Přejít na výpis diskuzí

Tarja Turunen

OSOBNOST 31.12.2006 
426 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • porovnajte

Anette je dobrá speváčka, ale Tarja je super trieda. Veď porovnajte
    http://www.youtube.com/ watch?v=PXnK_DRKFek&feature=related
    • neo_ap

Re: porovnajte

A co takhle porovnat Tarju s nějakou zpěvačkou?
      • Re: Re: porovnajte

myslíš s I. Bartošovou v momentálnej forme?
        • neo_ap

Re: Re: Re: porovnajte

Si děláš srandu, ale prošel jsem pár těch „porovnání“ Tarji a Anett, i tzv duety, a opravdu mě to připadá, jako kdybys porovnával Tarju s Bartoškou. Jsem přesvědčen, že nelze porovnávat tyto dvě zpěvačky. Já Anett nikomu neberu, ale mě opravdu nesedí. Tarja je prostě jedinečná. *4*
  • pro iracka

Sama nevím , jde mi to jak u koho *7* s tím ti asik neporadim *3*
  • neo_ap

WHAT LIES BENEATH

Překvapuje mě, že se tu ještě nikdo nevyjádřil k novému albu. Tak co, jak se vám líbí? *4*
    • neo_ap

Re: WHAT LIES BENEATH

Opravdu, recenze na nové album jsou rozdílné. Někomu se líbí, někdo tvrdí, že Tarja má na víc. A musím přiznat, že já čekal něco jiného. Pečlivě jsem sledoval tvorbu nového alba, a tak si vytvořil obraz o tom, jak by mohlo vypadat. A jak to dopadlo? Úplně jinak. První poslech byl rozporuplný. Ale to i při prvním setkáním s MWS. A to nebylo špatné album. Jenže problém je, že WLB je děsně chytlavé. A tak jsem si ho musel pouštět znovu, a znovu. A konečný verdikt: Tohle album je opravdu skvělé. Dovolím si tvrdit, že předčí všechny předchozí, včetně alb NW. Je rychlé a energické. Je to zážitek. Prostě nádhera. Osobně What Lies Beneath hodnotím 10/10, a moc se těším na příští týden. *1*
    • Re: WHAT LIES BENEATH

Tarju mám rád, ale to nové album mě uspalo..První píseň super, druhá taky, u třetí jsem začal poslouchat tak na půl a ke konci alba už se ani nesnažil..Nějak to nemá sťávu..
    • hatees

Re: WHAT LIES BENEATH

ikdyz jsem cetla par neprilis pochvalnych recenzi me osobne se nove cd libi vic nez predchozi(ale obe jsou super)........uz se tesim na koncert az to uslysim live *3*
  • na koncertě jsem nabyla což je škoda... *13* *15* *15* ale tarja je úžasná *10* *14* *3* *15* *14*
  • Zdravím moc všechny fanoušky Tarji moc bych vás chtěla poprosit jestli tady někdo neví jak získat autogram od Tarji děkuji předem moc za odpoved. *3*
    • neo_ap
      Měl jsem tu možnost na MoRu. A i když jsem byl jen kousek od Tarji, nakonec jsem odešel s prázdnou. Ale neztrácím naději. Jednou se snad zadaří.
      Pokud však nechceš čekat na náhodu, je tu možnost si o něj napsat. Nebo se dá získat díky některým fanklubů.
      Hodně štěstí, a krásný nový rok, všem fanouškům, přeje Aleš
  • josebartos

Fanynka

Naposled ještě něco k naší ,,fanynce" anetteolzon - taky vám to připadá jako provokace bejt registrovanej ve fanklubu Tarji Turunen pod jménem ANETTEOLZON...? Doufám, že mě poslechne a půjde na ten fotbal...
  • josebartos

Diskuse

Jen tak ze zvědavosti jsem si prošel stránky svých ,,oblíbených", speciálně diskuse. A zdaleka nejvíc příspěvků máme tady! Jsem rád, že máme poměrně slušný počet členů a hlavně členů, kteří se podělí o své názory a připomínky. S některými třeba nesouhlasím, u některých dokonce hodně, ale budiž. Tak má nakonec správná diskuse vypadat. Takže jen tak dál
  • Vše nejlepší k NAROZENINÁM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3*
  • n.i.k.k.y

Tarjuška na BN

Lidičky, donesla se mi zpráva že Tarja je první oficiální zahraniční host na Benátské noci 2009...snad kolem toho nebudou takový šuškandy o zrušení účasti jako letos kolem Lordů...i když je to daleko tak se těšim...jinak nevíte někdo jestli nemá Tarja vydat nějaký nový CD nebo singl???
    • ayeret

Re: Tarjuška na BN

někde bylo že prej bude mít další solovy album ale určo to nwm *9*
      • viktoria19

Re: Re: Tarjuška na BN

Ano pondelok vychadza novy album s nazvom The Seer. Tu si mozete pozriet aj vypocut par pesniciek: http://amysutton.com/jobs/tarjav2/t arja.html *4* *4* *4*
  • kf

pane/pani xxx mysly ze tve nazory by se daly rict trochu slusneji (sme lidi ne?) kazdopadne anette uplne skazyla nightwish ,tarja je samozdrejmne dobra aj na solove draze ale take to uz neni ono...O anette by se dalo rict ze je skvela kdyby spivala s nejakou zacinajici skupinou ALE NE S NIGHTWISH!!!! *5* *5* .
    kazdopadne je to jen muj nazor a uznavam ze nekdo moze myt treba i jine nezory

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit