Přejít na výpis diskuzí

Tarja Turunen

OSOBNOST 31.12.2006 
426 příspěvků
Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Vše nejlepší, Tarja je skvělá zpěvačka, tak fenomenální hlas jsem vážně neslyšela. Už se nemůžu dočkat ledna ;)
  • Tarjo přeju hodně štěstí,lásky a úspěchu. *3* *3* *14* *14* *1*
    • tarja je proste nejlepsi me nadherny vybarveny hlas a to je moc dobre doufam ze tarja bude zpivat dokud bude moct a at ji to de tak jako ted drzim ji palce
  • beataktony

:-)

Tarja je prostě skvělá :-) *14*
  • irma116

Hlásek

Tarja mě fascinovala hlavně svým hlasem! Zpívat takovou hudbu neumí kdekdo!! Také její angličtina je suprová. Nejradši od Nightwish mám píseň Over the hills and far away! Tarjo jen tak dáááál!!!! *14* *3* *1* *14* *4* *15*
  • XXX

Tarja je super a skoda ze ju vyhodili ze skupiny Nightwish . Popravde je tarja lepsia spevacka ako Anette protoze Anette niektore jej piesne nezaspieva. Tarja is BEST *3* *4* *4*
  • Tarjuška

je nejlepší zpěvačka co znám...nej hlas a prostě v pohodě!!!!!Krásné CD vydala doufám že jich bude víc!!!Držím palce *4*
  • emppik

Tarja je nejlepsí zpěvacka je proste nenahraditelna.Nikdo ji nemuze nahradit.Je muj velky vzor a Tarji si budu vzdy vazit ma okouzlujici hlas.Tarjo prosim vrat se zpet k NIGHTWISH *9*
  • vlasy

hele a viíte, že Anette je blondýna...sice jako prej středně blond jak říká, ale je:D
    • Re: vlasy

ja sem tez cumela ze je bloncka *15* ale jako blondyna se mi vubec nelibila... *13*
  • Kdo je víc

Tarja Turunen je Tarja Turunen a není kdo by byl výš. Má hlas od boha a když ji poslouchám ztrácím se z tohoto světa. Díky!!! *14*
    • Re: Kdo je víc

No, Hospodin je výš než ona, ale s tím ztrácením se ze světa máš pravdu. Jako kdyby zpívali Tolkienovi elfové.
      • Re: Re: Kdo je víc

pro Ateisty hospodin je cizý slofíčko,takže pro nás je výš Tarja,kterou můžeme vidět a slyšet...A s těma Elfama mě to dostalo...není nic výstižnějšího... *1* *4*
  • Odvoz

Čaf lidi...jede někdo z Brna na Koncert Tarjy (11.5.08) do Zlína a vzal by mě s sebou?Plsík

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší