-
Tarja Turunen
Podle mne nemá Tarja konkurenci nikde na světě. Nightwish posloucham jen s Tarjou, protože se mi Anette vůbec nelíbí. Newim, možná už jsem si zvykl na ten Tarji styl a nemohu skousnout to, že teď s Anette jdou NW spíš do roku, než do metalu.Anette za to nijak neodsuzuji, ale Tarja je prostě Tarja. Na tom se nic nezmění. *13* -
-
Re: Tarja Turunen
*7* Tarja je dobrá ale víc se mi po pravdě líbí Anette Olzon *14* *3* Ale každý má svůj vkus taky sem si všimla že když vykopli Tarju tak zpívali Bye Bye Beautiful -(ahoj krásko) a když přijmuli Anettu tak zpívali píseň eva-(anette) která je docela smutná nesouvisí to nějak s tím odchodem Tarji a příchodem Anetty ? *7* -
-
Re: Re: Tarja Turunen
abys vedela ty anettoolzon!Tarja je jednou ze zakladatelu nightwish!takze drz hubu nebo vypadnï!k tomu anetta nema absolutne hlas na metal a kdyz se snazi tim svym hlasem zaspivat pisnicky co nazpivala Tarja!tak se pro tom poradne strapni!nic proti anette nemam ale pane boze!proc sla do metalu kdyz na nej nema ani hlas *10* -
-
Re: Re: Re: Tarja Turunen
Máš stoprocentně pravdu , já tvrdím to samé a myslím to váně *5* proč tam vůbec Anetta lozila hodně mě nasrala tím jak se producíruje a snaží si získat obdiv *16* a hlas má jak vychřice v plném podání *5* Jestli si říká metalistka tak já bych musela bejt blázen abych tvrdila že je úžasná spíš naopak je nesnesielná *9* myslím že jsem to řekla dost jasně *5* a tys to vystihla parádně líp bych to neřekla Tarja PS: Tarja je anděl s nejkrásnějším hlasem *4* *4* *14* *14* *3* *3* *1* -
-
Re: Re: Re: Re: Tarja Turunen
presne,anetta je nesnesitelna,uz jenom jak vypada a jak se obleka jen nekdo kdo nikdy neslysel NW a nebo diskofil moze tvrdit ze je nejlepsi!!
-
-
Re: Re: Re: Tarja Turunen
joo a Tarju nevykopli
*3* onaa!odesla sama
-
-
-
-
Vypadá nádherně, a zpívá jako anděl. Já ji spíše preferuju v NW ale její hlas je prostě tak nádherný, že je dokonalý kdekoliv. Ať žije metalová královna!
-
pepas
ahoj Tarja spívá dobrý písničky a a né jak ti přiblblí repisti co pohibujou tema rukama jako bi byli postiření *14* *14* *1* -
Tarjita
Tarja je užasná má hlas jako bohyně *4* Je hrozně krásná a je to moje nejoblíbenější zpěvačka je dokonalá *14* mám moc ráda její styl metal je tak smyslnej prostě Tarja je žena s velikánským Ž a každý kdo říká opak ať se jde vycpat *5* -
Tarja 4ever
Podle mě je Tarja uplně nej zpěvačka, slyšeli ste to její nový album My winter storm?? Jestli ne tak si maknete páč to je fakt dobrý album! Tarja má skvělej hlas a co s nim umí... -
Nad mé očekávání
Anette je... *9* TR je naprosto super a svým novým CD mě opravdu dostala, je skvělé. Jak výběr písniček, tak pořadí na albu. K videoklipům nemám co dodat. Opět dokázala, že ví jak nás dostat. *4* -
lístky
Nevíte někdo kde seženu lístky na koncert???? -
-
Re: lístky
www.mastersofrock.cz/
Spěchej,prt že jen do 31.3.2008 je mají jen za 490(bez poštovného a balného,které potom musíš doplatit)
Já si ho objednala před týdnem a už mi došel...a vyšlo mě to dohromady 580kč.Takže výhodný...pošpěšte!Budou zdražovat!
-
-
neni to fér
to neni fér já tam chci taky!!! ale nemam se tam ja dostat, proč to nemůže mít v praze??!!!...jo a prosím vy co ste poslouchaly bo posloucháte nightwish mi sem prosím napište Hatexlove.sblog.cz -
-
Re: neni to fér
Vlak z Prahy jede krásný. Takže žádné výmluvy! Z vlakáču je to co by kamenem dohodil. Hele vy pražáci Vám nestačí, že vyžíráte samé lepší akce? Konečně máme taky něco MY! A zrovna TARJU. (trochu škodolibosti neuškodí že) Jo a myslíš skupinu NGW do roku 2007 a nebo po něm. Poněvadž je to hodně velký rozdíl. Nám všem co tam budeme bych chtěla popřát nezapomenutelný zážitek (což zaručeně bude) a příjemné chvíle u poslechu zatraceně dobré zpěvačky. -
-
Re: Re: neni to fér
myslím do roku 2005...hele mě je 14 mě nepustěj leda že by se mnou jel nějákej dopravod!!...kolik ti je? a kdo si? -
-
Re: Re: Re: neni to fér
SORRY!!!!!!!!!!!!! -
-
Re: Re: Re: Re: neni to fér
*1* *1* *1*
-
-
-
-
-
Návrat do ČR!!!
Lidičky, tak Tarjinka se nám vrací do ČR!!! *1* Je to na oficiálních stránkách. 21.10.08 Praha a 22.10.08 Ostrava. Takže zase na viděnou... -
-
Re: Návrat do ČR!!!
Jj, hrozně se těšíííím *1* už mám lístky jupííí *14* *4*
-
-
...
Jen jsem tady chtěla dát jubileiní 100. příspěvek... *1*