-
Die Alive
od Tarjušky se mi ted nejvic libi Die Alive *14* *5* -
Tarja-koncert
Hej lidi nevíte někdo jestli tu bude zase někdy Tarja???? -
-
Re: Tarja-koncert
Bude až na Benátské noci, tak budeš muset vydržet až do léta, nic víc nevím *3* -
-
Re: Re: Tarja-koncert
Ach jj...to je tak dlouho *9* taky by tu mohla bejt častějc!!:( -
-
Re: Re: Re: Tarja-koncert
Tak každý měsíc tu zase jezdit nemůže *1* Aspon se budeš pořádně těšit *3* -
-
Re: Re: Re: Re: Tarja-koncert
No to budu,ptže bych ji konečně chtěla vidět a slyšet nařivo!! *4*
-
-
-
-
-
Tarjo, všechno nejlepší k pětatřicátinám. Hodně zdraví, stále úžasný hlas a vše, co bys chtěla. *15*
-
http://www.tarjafanclub.com/tarja-turunen-beauty-and-the-beat-praha-zlin Kdo pojede se mnou na Tarju?
-
Nightwish
Měla jsem možnost být na koncerte Nightwish v roce 2005, to s nima ještě zpívala Tarja. Koncert byl úžasný, byl to jedinečný zážitek. Letos je uslyším zase, ale už s Anette, taky se na to těším, ale nebude to ono. Tarja je prostě Tarja. Je nejlepší!!! -
-
Svata Pravda!!!
Maš svatou pravdu!!!!
Bez Tarji to už není ono ale sem ráda že ještě zpívá samostatně.
Ja osobně od ní miluju písničku i walk alone *1* *1* -
Re: Nightwish
Tiez mam moznost ist na MOR, ale kvoli novemu Nw neuvidim ani Stratakov *16* ... chcela by som vidiet Anette na zivo, ale neviem, ake pocity by som mala po tom odhrani jaciacej hodinky... bola som na Tarjinom koncerte v Ke min. rok a bol to najkrajsi den, aky som kedy zazila, dokonca som sa tam rozplakala... mam aj Jej podpis a mnoho plagatov na stene, zijem len kvoli Tarji, takze myslim, ze vnutorne podvedomie mi neda "milovat" Anette a novy Nw, aj ked je tam par super ludi, ktori vedia ovela viac, nez prave ukazuju... Tarja is the Queen! *4* -
ja jsem teda BOHUZEL nemnel tu moznost sliset nightwish *9* .. a letos je uslisim na masteru a docela se toho desim *16* doufam ze mne to nezmneni nazor na stare nightwish... na samotne tariji sem byl uz mnohokrat ale uz to proste neni ono je to velka skoda.... *9* -
Z upřimného srdce ti přeji překrásný zážitek k poslechu písniček zprzněných Anetkou a jejím vyjímečným hláskem.
-
-
Tarja
Tarja je úžasná osobnost s nádherným hlasem a má charisma, což nemůže nikdo nahradit... Nigwish mám ráda, ale jen verzi s Tarjou *5* .
Od kluků ze skupiny byl vyhazov Tarji hnusný podraz, tak jim teď přeji (ne)úspěchy z "úžasnou" Anet *1*... a jestli se teď někomu líbí-samozřejmě neberu jim to, ale asi mají špatný sluch *5* (bez urážky). Berte mě s rezervou *4* .
Takže všechny fanoušky Tarji tímto zdravím *3* -
-
Re: Tarja
Tarja má sice nádherný hlas a krásně vypadá ale v soukromí je neuvěřitelně arogantní a namyšlená...na koncerty chodí o několik hodin později,musí mít vlastní letadlo...v tomto je dost velká primadonna -
Re: Tarja
Souhlasím s tím, že Tarja má úžasný a pro Nightwish nenahraditelný hlas, ale jako osoba mi moc sympatická neni *9*
A Nightwish mám ráda i bez ní ačkoliv a s Anet se to trochu zvrhlo do rámusu a řvaní. Pokud jsou ale oni rozhodnutí jít dál i s jinou zpěvačkou, tak jsem na jejich straně a ten vyhazov my přijde oprávněný, když se chovala...tak jak se chovala *13* *13* -
-
Re: Re: Tarja
Naprosto souhlasím. Tady není o čem mluvit. Její chování by v kapele nestrpěl nikdo... *5* -
Re: Re: Tarja
No a jak se chovala? *13* Tuomas se vymlouval na to, že je Tarja komerčnía namyšlená... prej. Ale pravdu, co se tam tehdy stalo vědí jen oni *13* Protože ta verze s komercí je blbost. Kdyby Tuomasovi vadila komerce, nebyl by Amaranth na Óčku.... *5*
Jinak Tarjina sólová dráha je něco úžasnýho, už mi její vyhazov nijak nevadí, protože její tvorba je nej.. -
-
Re: Re: Re: Tarja
No to je fakt, že nikdo nemůže vědět jak to doopravdy bylo. Někdy je mi líto, že už Naightwish nejsou takový, jako byli s Tarjou, ale když se to bere pozitivně, tak je fajn, že kdyby byla s nima a vyšlo by nové CD, tak bude jen jedno, ale takhle máme hudbu jak od skupiny, tak od samotné Tarji, takže je víc co poslouchat. *14*
-
-
-
-
Tarja na Slovensku
TARJA - 24. 6. 2009, ŽIAR NAD HRONOM - Mestské kultúrne centrum
Pre fanúšikov Tarje Turunen je tu fantastická správa. Manažment kapely oznámil zostavu pre letné exkluzívne vystúpenia tehto divy. Oproti minulému ro(c)ku sa vďaka momentálnej nevyťaženosti v LIVING COLOUR v zostave Tarje objaví aj basový gitarista a virtuóz Doug Wimbish (na ktorého sa minulý rok nadarmo tešili fanúšikovia v Bratislave a Košiciach), ktorý hral s hviezdami ako Jeff Beck, Mick Jagger, Madonna, George Clinton, Bomb The Bass, Depeche Mode, Joe Satriani, Mos Def a samozrejme Tarja Turunen; a Alexa Scholppa nahrádza neskutočne skvelý gitarista Kiko Loureiro, známy z formácie ANGRA, ktorý momentálne vydal už svoj tretí sólový album. Základ kapely, bubenícky tvrďas Mike Terrana, čelista Max Lilja a klávesistka Maria Ilmoniemi samozrejme ostáva.
Avšak pri zostave Terrana – Wimbish – Loureiro sa podrobnostiam zasväteným črtá nádej v malé jam – extempore pred hlavným setom TARJA. Lepšiu zostavu ako aktuálnu si už ani samotná Tarja nemohla želať a vybrať. Veď prítomní fanúšikovia uvidia, prečo !!!
Zostava TARJA:
TARJA TURUNEN – spev, piáno
DOUGLAS WIMBISH – basová gitara, (LIVING COLOUR, USA )
MIKE TERRANA – bicie (MASTERPLAN, ex-RAGE, Y.MALMSTEEN... USA )
KIKO LOUREIRO – gitara (ANGRA, BRA)
MAX LILJA – cello (ex-APOCALYPTICA, FIN)
MARIA ILMONIEMI – keyboards, spev (FIN) -
tarja
Nightwish byla bombasticka skupina, dokud tam byla Tarja. Ted je to skupina na p... To se neda poslouchat ani p..... Opravdu to byla super skupina AAAAAAAACCCCCCCCHHHHHHHHHH JJJJJJJJOOOOOOOO -
Tarja a Nightwish na Česko-Slovenské Hudební Databázi:
http://cshudba.cz/interpreti/115-Tarja
http://cshudba.cz/interpreti/41-Nightwish -
...
Všechno nejlepší Tarjuško *14* *14* -
-
Re: ...
vsechno nej... *4*
-