-
osobnost
včera jsem náhodou "zabloudil" na netu do jedné místnosti ,kde jsem se bavil s ženou ,která měla na své nástěnce ,obrázky a písně Tarjy,tak jak na mnoho lidí ,tak i na mě Tarja hned zapůsobila ,do tédoby jsem oni nic nevěděl a o Finsku max. ,že jsem s nimi prohráli na poseldním MS v hokeji :o))),nedalo mi to a chtěl jsem se oní dozvědět víc ,maálokdo tak "chytí" za srdce ,pokud ho má správně nastavené.........tak jen jsem měl potřebu to tady napsat.jdu hledat její solové album........mějte se ......... -
Můj idol
Ona je prostě můj idol. Je to krásná ženská a ještě k tomu zpívá úplně úžasně =×) *14* -
"What Lies Beneath"
Tak první jobovka vyhodili mi Mustíka a Vortexe z Dimáků *16* (to sem nepatří já vím ale...) no a teď ta druhá: TT svoje další album míní vydat "snad" v PROSINCI 2010 *13* ! Tak doufám, že to čekání se vyplatí. Snad nás tedy překvapí ty agresivnější kytary a propad z heavy metalu a teatrálních skladeb s více vocální melodií. Já si tedy počkám... *9* *4* -
koncert
Děcka a jak se těšíte na koncert? To bude prostě mega a ve Zlíně!!!! -
tarja je nej
*14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
-
Re: tarja je nej
SOUHLAS NEJLEPŠÍ ZPĚWAČKA NA SVĚTĚ!!!!! (kam se hrabe anett)...... *15*
-
-
x(
twe upa závidím všem kdo jde na její koncík x( *9* -
-
Re: x(
Nejsi sam/a...ja taky nemuzu...:( -
-
Re: Re: x(
Jak nemůžu, práce či škola počká, takový koncert se hned tak opakovat nebude a kdo ví kdy v budoucnu bude další! -
-
Re: Re: Re: x(
tobě se to řekne!! pro mě to počká, ale rodiče mě nepustěj!! do školy bych pak klidně i šla jenže z prahy do zlína e to daleko! a za mě ještě zodpovídaj rodiče!! *9* *9* *8*
-
-
-
Re: x(
Nezáviď a POJEĎ taky. *4*
-
-
Tarja
Tarja je super zpěvačka *3* -
Cristmas
hey zkuste si na youtube pustit jak Tarja zpívá vánoční koledu(např Happy Christmas(war is over) ) je to nádhera...nenapadlo by mně že w jejím podání to bude tak ůžasný...ještě aby ne..vždyť v jejím podání je ůžasný úplně všechno..určitě to stojí za to..tak se mnějte a ahoj *4* -
-
Re: Cristmas
jo, to mám na MP3, je to pěkné *14* -
Re: Cristmas
No proč si to nepřiznat, Tarja je prostě nejlepší. *4*
-
-
Tarjunka
Je náš miláček.Úžasná zpěvačka a taky krásná ženská.Přeju jí hezký vánoce a ať jí to zpívá v Novém roce pořád tak krásně.Kdo souhlasí,ať zvedne ruku.Pro Tarju- *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
tarja
ahojte lidičky je mezy váma někdo kdo ví jakýkoli kontakt na Tarju?Budu moc potěšen.Japak se těšíte na Masters? *8* *8* *8* *3* *3* *3* *4* *4* -
-
Re: tarja
Co já vím tak Tarja svůj mail zrušila a vyřizuje to za ní její manžel Marcelo, ale k Tarje se to samozřejmě dostane. Mail marcelonems@ciudad.com.ar
-