnat jistá Sharon D.Adel z WT.Ale to jen tak na okraj.Akorát mně moc mrzí,že odešla z Nightwish na nátlak svého (ne)povedeného manžela.Nechápu,jak tak krásná žena může mít po boku takového diktátora.On prý doslova zapřičinil,aby se kapela kvůli ní rozhádala a dal jim důvod,aby Tarju propustili.Každopádně,tak čí onak,já budu i nadále sledovat její solo-kariéru.Držím jí palce.A moc jí fandím.A jelikož poslední dobou jsou v módě všelijaké "comebacky",tak pevně doufám,že za pár let se ke své ex-kapele vrátí... *3* -
-
Re: můj obdiv k Tarji
Já teda radši Sharon ale Tarja je fakt moc good. mam doma celou diskografii Nightwish a fakt jí to zpívá. Nádhernej hlas a vizáž taky samozřejmě....Ale Amy Lee je Amy Lee. Nad tu neni. *5*
-
-
charizma
Je to charizmatica zena,je nadherna pritom nadherne zpiva....proste zena s velkym Ž *3* -
Žhavá kometa letící po nebeské dráze...
Já doufám, že se mnou budete souhlasit, když řeknu, že to byla B O M B A!!!!! Tarja byla naprosto báječná, tentokrát předčila mé očekávání a byla jsem ráda, že tady jsem měla jistotu, že přijde. Mně osobně dokázala znovu jaké má kvality a přednosti. (Chudinka Anette ...., ta by se na ni měla jít podívat, aby viděla jak má noblesa a zpěv vypadat *16* ) Škoda, že ten koncert byl jen jeden v republice. Na 100% bych jela znova. *4* -
Tarja je moje nejoblíbenější zpěvačka, má užasnou barvu hlasu a velmi obdivuju, jak v takovém rychlém tempu dokáže vyzpívat tak složité melodie. Taky mě moc mrzí její odchod z kapely. Ale taky se mi nelíbí, že si ji mnoho lidí plete s Sharon den Adel z WT. Vždyť to jsou dvě naprosto odlišný osoby. (Už jenom národnost je jiná.) Sharon se mi taky moc líbí, vlastní nádhernej soprán. Ale Tarja - to je můj vzor a je to poznat vždycky ve sprše, kde to náležitě roztočím *3* .Tak jdu na to, mějte se *5* .
-
...
Neříkám, že nové Tarjino CD není dobré, ovšem nedá se to srovnat s tím, co zpívala s Nightwish... To bylo nej! Ovšem noví Nightwish s Anette jsou na dně veškeré hudební (po příchodu Anette se mi ani nechce říct ,,metalovoé") scény! -
Anett
Na skupinu Nightwish jsem narazil kolem roku 2000. Hned jsem věděl, že je to, to pravé, co chci poslouchat. Nadšení mi moc dlouho nevydrželo, jak už víme. Odešel jsem od Nightwish společně s Tarjou. A už se o ně nezajímal. Možná proto, že mi neseděla nová zpěvačka, nebo prostě ze zklamání.
Jenže Tarja nezklamala. Hned první album bylo moc pěkné, a album My Winter Storm bylo perfektní. A koncert v Pardubkách byl nádherný.
Abych to shrnul: Tarja je nejlepší, tak to zkrátka je.
Nightwish se měl přejmenovat. Aby nebyl spojován s Tarjou, která je proslavila. Teď už je to zbytečné. Vydaly pár alb, a možná se jim i daří, co já vím? Dle mého nemá Anet žádný hlas a Nightwish se jí přizpůsobil. Už to není ono.
*3* -
-
Re: Anett
souhlasím konečně to někdo řekl:-) *3* -
Svata pravda,ja som bol na Nightwish vo Frankfurte/Man 25.2.2008 Jahrhunderthalle a nebolo to ono,bolo to fiasko,hrali ako keby bola pri nich TARJA,ale ked Anette otvorila pusu bolo po musike.Ona -Anette nesmie spievat to-co spievala Tarja,lebo sa len zhadzuje spolu s NIGHTWISH.P.S ja sa len divim,ze to Tuomas dovoluje. *13* -
presne moje slova
-
-
omg truba!
a este chcem odkazat tomu alebo tej doticnej,co povedala ze Tarja je bez Nightwish na hovno,ze nech si najprv uvedomi o kom sa to opovazila napisat.
Nikto na svete nema tak cisty a dokonaly hlas ako ona.Hlas,ktory priam spliva s tou krasnou gothicko znejucou opernou ba az ako som uz spominala,power/metalovou hudbou.
Nech sa mi niekto opovazi protirecit.Je dokonale vidno,ze ani jeden z vas sa nerozumie umeniu hudby.Hudobnemu zvadzaniu,ktore Tarja predvadza.Ste absolutne nescitany ludia,a tak nemate pravo vyjadrovat sa k takej opernej dive akou je Tarja Turunen.Dakujem. -
-
Re: omg truba!
Jezisi nieco tak uprimne som uz dlho necitala....Hovoris mi z duse.... -
...můj názor
(ahoj všichni!) ...tvrzení, že bez Nightwish je Tarja "hovno" by si měl každej odpustit. Je to "NĚKDO" kdo vnesl kdysi (pro nás všechny) nudný a konzervativní operní zpěv do metalové hudby ...a nejednou všichni tvrdíme jak je to perfektní - a také že je. Nightwish se prostě stali fenoménem, jenže jeden člověk opravdu skupinu nedělá. Vyhazov Tarji z Nightwish uškodil oběma stranám, Nightwish už nikdy nebudou tak precizní a dokonalí jako vždycky a Tarjino eso v rukávě bude už pouze její hlas, nikoliv písně samotné. Tarju stále hodně uznávám, ale vadí mi, že jí celá její kariéra přerostla přes hlavu. Nightwish nebyli jen o Tarji. Marco, Emppu a Jukka byli a jsou a budou mistry svého řemesla, navíc v čele s Tuomasem, který má na svědomí všechny texty a melodie Nightwish tvoří úžasnou formaci, která stoupala ke hvězdám společně s Tarjou. Ve skupině je závislý jeden na druhém, v Nightwish to platilo dvojnásob. Nightwish se mi líbí i s Anett, ale i tak uznávám že takového vrcholu jak na ONCE už nikdy nedosáhnou, stejně jako Tarja. Mrzí mě to a z rozchodu Nightwish s Tarjou viním spíš samotnou Tarju. Měla si víc vážit spolupráce svých kolegů a nemyslet jen na sebe. Mějte se fajn a dál poslouchejte metal, je to živá voda... M *3* -
-
ty jsi asi necetla ten dopis co dostala, co?
ty jsi asi necetla ten dopis co dostala, co? Tam ji psali celaa skupina NW ze uz ji ve skupine nechteji. Neni to jeji vina ze neni v NW,ale MArca, Juka, Empua a Tuomase. Ano, je to obrovska ztrata a ted kdyz tam Tarjainka neni tak hrajou sami propadaky, ale kdyz jim to vyhovuje tak proc ne.
-
-
TARJA MA OPRAVDU VYNIKAJICI HLAS - JEDINECNY !!! -
Správně! Jen jí dej! *16*
-
-
Tarja
Písnička BYE BYE BEAUTIFUL je od Tuomase pěkná podpásovka*16* ...Kdo ví co znamená ten text v českým překladu,ví taky ,že je na 100procent pro Tarju.A ještě to zazpívala ta Anette*13*...Prostě nemám slov.Chudák Tarja *9* -
-
Re: Tarja
cetla sis cely text te pisnicky? -
-
Re: Re: Tarja
A bože rejpálek se ozval.Četla jsem jí jak jinak.Nejsem ten typ,kterej by jen tak něco psal,jen aby byl důležitej což asi neplatí o tobě soudě podle tvejch příspěvků.Hele je strašně snadný někoho zkritizovat.Proti Anette nemám to nejmenší,jen S NÍ už to prostě není ono.Moc bych za to nedala,že seš přesně ten typ fanouška,kterej začal Nightwish poslouchat až s Anette.Aby ne,když měli klip i v Esu-Amaranth.Každej blbec má svojí pravdu.A ať to všechno mezi klukama a Tarjou bylo jakkoli nic to nemění na tom,že Tuomas je zbabělec.Ubohej dopis dokáže napsat každej,ale říct to do očí-málo kdo.A přeber si to jak chceš *15*
-
-
To máš teda pravdu je toudnpodpásovka *16*.Ale nechápu proč to zpívala Anette? *7* když to má být pro Tarjušku *4* ale fakt chudák Tarja *9* -
Ale Nightwish taky zazpívaly "Tarja goodbye" a to pouze pro Tarju a BEZ Anette *3* -
-
Prosimtě, jaks přišla na to, že je to od Nightwish...? *1* -
Jooo? To ani nevim... Kdy? Kde? A dá se to vůbec sehnat nebo někde slyšet? *8* -
-
Re: Re: Re: Tarja
Dej si na youtube do vyhledavače Tarja goodbye, je to myslím hnedka první nebo druhé video *3* -
-
Re: Re: Re: Re: Tarja
Nemohla bys tu prosím nechat link? Nějak to nemůžu najít... -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Tarja
prosím, ráda *3* http://uk.youtube.com/watch?v=9DtzEsFDvsI
-
-
Re: Re: Re: Re: Tarja
Dík moc...
-
-
-
-
-
Tarja
Tarja 4ever neee?? nějaká barbína co si hraje na metalovou zpěvačku se jí nemůže ani trochu rovnat! Tarja rocks, Anette sucks! -
Tarjo..! si nejlepší ..Hodně šteští zdraví lásky pohody a hodně úspěchů v Kariéře *1*