-
Neuvěřitelný hlas, skvělá zpěvačka.
-
Tarja je hvězda velkého formátu
Ahoj, byla jsem velká faninka Nightwish, ale po příchodu té "rádoby" zpěvačky Anette se mi už moc nelíbí. Zpěv Tarji byl takovým nezaměnitelným symbolem téhle skupiny a po jejím odchodu už to prostě není ono, připadají mi stašně komerční se svým momentálnim stylem hudby. Jednoduše řečeno nový diskančtí fanoušci NIGHTWISH nevědí co je metal. Tarja je nenahraditelná. -
-
Re: Tarja je hvězda velkého formátu
Jj taky s tebou souhlasim uplně na 10000%....tarja je skvělá zpěvačka a je škoda že odešla od Nightwish,ale tak ji obdivuju že se dokázala vzchopit a pokračovat!!! *4* A Anette no o tý radši ani mluvit nebudu neci si kazit náladu!!...jj a taky před spaním si ji musim pustit jinak to nejde:) *4* -
tak si poslechni Master passion greed, to je opravdu diskancni skladba. -
-
Re: Re: Tarja je hvězda velkého formátu
no jo, ta je docela dobrá, ale jedna písnička nezachrání celý album.
-
-
Ahoj Rendolfku máš naprostou pravdu *3* Protože Tarja je anděl který má nejkrásnější hlas a vzhled *4* *3* -
-
Re: Re: Tarja je hvězda velkého formátu
jj, plně s tebou souhlasím... -
-
Re: Re: Re: Tarja je hvězda velkého formátu
Super moc ti děkuju *4* Zrovna teĎ posloucham její album a přiznám se že si jí pouštím když jdu spát *1* a řeknu ti nádherně se při téhle hudbě usíná *3* mám ji moc ráda *14* Tarja *14* -
-
Re: Re: Re: Re: Tarja je hvězda velkého formátu
to ti věřím, taky mám občas v noci na uších sluchátka a její hlas *4*
-
-
-
-
-
ses dobra mas hlast jsi uzasna obdivuji te Milada
-
Nejkrásnější a nejtalentovanější zpěvačka na světě.
-
Tarjuška
Já byla na Tarje ve Zlíně a ted určitě pojedu na Benátskou noc...A už se na to hrozně těšim...Má fakt upa nádhernej hlas..Jen škoda že není v NW.Ale samotný jí to ohromě jde a je i slavnější jak NW..Mam ji radaa *14* *14* *3* -
Všechno nejlepší Tarjo..=)) přeju hodně štěstí, lásky a spoustu krásných koncertů a úspěchu. =)) nemuzu se dockat koncertu v lednu =))Takze se uvidime =)) znovu vse nejjjj!! =)) I LOVE YOU!!! *14*
-
Tarja je bozska zpevacka, ma 3 ci 4 oktavy rozsah Hlasu, uz nevim presne. Kazdopadne jako zpevacku ju miluju, Aneta neumi zpivat a je strasne popikova.
-
-
CO SI TO OSOBĚ MYSLÍŠ DIWO SWINO!!!!!anett je fajn
-
-
Tarja
MISS YOU... Tarja *9* *9* -
jouuu
helee lidi proč tam je že je členka skupiny Nightwish když zpívá sama? nedá se to upravit? -
Úžasná
Nemáte někdo kontakt na Tarju Turunen? Je to prostě úžasná holka. Škoda, že má manžela. *1* Ne, dělám si legraci, chci se jen zeptat jestli na ni nemáte kontakt.